Royal Dutch Shell « Terug naar discussie overzicht

RDS fundamenten

3 Posts
Take a sisi
0
Okay zoals we de afgelopen dagen aan den lijve hebben ondervonden , was er rondom RDS nogal wat twijfel in de markt .
Als hetgeen wat hier rondom de koers geroepen werd een weerspiegeling van de gemiddelde belegger was , en deze uitlatingen waren waarheid geworden dan had RDS nu al onder de 10€ gestaan , echter de werkelijkheid die van de 12.50€ naar 13.50€ terug veerden heeft de paniekzaaiers het zwijgen opgelegd .
Vraag nu de gemiddelde belegger of de koers van 10€ een toekomstig aannemelijke waarde is , en deze zullen je voor gek verklaren .
Vergeet bij het opnieuw rood kleuren van de koers dus niet dat deze rollercoaster niet meer dan een storm in een glas water was en vergeet ook niet dat negatief sentiment wat hier enkele dagen geleden veroorzaakt werd , gelezen wordt door de slimmeriken onder ons , je bent op deze manier aan het jokeren met open kaarten .
Wees verstandig en loop niet mee in de emoties van een ander , geloof in de positie en de fundamenten van een bedrijf de rest met rode en groene uitschieters is gewoon het spel er omheen waar de schaapjes geschoren worden .
Simpel weergegeven RDS heeft zoals elk ander beursgenoteerd bedrijf twee richtingen hoe meer fundamenteel vertrouwen je hebt des te minder deze richtingen en ook je emoties beïnvloed worden .
[verwijderd]
1
Je draagt zelf anders precies nul feitelijke argumenten aan die je bullish view onderschrijft.
Take a sisi
0
[quote alias=Appel id=12634765 date=202008071809]
Je draagt zelf anders precies nul feitelijke argumenten aan die je bullish view onderschrijft.

Wil feitelijk ook niets onderbouwen en in de jungle van feitelijke argumenten zoals ze o.a. hier geprecenteerd worden , zijn doorslaggevende factoren moeilijk te onderscheiden , daarbij staan de meeste feiten in de schaduw van de Dow die de richting bepaald , het enige wat ik wil is de paniek die enkele hier onderling zelf creëren met uit de lucht gegrepen voorspellingen wat weg te nemen .
Vraag mij niet welke richting de koers maandag op zal gaan want een dag vooruit kijken is al bijna niet te doen , LD wordt het wat duidelijker zolang je vertrouwen in de fundamenten hebt .
Ik kijk er van op dat je mij beticht van het niet geven van feitelijke argumenten , jij hebt mij en ook andere niet nodig , als je geloofd in de keuze die je hebt gemaakt , daarbij wil ik die verantwoordelijkheid voor jou keuze niet dragen .

Een tip doe je huiswerk goed dan heb je andere niet nodig en hoef je er ook niet om te vragen .

3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 12 jul 2024 17:36
Koers 33,550
Verschil +0,020 (+0,06%)
Hoog 33,825
Laag 33,490
Volume 3.622.469
Volume gemiddeld 5.432.292
Volume gisteren 4.592.783

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront