Okay even het volgende wat er zoal op de economische weegschaal ligt , op de linkerzijde , ( het doom scenario ) vinden we de beurscrash die ons zo maar voor de voeten gegooid kan worden en rechts vinden we een eventuele overname waarmee RDS tot in de hemel kan veren .
Ja , jullie hebben gelijk het zijn behoorlijk extreme voorbeelden , die langs de andere kant nooit uit te sluiten zijn .
Bij deze wil ik even met jullie delen waar ik op korte termijn v.w.b. RDS heilig in geloof en dat is dat Q3 beter dan Q2 zal zijn en dat we dit ook zeker in de koers terug zullen lezen .
Hoe dichter we bij de bewuste datum komen hoe dichter we bij een opgaande correctie zullen komen .
Zolang het doom-scenario niet aan de orde is , kunnen we er rustig vanuit gaan dat we vanaf de huidige koers een behoorlijke sprong zullen maken .
Met beleggen komt het er op neer dat we liever van het positieve profiteren maar daarintegen het negatieve liever omzeilen .
Mijn mening is dat je toekomst gericht op de lange afstand niets hoeft te omzeilen , doom-scenario's lijken dan niets meer voor te stellen en zijn niet meer dan kruimeltjes op een voederplankje .
Je keuze daarvoor draag jij alleen de verantwoording , je hebt hier twee essentiële dingen voor nodig
- rotsvast vertrouwen in de fundamenten waaruit je portefeuille bestaat .
- en tijd
Kun je deze formule samenstellen en de tijd zal uiteindelijk duidelijk maken dat jou persoonlijke keuze de juiste was .
Dan zal je uiteindelijk financieel beloond worden , echter de tijd moet je gedurende deze periode op meerdere gebieden gezind blijven .
Aspecten zoals gezondheid plezier en houden van , die veel meer meerwaarde aan het leven geven zet torenhoog financieel gewin binnen enkele ogenblikken in de schaduw .
Wil dus graag mijn pleidooi beëindigen met de bewustwording dat indien de tijd je gezind blijft , je met dit besef al rijker bent dan je in de long-run ooit zal worden .

Fijne dag

Vriendelijke Groet . . . . . take a sisi