KPN « Terug naar discussie overzicht

KPN en telecom nieuws - Mei 2016

126 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
[verwijderd]
0
For today: PP=3.371
Resistance: R1=3.389; R2=3.417; R3=3.437
Support: S1=3.34

The "falling-top-line" since Apr 20 is around ~3.42 right now and ~3.41 at closing
SpecKlaas
0
UTRECHT (AFN) - Ziggo heeft in de eerste drie maanden van het jaar opnieuw klanten verloren. Het kabelbedrijf had naar eigen zeggen last van de sterke concurrentie van andere aanbieders van internet, tv en telefonie.

Het aantal klanten abonnees van Ziggo zakte in de eerste drie maanden van het jaar naar een kleine 9,7 miljoen. Het verlies van 40.000 klanten kwam door opstappers op het vlak van tv en telefonie. Het aantal klanten met een internetabonnement nam juist toe met 8000 toe.

Ziggo benadrukt dat 7000 klanten minder afhaakten dan een jaar eerder en schrijft dat toe aan het eigen kwaliteitsprogramma. Daardoor en door de lancering van het eigen sportkanaal Ziggo Sport steeg ook de klanttevredenheid. Ook maken steeds meer klanten gebruik van Horizon TV, de Ziggo-dienst waarin onder meer digitale televisie en tv-kijken via mobiele apparaten zit.
[verwijderd]
0
For today: PP=3.41
Resistance: R1=3.448; R2=3.488
Support: S1=3.37

The stock is testing st r-zone ~3.47-3.50 formed couple of weeks ago.

PS. The upper (monthly-scale) downtrending edge (since Mar 31) is currently around ~3.46
SpecKlaas
0
Kijken of we weer een plusje kunnen scoren en "The stock is testing st r-zone ~3.47-3.50 formed couple of weeks ago" deze achter ons kunnen laten. De 4+ moet er toch een keer komen.
Belgske
0
Dit aandeel doet het heel goed, stijgt het eerste en daalt als laatste...Ben blij dat ik ze in mijn port heb. Enigste aandeel waar ik me (bijna) geen zorgen over maak.
[verwijderd]
0
KPN introduceert nieuwe hybride cloudpropositie: Managed Hybrid Cloud

Deze maand start KPN met Managed Hybrid Cloud. Daarmee speelt KPN in op de vraag in de grootzakelijke markt naar eenvoudige hybride cloudoplossingen.

Met KPN Managed Hybrid Cloud kunnen klanten hun IT optimaal inzetten voor het digitaliseren van de bedrijfsvoering. De hybride cloud combineert de voordelen van een virtuele private cloud (betrouwbaarheid, security) met die van een public cloud (schaalbaarheid, flexibiliteit).

Klanten kunnen daarmee op basis van het type applicatie dat zij willen hosten of ontwikkelen de beste combinatie van cloud servicemodellen selecteren, binnen één KPN-contract. Hiermee kunnen ze hun commerciële slagkracht verhogen en tegelijkertijd hun bestaande IT moderniseren.

Met het KPN Cloud Control dashboard en de directe netwerkaansluiting, Cloud Connect, blijven klanten volledig in controle over de kwaliteit en beschikbaarheid van hun gehele IT-infrastructuur. Aanvullend kunnen klanten met Cloud Managed Services standaard beheertaken eenvoudig uitbesteden aan KPN.

Onderdeel van de Managed Hybrid Cloud is de bestaande dienst CloudNL. Met CloudNL biedt KPN al een compleet Nederlandse cloudinfrastructuur die voldoet aan de hoogste compliance- en security- eisen. Naast CloudNL, de virtual private cloud, biedt KPN nu ook public clouddiensten in samenwerking met de belangrijkste public cloudaanbieders. Met de geïntegreerde dienstverlening speelt KPN in op de toenemende vraag naar een gecontroleerde transitie naar nieuwe vormen van IT.

De Managed Hybrid Cloud ondersteunt zowel bestaande als nieuwe applicaties. Deze kunnen binnen dezelfde infrastructuur en onder centraal beheer met de klantlocatie verbonden worden.

Rick van Schaik, directeur Cloud: ‘Hybrid Cloud is de motor onder de digitale transformatie. We bieden met Managed Hybrid Cloud onderscheidende diensten aan bedrijven die volop bezig zijn met hun businesstransformatie en op gecontroleerde wijze nieuwe vormen van IT willen inzetten.
[verwijderd]
0
EU blokkeert overname O2 door Chinezen
34 min geleden
BRUSSEL - De overname van telecombedrijf O2 door het Chinese conglomeraat Hutchison Whampoa is mislukt. In Brussel stuitten de plannen op zulke grote bezwaren dat het de overname blokkeert, maakte Europees commissaris Margrethe Vestager (Mededinging) woensdag bekend.

Hutchison kondigde in maart vorig jaar aan O2 voor 10,3 miljard Britse pond (ruim 13,9 miljard euro) over te nemen van het Spaanse Telefónica. Het bedrijf wilde zijn eigen belonderneming Three samenvoegen met O2 om zo het grootste telecombedrijf in Groot-Brittannië op te richten, maar juist dat stuit op Brusselse bezwaren. Op de Britse markt zou er te weinig concurrentie zijn, als de samensmelting zou doorgaan en consumenten zouden de dupe worden van hogere prijzen en minder keus, meent Brussel.

Ook zou de overname "hinderlijk" zijn voor innovatie en de verdere ontwikkeling van de Britse mobiele markt, aldus Vestager. Concessies van Hutchison waren niet voldoende om de Brusselse zorgen weg te nemen.
Forecast2006
0
Mooie Kans voor KPN?

De Chinezen hebben nu geld over na de mislukking van O2 overname.

Kind regards,

Forecast.
naarden
0
dickk
0

Kan iemand mij vertellen hoe het met de kapitaals uitkering zit. Wanneer moet ik de aandelen in portefeuille hebben om in aanmerking te komen voor deze uitkering bv.
SpecKlaas
0
quote:

dickk schreef op 11 mei 2016 15:32:

Kan iemand mij vertellen hoe het met de kapitaals uitkering zit. Wanneer moet ik de aandelen in portefeuille hebben om in aanmerking te komen voor deze uitkering bv.
De kapitaalsuitkering is in juni. Dat is op dit moment het enige dat bekend is. Zie Q1 stukken van KPN.
SpecKlaas
0
3,480. Weer spannend. Op dit moment ruim één procent beter dan de AEX. Ook de Dow futures op -0,4%.
126 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 apr 2024 17:36
Koers 3,408
Verschil -0,034 (-0,99%)
Hoog 3,437
Laag 3,398
Volume 12.509.158
Volume gemiddeld 13.607.598
Volume gisteren 8.950.320

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront