C/Tac « Terug naar discussie overzicht

Laag kopen kan ook nog!

118 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
Debit or Credit
0
Hallo beleggers,

De meesten hier zullen mij niet kennen, maar ik ben een actieve belegger op het gebied van smallcaps. De afgelopen tijd heb ik een leuke set CtaC ingeslagen. Kocht zojuist deze aandelen.

2,12 (12:08) 10000 à 2,12 Geheel ineens uitgevoerd.

CtaC is een achter gebleven Icter die naar verwachting dit jaar al herstel laat zien. Met wat rekenen en in de toekomst kijken geef ik dit aandeel een koersdoel van 2,75-3,00 dus daar kan zeker nog wat bij! Als aandeelhouders gaan wij daar de komende weken/dagen even goed aan werken!

mvg,

DoC.
MegaTelstar
0
quote:

Debit or Credit schreef:

Hallo beleggers,

De meesten hier zullen mij niet kennen, maar ik ben een actieve belegger op het gebied van smallcaps. De afgelopen tijd heb ik een leuke set CtaC ingeslagen. Kocht zojuist deze aandelen.

2,12 (12:08) 10000 à 2,12 Geheel ineens uitgevoerd.

CtaC is een achter gebleven Icter die naar verwachting dit jaar al herstel laat zien. Met wat rekenen en in de toekomst kijken geef ik dit aandeel een koersdoel van 2,75-3,00 dus daar kan zeker nog wat bij! Als aandeelhouders gaan wij daar de komende weken/dagen even goed aan werken!

mvg,

DoC.
Welkom DoC.
Je kunt je aan kopen op deze koers alvast geen buil vallen, gelet op de koers waarvan de bodem de laatste tijd boven € 2,- flink is aangestampt.
Herstel is sowieso aanstaande. Het ligt er alleen aan hoeveel en of daar winst uit voortvloeit. Jouw koersdoel zie ik graag (liefst z.s.m.) op de borden verschijnen.
Ik heb nog een aardige inhaalslag te maken.
Mijn devies: Nu bijkopen en/of voorlopig vasthouden die aandelen.

vr. gr. SuperTelstar
Debit or Credit
0
Eens kijken hoeveel verkopertjes er nog zijn, Ik denk dat hier het kantelpunt zit. Als die 2,16-2,20 wordt opgeheven dan zal ik de boel eens even goed open trekken. Houd die bied een beetje aangevuld dan kan de laat de komende weken fors indunnen!

DoC.
Beate
0
Welkom op ons forum, Debit or Credit. Vroeger hadden wij Waldo voor het metselwerk. Met hem werd een toren tot bijna 7 euro gebouwd. Helaas kwamen daar 2 falende CEO's overheen. Toen terug naar af. Nu kan met jouw het ganzeborden weer opnieuw beginnen, als je dat leuk vind (de put is reeds gedempt, dus daar heeft niemand van te vrezen). MegaTelstar, Lanciared, Trab, Broodje, Helleborus, Aadje en vele anderen zullen je ondersteunen. Ik zet altijd om 16.00u thee voor de gezelligheid.

Groetjes,
Beat

PS ik heb me deze dagen ook aardig aan Ctac tegoed gedaan. Zelfs nog op 2,10!
Debit or Credit
0
Hallo Beate, alle kleine beetjes helpen! De tactiek is om het verkoopgedrag te bestuderen, hiermee bedoel ik voornamelijk bestens verkooporders of limiet orders die in de bied worden gegooid, de zogenaamde "verkoopdruk". Zelf ben ik altijd een koper die de bied opvuld om te kijken hoe de verkopers reageren. Mochten de verkopers geen stukken in de bied gooien is het de truc om de bied op te schuiven en stukken laat weg te nemen. Daarentegen kijk ik ook naar het koopgedrag van andere beleggers, het is tevens de bedoeling dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat iedereen zijn boeren verstand blijft gebruiken. Ik ben bereid nog flink uit te breiden mochten we snel boven die 2,20 uitkomen. Vanaf 2,30 kan het weleens ontzettend hard richting die 2,75 gaan als de verkoopdruk beperkt blijft.

We gaan het zien.

mvg,

DoC.
Beate
0
Ik doe nog steeds mee, voorzover ik enig gewicht in de waagschaal kan leggen. Inderdadd, alle beetjes helpen. Nu wordt Ctac op de beurs op ongeveer 23 mln€ gewaardeerd. Dat was 7 jaar geleden ook zo. Alleen is Ctac vele malen sterker dan toen. De markt was toen even heel slecht en was dat de afgelopen jaren ook. Dat kont altijd als een slag bij heldere hemel terug. Dat alles bij elkaar moet wel tot een enorme koersexplosie leiden. Ik heb een beetje het gevoel dat de koers om andere redenen wordt gedrukt? Zit er een grote koper op het bedrijf te azen? Zou me niet verbazen.

Groetjes,
Beat
lanciared
0
Dergelijk bedrijf, C/Tac dus, met een omzet, dacht van rond de 78 miljoen euro met slechts een marktkapitalisatie van 23 miljoen euro ?????
Hallo ??? Bij ons, Zuiderbuur van Jullie echt zoiets niet te vinden hoor bij ons op de beurs.
Lijkt me bijzonder raar dat andere mogelijke geintereseerde partijen dit nog niet opgevallen is.
Ja, heb het al vaak verteld , zit er al in van 1997 , (gekocht aan 37 en 30,5 gulden).
Mijn grote angst was of is een bod van pakweg 2,6 , toen de koers 2,10 deed of doet (gelijk nu)
Van al mijn stukken bij elkaar : kan er absoluut niet tevreden mee zijn.
Verre van, maar koers is nu toch echt niet op niveau om te verkopen.
(Had eigenlijk toch graag 6 of 7 euro gehad)
Nog een ongelooflijke achterblijver, die het bedrijfsmatig echt bijzonder goed doet : Simac (ja, zit ik ook in)
Nog een achterblijver ? SNS Reaal - intrinsieke waarde : rond de 15 euro.
Nog ééntje : TT

Hartelijk bedankt D or C voor je ondersteuning die je ons geeft, en voor al Uw aandacht.
Ik ben er van overtuigd (jij geloof ik ook wel) dat kopen op deze koers , winst oplevert. Koers is dusdanig laag en achtergebleven dat winst van 30- 40 % er moet inzitten op verloop van tijd. Geloof zelfs vrij vlug, als toch wat meer geintereseerden naar dit aandeel zouden kijken en volgen.

(Las onlangs hier bij ons van 3 verschillende beursgenoteerde bedrijven die elk een overname gedaan hadden. De krant schreef dat ze een gouden zaak hadden gedaan, en dit voor een heel redelijke prijs : ze hadden nl. iets minder dan 1 x de jaaromzet betaald. Hmmm)

Heel veel succes toegewenst aan éénieder.
En natuurlijk duim ik voor Jullie.

aadj
0
Beste Ctaccers
Ook ik doe nog steeds mee al heb ik al tijden niets van mij laten horen op dit forum. Nog steeds ben ik een fan van Ctac. Dat zit 'm niet in de geweldige resultaten dat dit bedrijf geboekt heeft want die zijn niet om over naar huis te schrijven maar met sommige bedrijven heb je nu eenmaal een band op lange termijn. Ctac heeft mi de avonturen achter zich gelaten en geleerd van het verleden.
Het huidige management heeft volgens mij alles in zich om ctac te laten groeien zodat dit bedrijf eindelijk eens ontdekt wordt.
De IT markt staat er goed voor. muv de overheidsbestedingen want daar moet fors worden bezuinigd, zullen de investeringen in IT door het bedrijfsleven flink gaan toenemen. Ctac hoeft niet veel mensen te werven (en kosten te maken) om direct te kunnen profiteren van het herstel, want die hebben ze nog in dienst. Daarom waren de netto resultaten tot dusverre zo belabberd.

Ik verwacht dat Q4 duidelijk beter is dan het zomerkwartaal q3 2010 en dat die lijn zich voortzet.

Hierbij past natuurlijk wel dat Ctac weer eens een paar mooie deals bekend maakt want de laatste dateert van december 2010 dus nieuwe jaar nieuwe kansen.

DoC Ik ben benieuwd naar jouw visie over Ctac en waarom je nu bent ingestapt?

vg
AadJ

[verwijderd]
0
Wie weet geeft dit een impuls omhoog morgen!

SANTA CLARA (AFN) - Intel, de grootste chipmaker van de wereld, heeft vorig jaar een recordomzet geboekt van 43,6 miljard dollar (32,6 miljard euro), een stijging van 24 procent ten opzichte van 2009. De operationele winst kwam uit op een recordbedrag van 15,9 miljard dollar. Dat heeft Intel donderdag nabeurs bekendgemaakt.

De chipgigant boekte verder een nettowinst van 11,7 miljard dollar. ,,Vorig jaar was het beste jaar in de geschiedenis van Intel'', zei topman Paul Otellini. ,,We verwachten dat het dit jaar nog beter wordt.''

In het vierde kwartaal van vorig jaar boekte Intel een recordomzet van 11,5 miljard dollar, een stijging van 8 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2009. De operationele winst kwam uit op 4,3 miljard dollar. De nettowinst van de chipfabrikant bedroeg 3,4 miljard dollar.
Debit or Credit
0
Aadj. Ik kan nu wel een lang verhaal gaan schrijven, maar vandaag zit er de tijd niet naar. Even buiten mijn berekeningen om waarom ik ctac heb opgenomen en wil uitbreiden. Allereerst zijn al mijn ctac aankopen gebaseerd op de lange termijn, dus echt minimaal 2 jaar. Ctac is naar mijn mening de grote achterblijver op gebied van It op de Nederlandse beurs. De markt is goed en zal voorlopig nog wel zo blijven, dus opnemen die aandelen. Verwacht dat ctac het komende jaar een paar flinke orders naar binnen haalt en de verwachtingen voor 2011 gaat verslaan. Omdat ctac in een sterke markt zit op het gebied van overnames acht ik de kans in dat zij ten alle tijden over genomen kunnen worden. Voorlopig kunnen ze op eigen houtje makkelijk boven de 3 euro uit komen, maar een mooi overnamebod met een leuke premie is ook niet verkeerd. Om alvast op tijd te zijn voor het herstel heb ik nu al 35k aandelen opgenomen voor de lange termijn. Uitbreiden ga ik doen boven de 2,20 want vanaf hier wordt de neerwaartse trend doorbroken en kan het aandeel opwaarts verder. Ik kijk uit naar de cijfers van Ctac.

We gaan het zien.

DoC.
aadj
0
[verwijderd]
0
quote:

Debit or Credit schreef op 13 januari 2011 13:04:

Als die 2,16-2,20 wordt opgeheven dan zal ik de boel eens even goed open trekken. Houd die bied een beetje aangevuld dan kan de laat de komende weken fors indunnen!

DoC.

Mijn zegen heb je!

Beate
0
Debit or Credit
0
Volume komt weer een beetje op peil. Verwacht een versnelling van de koers vanaf 2,25.
hd1340 jc
0
hoi beate,dit kan un spel wezen tussen 2 partijen.ik lees elke dag de site XEA.nl die ctac met grote regelmaat volgen,ook zij zien wat er al 2 jaar gebeurd met het manupuleren v/d koers ook vandaag volgen zij ctac KIJK daar is naar! bij de beurs vandaag,zij komen daar met3 dingen,1: spelerij 2:ctac v/d beurs af 3:overname zeg het maar groetjes
Beate
0
Hi Hd1340jc, ik lees al vele jaren over manipulatie van de koers. Dat kan allemaal zo zijn, maar niemand kan en wil langdurig tegen de natuurlijke trend manipuleren. Ctac is nu gewoon erg goedkoop, hoe je het ook bekijkt. Natuurlijk kan de koers enige tijd gedrukt worden, maar op gegeven moment breekt het ijs. Ik verwacht, net als DoC dat dat niet lang meer zal duren. Waarschijnlijk volgende week. dan wordt de koers gewoon (door manipulatie of door enorme toeloop van aansnellende koopjesjagers) op 3€ of hoger gezet. We hebben dit al vaker bij Ctac gezien. Let maar op.

Groetjes,
Beat
hd1340 jc
0
hoi beate,wat ik lees ivm ctac wil ik delen met mede investeerders, wat ik vandaag las vond ik belangrijk genoeg om dit op het forem te plaatsen,maar we gaan het zien! nu un lekker biertje,en een goed weekend
MegaTelstar
0
quote:

Beate schreef:

Hi Hd1340jc, ik lees al vele jaren over manipulatie van de koers. Dat kan allemaal zo zijn, maar niemand kan en wil langdurig tegen de natuurlijke trend manipuleren. Ctac is nu gewoon erg goedkoop, hoe je het ook bekijkt. Natuurlijk kan de koers enige tijd gedrukt worden, maar op gegeven moment breekt het ijs. Ik verwacht, net als DoC dat dat niet lang meer zal duren. Waarschijnlijk volgende week. dan wordt de koers gewoon (door manipulatie of door enorme toeloop van aansnellende koopjesjagers) op 3€ of hoger gezet. We hebben dit al vaker bij Ctac gezien. Let maar op.

Groetjes,
Beate

Dag Beate en andere CTAC-getrouwen.
Wellicht is dit een bericht dat enige concurrentie voor CTAC en zijn/haar branchegenoten kan gaan betekenen. Vooral voor die bedrijven die voor een groot deel van (het toch al slinkende areaal aan) Rijks-overheidsopdrachten afhankelijk zijn. Dat valt bij CTAC dan weer mee.

"
Verhagen wil groei kleine bedrijven aanjagen
Gepubliceerd: vandaag 12:45

DEN HAAG (AFN) - De regering wil kleinere bedrijven beter in staat stellen door te groeien tot grotere, beursgenoteerde ondernemingen. Dat zei minister Maxime Verhagen (Economische Zaken, Landbouw en Innovatie) maandag in een interview met nu.nl.
Volgens de minister zijn er verbazingwekkend veel ondernemers in Nederland, maar stokt de groei van veel ondernemingen. ,,De nieuwe Tomtom's zie ik nog niet. Bedrijven die snel naar de beurs kunnen. Deze bedrijven moeten meer de ruimte krijgen om te ondernemen.''
Verhagen wil die snellere groei bewerkstelligen door te snoeien in bureaucratie en de verlening van vergunningen te versnellen. ,,Ook moeten kleine bedrijven meer kans maken op overheidsopdrachten'', voegde hij eraan toe.

Aanbestedingen
Daarvoor moeten de aanbestedingsregels worden aangepast, stelde Verhagen. ,,Overheidsopdrachten worden vaak geclusterd. Dan wordt gezegd: je kan bij ons software leveren, maar dan moet je de rest van het land ook leveren. Dan vallen veel bedrijven af. Ik wil af van de oneigenlijke voorwaarden die er nu gesteld worden.''
De minister ziet vooral kansen in chemie, hi-tech, water en 'agrofood'. ,,We moeten ons concentreren op dingen waar we echt goed in zijn. Daarmee kun je groei bewerkstelligen, zeker als je op die gebieden ondernemers en wetenschappers aan elkaar koppelt. Dat gaat we dus ook doen.
''

Groet, SuperTelstar
Beate
0
Als ik dat zo lees is dat weer pure blabla van Verhagen. Een raspoliticus, die ook met de duivel leuk kan dansen, maar van zakendoen heeft hij geen verstand. Hij zou eens een paar dagen met mijn vriend Sanderink mee moeten lopen. Centric haalt de ene opdracht na de andere weg bij het ministerie (trouwens kijk eens naar de koers van Oranjewoud!). Al met al heeft het geblaat van Verhagen geen enkele gevolgen voor de IT dienstverleners en wel helemaal niet voor Ctac.

Groetjes,
Beat
118 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 3,300
Verschil -0,060 (-1,79%)
Hoog 3,420
Laag 3,280
Volume 48.512
Volume gemiddeld 19.096
Volume gisteren 22.403

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront