TomTom « Terug naar discussie overzicht

TomTom: productenreviews en nieuws

90 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 » | Laatste
Spoetnik
0
quote:

battumboy schreef op 16 mei 2015 21:06:

Om de boel overzichtelijk te houden...

shakabra.nl/nieuws/review-tomtom-band...
Hier is weinig Chinees aan:

Eindoordeel
Ons oordeel over TomTomBandit: een geweldige action camera waarmee zowel een professionele filmer als een amateur heel snel mooie video’s kan samenstellen en delen. Met een paar kleine aanpassingen zal de TomTom Bandit niet alleen jou, maar ook de markt van action camera’s laten shaken.
[verwijderd]
0
ramonsgadgets.com/artikels/gopro-hero...

Hij komt goed uit de test, alleen moet er nog een hoop aangevuld worden, als ik het zo lees......nog geen software, nog niet voor Android. ....das jammer....maar goed, ik snap wel dat ze hem zo snel mogelijk op de markt willen hebben....ben benieuwd hoe de verkoop zal zijn........

CONCLUSIE TOMTOM BANDIT

TomTom heeft wat mij betreft een knap stukje werk geleverd. De video kwaliteit is prima maar moet het afleggen tegen de duurdere modellen van GoPro te weten de Hero 4 Silver / Black. Persoonlijk ben ik fan van de sensoren en hierin blinkt de TomTom absoluut uit door een hele arsenaal aan sensoren in te bouwen en zelf het aansluiten van de hartslag meter hoort tot de mogelijkheden. Ook het automatisch genereren van de highlights / hoogtepunten vind ik super. Hoewel dit nog niet 100% werkt is dit een prima optie om even snel wat filmpjes te delen. Mijn eigen ervaring is dat ik met mijn action cam veel fimpjes heb gemaakt, maar dat het uitzoeken van de leukste stukjes gewoon te veel werkt is.. TomTom biedt daar de oplossing voor, dus delen wordt leuk en kost weinig tijd.
leonardus65
0
@Pacman RTT Dipity melde vandaag dat hij er 1 besteld had, zal hem dus morgen geleverd krijgen.
Stond op weekdraadje 13.21h
[verwijderd]
0
Dank je Leonardus65

Ga er ook 1 aanschaffen voor mijn zomervakantie in Toscane.
- De GoPro heb ik van mijn lijstje geschrapt na vandaag.. haha
[verwijderd]
1
Ik heb ook ff een Bandit besteld. Van de winst ;-). Mijn zoon heeft een GoPro. Dus dan kunnen we mooi vergelijken.
[verwijderd]
0
Ik raad iedereen trouwens aan om rechtstreeks bij TomTom te bestellen. Blijft de handelsmarge mooi bij "onze" mannen hangen!
Beperktedijkbewaking
0
quote:

xynix schreef op 19 mei 2015 23:32:

Ik raad iedereen trouwens aan om rechtstreeks bij TomTom te bestellen. Blijft de handelsmarge mooi bij "onze" mannen hangen!
Er zijn diverse consumerproducten die je niet bij TT kunt bestellen maar wel 'TomTom inside' hebben. Bijvoorbeeld de navigatieproducten van:
www.a-rival.de/nl/

Ik vermoed dat de technische club hierachter (Baros Hannover) zijn roots heeft in de oude Blaupunkt (TMC-)stal. Zij leveren ook navigatiesoftware voor TTT-apparatuur, op basis van TT maps.
[verwijderd]
0
www.giga.de/hardware/tomtom-go-5100-6...

"Wegen des großen Interesses an den neuen Geräten waren die Modelle kurzzeitig ausverkauft, aktuell sind die meisten aber verfügbar."
[verwijderd]
0
TomTom MyDrive app aims to keep dedicated GPS devices relevant

Do you really still need a dedicated GPS device, even though there's a plethora of free smartphone navigation apps?

www.cio.com.au/article/575551/tomtom-...
[verwijderd]
0
Nog wat anders. Ik heb vanmiddag ook kort mijn nieuwe TomTom Bandit zitten testen.

Ik beschouw mezelf toch niet als digibeet, maar als ik niet heel erg heb zitten klunzen vond ik het een zwaar teleurstellende eerste ontmoeting.

De camera heeft wat speling naar links en rechts als hij op de houder geklikt wordt. Ook zit er wat beweging in de batterij als hij in de camera is gedraaid.

De APP is verre van af. Ik heb hem eerst geprobeerd op de Ipad Air 2. Die heeft Bluetooth 4.0, maar zag de camera onder Bluetooth niet. Later op de iPhone 5s van mijn jongste zoon zag ik de camera wel onder Bluetooth en stond hij als "verbonden", maar in de APP vond hij toch echt dat ik hem eerst via de WiFi moest connecten. Tijdens het verbinden was er een knop Help die niet reageerde en nadat het verbinden was mislukt (toch HET moment om help te bieden!) was die Help knop weer verdwenen.

Voor dat connecten via WiFi moet je dus eerst zelf op het idee komen om de digitale handleiding op de web site te gaan zoeken en daar dan de (voor een first time user) vrij wazig beschreven procedure te vinden om de WiFi-host van de Bandit te activeren. Daarna krijg je beeld en kun je eventueel je fimpje op het scherm bekijken. Dat beeld was bij mij erbarmelijk slecht. Ik ga er maar van uit dat dat komt omdat dat dan in preview mode is. Het filmpje maken door te shaken is in potentie leuk, maar toen ik er een publiceerbaar filmpje van wilde maken, na toevoegen van geluid, kreeg ik een "mislukt" melding, zonder verdere toelichting of verwijzing naar iets waarmee ik het probleem zou kunnen oplossen. Later lukte het wel maar toen ik het wilde publiceren ging dat natuurlijk omdat de WiFi van de iPad nog verbonden was met de Bandit en niet met het Inetrnet. Toen ik de WiFi-connectie wisselde via Instellingen (niet lekker!) verdween direct het gemonteerde filmpje. Kortom na driekwartier knutselen had ik nog steeds take-one niet kunnen publiceren en nog geen idee hoe ik wel ooit zover zou kunnen komen.

Het is dringend gewenst dat TomTom zo snel mogelijk betere video-documentatie publiceert over hoe je nou precies die USP's van de Bandit in de praktijk kunt benutten. Niks zo irritant als dat hetgeen waarvoor je het product koopt niet lekker lijkt te werken.

In mijn ogen laat de Bandit behoorlijk wat steken vallen als het er om gaat om kenners van action camera's vanaf minuut 1 van de sokken te blazen. mIjn kinderen zouden, als ze hadden meegekeken zwaar afkeurende geluiden hebben gegeven.

Mijn inschatting van de "hitpotentie" van de Bandit is flink gedaald!
90 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 10 jun 2024 10:03
Koers 5,730
Verschil +0,005 (+0,09%)
Hoog 5,745
Laag 0,000
Volume 16.727
Volume gemiddeld 289.506
Volume gisteren 154.387

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront