De passagier van airforce 1 loopt al geruime tijd te roepen dat er op korte termijn een doorbraak m.b.t. het vaccin zal zijn .
Als je deze uitspraak nuchter aanschouwd dan kan je niet anders dan toegeven dat dit moment , er hoe dan ook zeker zal komen , er is een onderlinge race gaande om dit als eerste op de markt te kunnen brengen , en hiervan zijn de belangen groot .
Elke boer op klompen ( is slechts een uitdrukking ) snapt dat Trump voor een gedeelte altijd gelijk zal krijgen , echter hij speelt met de werkelijkheid en met de tijd waarbinnen dit zou moeten gebeuren .
Stel dat er een doorbraak zal komen , is dit dan niet gewoon een logies gevolg van de tijd en de onderzoeken die hier aan vooraf gegaan zijn .
Eigenlijk bizar dat de hele wereld hier dan ineens positief op reageert , omdat we toch allang weten dat dit moment onherroepelijk komen gaat .
Echter een vaccin ligt er dan nog lang niet op de plank .
Dus wat veranderd er op dat moment dan eigenlijk werkelijk ......

Mijn inziens is het slechts een voorbode van iets dat in de toekomst onherroepelijk staat te gebeuren .
En inderdaad gewoon een bevestiging van iets wat we allang wisten waaraan bakken met geld verdiend en aan verspeeld worden .
Welkom in de financiële wereld van beleggingen waaraan iedereen die dit leest zich waarschijnlijk een beetje schuldig maakt .

It's a

youtu.be/0CNPR2qNzxk