Arcelor Mittal « Terug naar discussie overzicht

Arcelor Mittal september 2016

3.845 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 ... 189 190 191 192 193 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

ceesdepees schreef op 16 september 2016 15:51:

Hoi Wouter, Volg sinds kort dit forum en vind jouw zienswijze zeer interessant. Uit reacties blijkt dat jij ook een website hebt maar kan het adres niet achterhalen. Als je wilt, graag vermelden.
vr gr Cees
Hoi Cees,

Heel tof om te horen Cees! Ik geloof alleen niet dat ik mijn website mag vernoemen. Ik schijn al in overtreding te zijn geweest middels sluikreclame, foei ik! ^^ Wellicht wil Ko of L het je vertellen? ;)

@Ko, wil je mij nog mailen voor eventuele verbeteringen aan de website? Zou ik erg tof vinden! :)

Wat betreft de sluiting van Mittal, ik ben er niet geheel tevreden mee, maar ik keur hem vooralsnog goed (de natuur wijkt helaas net als wij mensen ook weleens af). Volgende week zullen we het zeker weten! Het is een dusdanig groot harmonisch patroon (een grote bat met daarin een iets kleinere crab), dat deze 3,5 cent voor nu wat mij betreft als VALIDE mag worden gerekend. Ook hierin leer ik nog steeds bij, ik ben nog vrij jong zullen we maar zeggen. :)

Nou, omdat jullie dan toch graag in de watten gelegd willen worden (heb ik voor de klanten net ook gedaan want ik houd van duidelijkheid) en omdat het patroontje in de AEX toch iets anders uitpakt dan verwacht (een stukkie groter en anders weet ik het ook NIET, ik heb de getalletjes moeten verplaatsen en de lijntjes opnieuw moeten leggen van het ending diagonal patroon) bij dezen dan echt DE ALLER ALLER ALLER LAATSTE gratis update, gewoon omdat het kan! ;) Uiteraard niet met alle uitleg erbij, de geheimen deel ik alleen met de fans. ^^ En voordat ik het vergeet, ik heb een kleine long op de AEX ingenomen (okt call 450), die direct al iets in de min dook, haha, just my luck...

Cheers mensen & ENJOY your weekend,

Wouter
Bijlage:
[verwijderd]
0
@TAppp leuk dat je een TA-afbeelding plaatst maar ga jij er vanuit dat iedereen hier dit TA kan interpreteren? Ik in ieder geval niet. Die lijn omhoog die naar het 'winst nemen gebied' gaat zegt mij helemaal niets en ik snap niet hoe je er aan komt. Plaats je zo'n afbeelding dan is het misschien aan te bevelen om er uitleg bij te geven. Voor mij is het gewoon TA en daar ben ik allergisch voor want als er iets absoluut niet werkt dan is het TA. Ook begrijp ik niet hoe je er bij komt dat we door jou in de watten gelegd willen worden... ;-)))
Novice7
1
quote:

Stadsmens schreef op 16 september 2016 14:54:

Dan is AMG nog je redding idd
AM kan iedere porto echt slopen.
Hetzelfde geldt voor een Aegon,TT en Airfrance
Je hebt eigenlijk maar 1 topaandeel nodig in een jaar om de boel te compenseren(een AMG,Unilever bijvoorbeeld in dit geval)
Precies Debo, ff quoten is handig omdat je b.v. refereert naar 50 berichten eerder.

Stadsmens, je hebt me als het ware toch overgehaald te verkopen. Vanmiddag was ik het zó zat dat AM maar rond de 4,90 zat te drentelen dat de maat ook bij mij vol was! Heb AM geheel uit mijn porto geknikkerd en ben weer terug gegaan naar Gala wat gelijk resulteerde van een -720 naar +460 euro in amper een uur.

Ben erg blij met AMG, deze week wéér als een raket met +8,63% tegenover -8,90% treurigheid bij AM. AMG compenseerde nog wat van mijn weekverlies (helaas was de AM porto 15% groter).

Typisch geval van "had ik maar/als/dan", Galapagos begon vanaf dinsdag zonder aanleiding als een raket en heeft de week afgesloten op +8,55% waarmee Galapagos de AEX en AMG de AScX winnaars zijn geworden. En dan de AEX, een week verlies van 3,05%...
[verwijderd]
0
quote:

debo schreef op 16 september 2016 18:35:

@TAppp leuk dat je een TA-afbeelding plaatst maar ga jij er vanuit dat iedereen hier dit TA kan interpreteren? Ik in ieder geval niet. Die lijn omhoog die naar het 'winst nemen gebied' gaat zegt mij helemaal niets en ik snap niet hoe je er aan komt. Plaats je zo'n afbeelding dan is het misschien aan te bevelen om er uitleg bij te geven. Voor mij is het gewoon TA en daar ben ik allergisch voor want als er iets absoluut niet werkt dan is het TA. Ook begrijp ik niet hoe je er bij komt dat we door jou in de watten gelegd willen worden... ;-)))
Hoi debo,

Er staat mij nog een reactie van mij aan jou van gisteren bij. Hierop is helaas 0 respons gekomen ondanks de tijd/moeite/eerlijkheid die ik erin heb gestopt. Jammer vind ik dat! :(

Verder geef ik duidelijk aan dat de uitleg dusdanig is dat het ook voor de klant is. Je leest helaas niet mijn bericht zoals bedoeld, maar bij dezen dus alsnog, dat is klanteninfo... En wat betreft de plaatjes, je MAG er iets mee doen, dat HOEFT niet. ;)

Daarnaast lijkt alles dat ik zeg te worden afgesnauwd. Hoeveel energie verwacht je nog dat ik aan mensen spendeer die niet het fatsoen hebben om op een respectvolle wijze met mij de dialoog aan te gaan? Zeker wanneer er toch geen andere conclusie kan worden gekomen dat gekke technieken soms (te) gekke analyses opleveren? 5,89 top en 4,95 bodem (waar ik vooralsnog achter sta)...

Waarom denk je dat ik het niet zo naar mijn zin heb op een forum waar ik direct als één of andere crimineel wordt behandeld (gelukkig niet door iedereen, dank daarvoor!)? En dat alleen maar omdat sommigen niet openstaan voor iets anders want wat de boer niet kent vreet hij/zij niet. En laat ik niet vergeten dat er al zoveel oplichters zijn geweest in het verleden en het heden, dus dan zal ik het ook wel zijn? Juistum... Maar ik doe nu wel aannames (en die zijn vaak de mother of all fuck ups), maar dat moet ook op de beurs want die is niet voor 100% voorspelbaar. ;) Gelukkig ben ik gek op het doen van aannames, ik moet ook wel als hybride (analist/swing trader)! :)

Het gaat je goed debo, houd je haaks! Ik hoop oprecht nog steeds op een positief geluid van jouw kant. Ik sta namelijk open voor meerdere meningen, als het maar op een wijze wordt gebracht dat ik er ook iets mee kan of laat het dan in ieder geval op een 'bepaalde' wijze worden gebracht. ;)

Groet,

W

PS: vergeet ik het nog bijna, dat in de watten leggen is een 2e natuur voor een mensen mens die de nodige klantenservice werkervaring heeft opgedaan bij niet de minste bedrijven. Ken uw klant! Komt die weer, een aanname: wie wil er nou niet verwend worden met gratis 'redelijk oké zijnde' informatie? :)
NewKidInTown
0
quote:

TAppp schreef op 16 september 2016 17:52:

........ik heb een kleine long op de AEX ingenomen (okt call 450), die direct al iets in de min dook, haha, just my luck...
Wouter, waar baseer je de stijging op ?

okt call 450, slotkoers 4,45

En als jouw verwachting niet uit komt, heb je daar ook iets voor bedacht ?

Bijvoorbeeld de PUTS oct 400 in geval van rampen in het najaar, slotkoers 1,29

Doe je wel eens call- of put-spreads ? Bijvoorbeeld de call okt 450 kopen en de call okt 460 verkopen.

EDIT: zie het net pas: "Gelukkig ben ik gek op het doen van aannames"

NIET doen, in ieder geval niet richting mensen of je klanten.

aanname ASSUME, don't make an ASS of U and ME :-)
Tis wa!
0
5 interessante staalaandelen
Door Belegger.nl op 15 sep 2016 om 09:29 | Views: 3.087

5 interessante staalaandelen
De staalindustrie is onderhevig aan cycli en staalaandelen kunnen flink volatiel zijn. Toch verdienen ze een plek in een gediversifieerde langetermijnportefeuille, zolang je de juiste prijs betaalt, stelt The Motley Fool.

Welke staalbedrijven zijn dan het overwegen waard? Fool selecteerde 5 bedrijven en lette daarbij vooral op financiële kracht, productmix en toekomstig winstpotentieel.

Carpenter Technology Corporation
Dit in Pennsylvania gevestigde bedrijf vervaardigt niet alleen hoogwaardig staal, titanium en andere metalen, maar distribueert het ook. Klanten zijn defensie- tot ruimtevaartbedrijven, maar ook bedrijven die medische apparatuur ontwikkelen. Carpenter staat bekend als één van de besten in het vervaardigen van staalproducten. Er moet 21 keer de verwachte winst betaald worden, wat volgens Fool aan de hoge kant maar wel redelijk is. Redelijk omdat winst per aandeel met 38% in fiscaal 2018 zal groeien en het dividendrendement 2% is.

ADVERTISING

inRead invented by Teads

Commercial Metals Company
Ook het in Texas gevestigde Commercial Metals Company vervaardigt én distribueert staalproducten. Hoewel het een gediversifieerd bedrijf is, gaat Commercial Metals door een zwaar 2016. Verwacht wordt dat omzet met liefst 20% zal dalen vanwege problemen in de eindmarkt. Ieder staalbedrijf voelt deze problemen, maar bij Commercial zijn ze extra zwaar, althans voor nu.

De daling in omzet zal uiteraard effect hebben op het jaarresultaat. Het bedrijf wordt verhandeld voor 17 keer de winst. Hoewel het nu minder gaat, verwachten analisten van S&P Global Market Intelligence een rebound in 2017. Het dividendrendement is 3%. De balance sheet en de eerbiedwaardige diversificatie maken dit bedrijf het overwegen waard.

ArcelorMittal
Deze grootste staalproducent ter wereld gaat gebukt onder een enorme schuldenlast. Door de schaalgrootte en een verbetering in het prijsklimaat heeft het aandeel de laatste tijd weer een beetje aan glans gewonnen. S&P Global Market Intelligence verwacht dat de winst per aandeel richting 2020 zal groeien met 22,8%. ArcelorMittal wordt verhandeld voor 15,8 keer de winst. Omdat het de wereldwijde staalmarkt domineert met maar liefst 92,5 miljoen ton staal per jaar, tweemaal zoveel als de belangrijkste concurrent, is ArcelorMittal geen verkeerde keus.

Nucor Corporation
Nucor is één van de best gerunde traditionele makers van hoge kwaliteit staal in de VS. In het tweede kwartaal daalde de netto-omzet met 2,3% jaar-op-jaar door de slechte marktomstandigheden. De winst is echter gestegen door efficiency- en kostenbesparende maatregelen. Deze trend wordt naar verwachting doorgezet. Nucor wordt verhandeld voor 16 keer de winst, wat Nucor een koopje maakt als je bedenkt dat analisten verwachten dat de winst per aandeel jaarlijks met 15% zal groeien richting 2018.

POSCO
Warren Buffett en zijn Berkshire Hathaway-partner Charlie Munger zijn erg lang positief geweest over het Zuid-Koreaanse POSCO, voorheen bekend als Pohang Iron & Steel. Halverwege 2014 verkocht Berkshire Hathaway het belang van 5,1%, waardoor beleggers misschien denken dat Buffett niet veel meer ziet in het bedrijf. Belangrijk hierbij te weten is dat de stap gezet werd nadat de vraag naar staal flink daalde, wat zorgde voor koersdaling van liefst 50% voor POSCO.

Vandaag ziet het plaatje er beter uit. De winstvooruitzichten verbeteren en analisten verwachten een jaarlijkse groei van 16,7% voor de winst per aandeel richting 2018. Met een waardering van 15 keer de winst mag POSCO niet op deze lijst ontbreken.

[verwijderd]
0
quote:

KidBackInTown schreef op 16 september 2016 19:02:

[...]

Wouter, waar baseer je de stijging op ?

okt call 450, slotkoers 4,45

En als jouw verwachting niet uit komt, heb je daar ook iets voor bedacht ?

Bijvoorbeeld de PUTS oct 400 in geval van rampen in het najaar, slotkoers 1,29

Doe je wel eens call- of put-spreads ? Bijvoorbeeld de call okt 450 kopen en de call okt 460 verkopen.

EDIT: zie het net pas: "Gelukkig ben ik gek op het doen van aannames"

NIET doen, in ieder geval niet richting mensen of je klanten.

aanname ASSUME, don't make an ASS of U and ME :-)
Hoi Kid!

Waar baseert Tostrams een AEX van 1000 op en Bakker een AEX van 500 op? Standaard TA waar ik net als debo een schurft aan heb. Ik doe het iets anders en poog het beter te doen. ;)

Waarom ik dit nu roep, is niet voor hier nogmaals... Ik heb het nodige gepoogd over te brengen, daar laat ik het voor nu bij. ;)

Als mijn verwachting niet uitkomt (dus op korte termijn wordt ik verrast, dat kan want ik ben een swing trader = langere plaatje), dan weet ik dat ik nog steeds een redelijke serie heb aangeschaft want als het op de korte termijn tegen mij in ga (en dat mag bij wijze van 15 punten zijn), dan lig ik daar niet wakker van gezien mijn tradeplan + kennis van het patroon dat ik nu zie. Stoplosses vermijd ik met mijn tradingsstijl en dat pakt vaker goed uit dan niet zeg maar. ;) Dat leert de ervaring door vallen en opstaan. :) Als je de uitkomsten wilt zien van wat ik nu zeg, dan zul je even de site moeten opzoeken, dan zie je wat ik bedoel.

Constructies heb ik een hele studie van gemaakt in Excel en de nodige uren dus aan gespendeerd. Ik ben van mening dat wanneer je een werkend systeem hebt en dus de richting vaak kunt aangeven en qua tijd ook redelijk in de richting zit, dat één kant op handelen toch minder risicovol is dan het normaliter is. En sowieso, wil je echt rendement maken (ik heb het niet over 10%), dan moet je ook wel. ;)

Aannames richting debo (even alle communicatie heen en weer afwegende), zijn denk ik niet zo gek. Uiteraard ben ik het verder met je eens! ;) Anyway, ik heb net al een nette post aan hem gestuurd, het balletje ligt bij hem, ik heb mijn best gedaan!

Gegroet Kid,

Wouter
[verwijderd]
0
Hoo wouter. Als je je volledige naam publiceert kunnen we achter je website komen zonder sluiktreclame. Gr. Etappp ;)
Theo3
0
Het hele probleem is dat we met zijn alle vakkundig geknipt en geschoren worden en maandag zijn we weer een beetje bij gekomen van alweer een weekje rood arcelor krijgen we de volgende dreun te verwerken weer wachten op 20 en 21 september weer een smoes van uitstel van executie en zo is er elke week wel wat om ons zelf een excuus te maken om te zeggen ja nu gaat hij omhoog maar wat blijkt hij geeft vier cent en pakt 300% terug een dag later dat is nog een EERLIJKE handel door de brokers die pakken er nogeen een cocktailtje meer op proost en tot maandag
[verwijderd]
0
quote:

TAppp schreef op 16 september 2016 18:52:

[...]
Hoi debo,

Er staat mij nog een reactie van mij aan jou van gisteren bij. Hierop is helaas 0 respons gekomen ondanks de tijd/moeite/eerlijkheid die ik erin heb gestopt. Jammer vind ik dat! :(

Verder geef ik duidelijk aan dat de uitleg dusdanig is dat het ook voor de klant is. Je leest helaas niet mijn bericht zoals bedoeld, maar bij dezen dus alsnog, dat is klanteninfo... En wat betreft de plaatjes, je MAG er iets mee doen, dat HOEFT niet. ;)

Daarnaast lijkt alles dat ik zeg te worden afgesnauwd. Hoeveel energie verwacht je nog dat ik aan mensen spendeer die niet het fatsoen hebben om op een respectvolle wijze met mij de dialoog aan te gaan? Zeker wanneer er toch geen andere conclusie kan worden gekomen dat gekke technieken soms (te) gekke analyses opleveren? 5,89 top en 4,95 bodem (waar ik vooralsnog achter sta)...

Waarom denk je dat ik het niet zo naar mijn zin heb op een forum waar ik direct als één of andere crimineel wordt behandeld (gelukkig niet door iedereen, dank daarvoor!)? En dat alleen maar omdat sommigen niet openstaan voor iets anders want wat de boer niet kent vreet hij/zij niet. En laat ik niet vergeten dat er al zoveel oplichters zijn geweest in het verleden en het heden, dus dan zal ik het ook wel zijn? Juistum... Maar ik doe nu wel aannames (en die zijn vaak de mother of all fuck ups), maar dat moet ook op de beurs want die is niet voor 100% voorspelbaar. ;) Gelukkig ben ik gek op het doen van aannames, ik moet ook wel als hybride (analist/swing trader)! :)

Het gaat je goed debo, houd je haaks! Ik hoop oprecht nog steeds op een positief geluid van jouw kant. Ik sta namelijk open voor meerdere meningen, als het maar op een wijze wordt gebracht dat ik er ook iets mee kan of laat het dan in ieder geval op een 'bepaalde' wijze worden gebracht. ;)

Groet,

W

PS: vergeet ik het nog bijna, dat in de watten leggen is een 2e natuur voor een mensen mens die de nodige klantenservice werkervaring heeft opgedaan bij niet de minste bedrijven. Ken uw klant! Komt die weer, een aanname: wie wil er nou niet verwend worden met gratis 'redelijk oké zijnde' informatie? :)
Ik zal eens even terug kijken naar die post van je hem gemist aangezien ik altijd reply geef. Natuurlijk word je niet als een crimineel behandeld echter, velen hier in ieder geval ik zelf, heb al velen zoals jij op diverse fora gezien. Allen met hun eigen systeem en velen heb ik ook weer zien vertrekken. Ook jouw systeem zal niet werken aangezien de beurs niet is te voorspellen. Wil je klanten? geef ze dan een gratis lidmaatschap voor een maand of desnoods drie maanden en daarna ga je gewoon geld vragen als ze lid willen blijven. Plaatjes plaatsen hier waar we niets mee kunnen heeft geen toegevoegde waarde is mijn mening. Er zijn al zo veel TA-ers die hun eigen verhaal hebben en geen enkele voegt iets toe. Behalve Ad Nooten omdat hij per uur de situatie bekijkt en met een nieuwe update komt. Hij zit nogal eens goed. Verder geloof ik er niet zo in.
NewKidInTown
0
quote:

etap schreef op 16 september 2016 19:22:

Hoo wouter. Als je je volledige naam publiceert kunnen we achter je website komen zonder sluiktreclame. Gr. Etappp ;)
wwanalyse.nl/

Wouter Werensteijn

twitter.com/wwanalyse

het beste even zoeken op: "wwanalyse.nl"

@Wouter, moet ook zeggen dat jouw website niet erg toegankelijk is, zeker niet als je die voor het eerst bezoekt. BESLIST iets aan doen.

BTW, je had het vandaag over een steun o.i.d. op 4,95 daar zijn we doorheen maar je negeert dat misschien. Kan me ook herinneren dat het eerste plaatje dat ik van jou zag van MT ergens naar onder de VIER ging, kun je die nogmaals plaatsen ?
[verwijderd]
0
quote:

TAppp schreef op 15 september 2016 14:15:

[...]
Hoi debo,

Ondanks de toon heb ik toch begrip voor je reactie. Ik ga er daarom hier uitgebreid op in, want ik baal ook als een stekker van de naaiers op deze wereld (verzieken het voor anderen zoals altijd):
1. Er was eens een jonge knul, zeer ijverig en gepassioneerd voor de beurs en dan met name complexe TA technieken (standaard zooi werkt niet).
2. Niemand had een baan voor deze jongen ondanks 21 jaar op school te hebben gezeten en tijdens zijn masterjaar meer met de beurs te zijn bezig geweest dan met de studie zelf. Waarom? Hij past niet in het 'normale straatje'! Want als crashroeper vanaf juli 2015 wijk je nu éénmaal af. Zeker als je dan ook nog roept dat je pas over 10 jaar een huis koopt want dan zijn de prijzen voor 50% gedaald. Nou, dan ben je helemaal een rare! ;)
3. Dus van ellende begon hij zijn eigen dienst! Waarom? HIJ MOET OOK VRETEN en net als iedereen krijgt hij betaalt voor zijn gemaakte uren. Helaas is het hard werken en weinig verdienen. Maar, hij doet liever iets dat hij heel gaaf vindt voor WEINIG dan iets wat hij niet leuk vindt voor VEEL! Gelukkig is hij rijk aan liefde dus voor hem kan het toch al niet meer stuk! ;)
4. En gezien zijn 28 jarige leeftijd is het vermogen vrij laag (porto van 10K) dus daarom is hij nog niet binnen. Zeker wanneer je bedenkt dat hij een aantal jaar eerder 20K even weggaf aan de beurs. Bedankt zei de beurs, schijtzooi riep Wouter! En dan te bedenken dat hij met 9 turbo trades (in aandelen) in een half jaar eerst 15K had verdiend! Alles in 1 shortje kwijt...
5. Inmiddels is hij al bijna 2 jaar druk bezig om het terug te sprokkelen (8900 euro in 2015, momenteel ±5800 voor 2016, het track record wordt live opgebouwd met klanten).
6. Zelfs wanneer hij straks 3 miljoen op de rekening heeft staan, wil hij de kennis blijven delen middels een analyse. Eventueel blijft hij positie alerts geven. Maar eerder dat die 3 miljoen er nu is... Er is namelijk geen rijke oom/vader in de buurt! Een investeerder zou daarom handig zijn en daar wordt druk aan gewerkt! Geïnteresseerden mogen altijd roepen overigens, u weet mij te vinden inmiddels!
7. Hoeveel eerlijker wil je het nog hebben debo? Lees de website, it is all there... Geen zakelijk geneuzel, gewoon het verhaal van een mensen mens die een zaak op poten heeft gezet en zichzelf helemaal geeft om verder te komen voor hem zelf maar ook voor anderen!

Cheers debo,

Wouter
Zeker een eerlijk verhaal Wouter, je levensgeschiedenis is goed omschreven, en ik hoop voor je dat je het gaat redden en succesvol wordt. Vooralsnog heb ik geen interesse omdat ik er niet in geloof. Ik heb al zo veel aanbiedingen gehad en waarom zou die van jou wel goed zijn vraag ik me dan af? Anyway, veel succes.
[verwijderd]
0
quote:

etap schreef op 16 september 2016 19:22:

Hoo wouter. Als je je volledige naam publiceert kunnen we achter je website komen zonder sluiktreclame. Gr. Etappp ;)
Zojuist gebeurd. ;)

Gr,

W
NewKidInTown
0
"Kan me ook herinneren dat het eerste plaatje dat ik van jou zag van MT ergens naar onder de VIER ging, kun je die nogmaals plaatsen ?"

Zou ook van Peett geweest kunnen zijn:

quote:

Peett schreef op 15 september 2016 11:19:

Verwacht zelf wat lager. Tot 3,75. Succes.
www.iex.nl/Forum/Upload/2016/9581968.png

Die 3,75 lijkt me onwaarschijnlijk tenzij we een beursbrede correctie krijgen, en waarom niet, alle seinen staan op ROOD. En er geen positief specifiek MT-nieuws komt.
[verwijderd]
0
Compleet door het putje, niet te geloven! Ik ben weg van deze Indiase flikker, ik hoop dat hij zich verslikt in een hete curry :)
[verwijderd]
0
quote:

debo schreef op 16 september 2016 19:39:

[...]Ik zal eens even terug kijken naar die post van je hem gemist aangezien ik altijd reply geef. Natuurlijk word je niet als een crimineel behandeld echter, velen hier in ieder geval ik zelf, heb al velen zoals jij op diverse fora gezien. Allen met hun eigen systeem en velen heb ik ook weer zien vertrekken. Ook jouw systeem zal niet werken aangezien de beurs niet is te voorspellen. Wil je klanten? geef ze dan een gratis lidmaatschap voor een maand of desnoods drie maanden en daarna ga je gewoon geld vragen als ze lid willen blijven. Plaatjes plaatsen hier waar we niets mee kunnen heeft geen toegevoegde waarde is mijn mening. Er zijn al zo veel TA-ers die hun eigen verhaal hebben en geen enkele voegt iets toe. Behalve Ad Nooten omdat hij per uur de situatie bekijkt en met een nieuwe update komt. Hij zit nogal eens goed. Verder geloof ik er niet zo in.
Hoi debo,

Ik heb begrip voor jouw kijk nogmaals, jij ziet wat ik ook zie. Aan mij om te laten zien dat ik er niet onder val, dat poog ik al sinds mijn start in oktober 2015 (3 maanden voor nop gewerkt, daarna betalend gegaan vanaf januari 2016 en niet onsuccesvol ondanks dat weinigen mij kennen, ik zit hier dus niet om 346346 zielen te winnen, maar om iets anders te laten zien dan wat gewoon is voor de meesten en wie wil komen, is welkom!!!) te doen en zal ik blijven doen totdat ik er geen zin meer in heb of doordat ik een grote prutser blijk te zijn en jou je gelijk moet geven. ;)

Weet je wat het is debo, ik kan NU iets heel geks roepen waar ik heilig in geloof en ook aan mijn klanten laat zien. Ik wil er zelfs een krat bier op zetten, als ik fout zit mag je die hier komen ophalen, een krat bier naar keuze! De vraag is alleen, als ik dit nu roep en jij noteert het en het komt uit, heb ik dan geluk gehad en ben ik nog steeds een prutser (ondanks dat we beiden niet in TA geloven, TA standaard werk gebruik ik maar voor 10%±)? OF, verander jij dan wel als mens en ga je pogen open te staan voor wat ik je wil laten zien? Want een aantal zaken zijn wel degelijk 'te voorspellen', maar tot op de cent nauwkeurig en op de dag nauwkeurig is heel lastig, maar ook daarin maak ik grote stappen al zal er bij het analyseren altijd een stuk 'aannames maken' komen kijken! ;) Dan hebben we het nog niet over het traden, dat is nog veel lastiger want wij mensen zijn nogal emotioneel! ;)

Ik ga nu een poging tot tafeltennissen doen Dat is al net zo'n complex iets als de beurs. Zoveel mogelijkheden, zoveel tempo wisselingen mogelijk en zelfs bij tafeltennissers is er weleens een derde helft, ook leuk! :)

Gegroet,

Wouter
[verwijderd]
0
quote:

KidBackInTown schreef op 16 september 2016 19:50:

"Kan me ook herinneren dat het eerste plaatje dat ik van jou zag van MT ergens naar onder de VIER ging, kun je die nogmaals plaatsen ?"

Zou ook van Peett geweest kunnen zijn:

[...]

www.iex.nl/Forum/Upload/2016/9581968.png

Die 3,75 lijkt me onwaarschijnlijk tenzij we een beursbrede correctie krijgen, en waarom niet, alle seinen staan op ROOD. En er geen positief specifiek MT-nieuws komt.
Omdat je het zo netjes vraagt Kid. ;)
Bijlage:
NewKidInTown
0
quote:

Galloppaard schreef op 16 september 2016 19:50:

Compleet door het putje, niet te geloven! Ik ben weg van deze Indiase flikker, ik hoop dat hij zich verslikt in een hete curry :)
"hete curry" heeft ook andere vervelende bijwerkingen zoals een nogal "vlotte stoelgang". Daar konden ze in India niet echt goed mee overweg.
Gelukkig hebben ze nu daar een nieuw soort toiletpapier van een stuk betere kwaliteit, genaamd John Wayne:

"Its rough its tough and it doesn't take any shit from Indians"

www.urbandictionary.com/define.php?te...
3.845 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 ... 189 190 191 192 193 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:37
Koers 23,750
Verschil +0,210 (+0,89%)
Hoog 24,080
Laag 23,700
Volume 2.295.626
Volume gemiddeld 2.493.843
Volume gisteren 2.802.569

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront