Aalberts « Terug naar discussie overzicht

Niet te geloven...................

15 Posts
kookgek
0
Het is niet te geloven, probeer ik mijn verlies weer een beetje goed te maken met een goed aandeel dacht ik!
Het is erg gezakt en wat doet het, het zakt nog verder.Nou net als de rest maar weer blijven zitten tot het beter gaat.Ooit moet het toch weer
beter worden. Dit is toch een defensief aandeel?
[verwijderd]
0
USA was 6.7% hoger dus om negen uur wij ook weer om
hoog.Waarom dit aandeel zeer regelmatig zo volatiel
reageert is voor mij ook onbegrijpelijk.
Misschien heeft iemand een antwoord,wan zo beroerd
gaat het bij AALBERTS toch niet?.
Of toch ANGSTHAZEN met KUDDEGEDRAG????.
MtBaker
0
Zeker, maar ook rond 2000 zonk het als een baksteen. Toen een jaar geen winstgroei, ik dacht zelfs -7% winst. Gemiddeld iets van +18% winst sinds introductie. Ben toen te vroeg ingestapt, net als nu, maar wat goed is komt wel. Hebben ook net weer een overname bekend gemaakt.

AALBERTS INDUSTRIES ACQUIRES ALPHACAN'S HEATING AND SANITARY ACTIVITIES
[Langbroek, 11/13/2008]

Aalberts Industries N.V., which operates in the fields of Industrial Services and Flow Control, has reached agreement to acquire the heating and sanitary activities of Alphacan, a subsidiary of the French Arkema Group. The acquired assets and business will be integrated into the French group company Comap.

The activities fit very well within Aalberts Industries' strategy to provide its customers a complete portfolio of heating, sanitary and water quality solutions. The acquired business is active throughout the French market, manufacturing and selling cross-linked polyethylene tubes and systems to the building, professional and DIY channels. The business, which is based principally in Nevers, France, employs approximately 85 people generating annual revenues of EUR 25 million. The current management team will remain with the company.

The acquisition will be consolidated as of 1 January 2009 and will directly contribute to the profit and will be financed from own resources.
[verwijderd]
0
ja leuk zo een overname maar we worden er niet voor beloond, afgelopen dagen is er heeeel veel afgegaan, en er komt nu een schamele 1% bij..
kookgek
0
Zou het toch nog goed komen met dit aandeel nu we officieel in een resessie zitten in europa?
Robin Good
0
Nieuws

MARKET TALK: Aalberts koersdoel verlaagd naar EUR8,70 - ING
17-11-2008 07:55:00

AMSTERDAM (Dow Jones)--Het koersdoel voor het aandeel Aalberts is door ING Wholesale Banking verlaagd naar EUR8,70 van EUR13. Volgens de analisten van ING moeten de vooruitzichten voor 2008 en 2009 naar beneden worden bijgesteld. De verwachte winst per aandeel voor volgend jaar is dan ook verlaagd naar EUR0,88 van EUR1,24. De analisten stellen daar tegenover dat slecht nieuws al is ingeprijsd in het aandeel en hanteren daarom een buy-advies. Vrijdag sloot het aandeel Aalberts op EUR6,26. (EHI)

Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

MtBaker
0
Analisten lopen altijd achter de markt aan.Met zulke koersdoelen komt de omslag dichterbij. Meestal binnen 2 jaar bij financiele crisis. Dus nog een half jaar ongeveer. Of dat met deze wat heftiger crisis ook zo is?
[verwijderd]
0
quote:

Bashoog schreef:

wat zijn jullie gemiddelde aankoopkoersen?
6,02 maar ze gaan er zonder pardon uit indien nodig.
Niemand wenst nog aandelen? Zie de markt?
Er is niks meer... Consumentenstaking, kopersstaking. Ingebeelde armoede bij mensen die helemaal niet arm zijn.
[verwijderd]
0
ja de kredietcrisis begint een boegbeeld te vormen, alsof wij het zo slecht hebben. ik vindt de kredietcrisis daarom ook een 'luxe-crisis', want waar zijn de mensen het meest gevoelig voor met een wereldcrisis? GELD! en met deze crisis wordt iedereen er wel mee geconfronteerd, maar denk je dat ze er in afrika niet mee geconfronteerd worden? wij kopen gewoon iets minder en houden de hand op de knip, hun kunnen meteen niets meer kopen en zijn afhankelijk van hun regering ( vaak nog corrupt ) of voedselbanken. en denk daar maar is over na de volgende keer als je al die mensen op tv ziet spreken over hoe slecht de economie wel niet draait!
patrick 22
0
Tip
Kopen: Instapmoment bij Aalberts
17 november 2008 13:00

Aandeel: Aalberts
Koersdoel: 10,-
Advies: Kopen

Aalberts heeft een naam opgebouwd als groeiaandeel bij uitstek op het Damrak. Door een mooie combinatie van autonome groei en overnames kwam de omzetgroei na 2002 in een stroomversnelling en tussen 2003 en 2007 werd het aandeel maar liefst zes keer zoveel waard. De kredietcrisis zorgt ervoor dat alle aandacht momenteel uitgaat naar het cyclische karakter van de onderneming, maar voor beleggers die verder durven te kijken dan het komende halfjaar biedt de huidige correctie een prachtig instapmoment.

Verwachtingen liggen te hoog
Voorlopig lijken de verwachtingen voor Aalberts iets te hoog gespannen. Analisten houden er in hun schattingen nog rekening mee dat de winst per aandeel minstens even hoog ligt als de 1,26 euro van vorig jaar, maar gelet op de problemen waar beide divisies op korte termijn mee kampen is dat waarschijnlijk te hoog gegrepen. Industrial services, goed voor bijna een derde van de concernomzet, is voor 60% van de inkomsten afhankelijk van de automobiel- en chipindustrie. Deze bedrijfstakken worden hard geraakt door de dreigende recessie, waardoor de omzet de komende twaalf maanden flink kan tegenvallen. Flow Control, de andere divisie, wordt weer geraakt door een lagere koperprijs die naar verwachting vier of vijf procentpunten van de winstmarge afhaalt. Per saldo moeten beleggers ervan uitgaan dat de winst per aandeel volgend jaar zo laag kan uitkomen als 0,75 eurocent. Dat levert door de enorme koersdaling van de afgelopen maanden een koers-winstverhouding van 8 op en wanneer gelet wordt op de snelheid waarmee de winst - en de koers - van Aalberts zich na een recessie herstelt is de huidige koers een heel mooi instapmoment.

--------------------------------------------------------------------------------
De Redactie van Beursonline bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.
--------------------------------------------------------------------------------
[verwijderd]
0
Er moet een partij zijn, die wel erg hard geld nodig heeft.

Een tip aan deze persoon, wacht even een tijdje met verkopen en je zal over een tijdje je aandelen voor het dubbele van de hand kunnen doen.

Dit is een gratis tip. kost niets.
[verwijderd]
0
tja probeer ze dat maar eens wijs te maken, morgen weer hard down aan de dow te zien, maar ze zijn nog niet dicht...
15 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 31 mei 2024 17:35
Koers 43,620
Verschil -0,240 (-0,55%)
Hoog 43,820
Laag 43,220
Volume 253.427
Volume gemiddeld 131.013
Volume gisteren 148.789

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront