TomTom « Terug naar discussie overzicht

maandag 29-8-2011

65 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
stot
0
je kan zien dat er weinig nieuws en beweging zit in tom2 op week basis nog geen euro cent.

we duikelen zelfs bijna uit de forum top 10. nu op 10.

helaas bloedt het een beetje dood , hopelijk komt er vanaf september verandering in

wie het weet mag het zeggen?????
[verwijderd]
0
Het heeft niets met TT te maken, maar als het in de USA ellende wordt door de orkaan dan duikelen de beurzen ook weer verder naar beneden

Ald de chaos heel erg groot is blijft Wallstreet gesloten is daar al gesuggereerd

Maar kijk verder dan morgen, volgende week of volgende maand. Er moet wel positief nieuws komen om ook TT weer te laten stijgen.

HG zwijgt en trekt zich kennelijk niets aan van de huidige koers
[verwijderd]
0
Hoop niet dat het IMF weer roet in het eten gooit de komende week (algemene sentiment).

IMF waarschuwt voor bankencrisis

Christine Lagarde AFP

Toegevoegd: zondag 28 aug 2011, 12:07


De nieuwe topvrouw van het IMF, Christine Lagarde, heeft politieke leiders opgeroepen meer verantwoordelijkheid te nemen bij het oplossen van de financiële crisis. Landen moeten beter kijken naar de verhouding tussen het terugbrengen van schuld en het aanjagen van economische groei, zei ze zaterdag tijdens een toespraak in het Amerikaanse Jackson Hole, Wyoming.

Ook wees Lagarde op een ander gevaar: het teruglopende vertrouwen in de politiek. Economische risico's "zijn vergroot door een afname in vertrouwen en een groeiend gevoel dat beleidsmakers de overtuiging, of soms zelfs de wil, missen om de noodzakelijke beslissingen te nemen."

Waarschuwing voor bankencrisis

Een goede maatregel is volgens Lagarde om Europese banken te dwingen op korte termijn hun kapitaalbasis te versterken. Dit zou nodig zijn om een nieuwe bankencrisis te voorkomen. Lagarde: "Banken moeten sterk genoeg zijn om de risico's van staatsschulden en lage groei te weerstaan. Als dit probleem niet wordt aangepakt dan kan de economische zwakte gemakkelijk overslaan naar kernlanden en kan er een slopende liquiditeitscrisis ontstaan."

Het nieuwe kapitaal moet in eerste instantie uit de markt komen. Als dat niet voldoende is zou het Europese noodfonds EFSF moeten bijspringen.

Economische groei is sleutel

Ook ECB-directeur Trichet was uitgenodigd in Jackson Hole om te praten over de vooruitzichten van de wereldeconomie tijdens de jaarlijkse vergadering van de FED ( het stelsel van Amerikaanse centrale banken). Opvallend genoeg sprak hij niet direct over de Europese schuldencrisis of de steunmaatregelen van de ECB van de afgelopen weken. De centrale bank heeft op grote schaal Italiaanse en Spaanse staatobligaties opgekocht om de financiële markten te stabiliseren.

Net als Lagarde wees Trichet op het belang van economische groei. Landen die niet genoeg aandacht besteden aan hun concurrentiepositie raken onvermijdelijk achterop, aldus Trichet.

Obama en Merkel: samenwerken

Ook President Obama en bondskanselier Merkel hebben het samen gehad over de wereldeconomie. Via de telefoon spraken de twee onder meer over de schuldencrisis in Europa. De twee leiders benadrukten de noodzaak van een gezamenlijke aanpak, bijvoorbeeld via de G20. Maar met concrete afspraken of plannen kwamen de twee wereldleiders niet.

[verwijderd]
0
Gelukkig ook een goed bericht en laten we hopen dat die de komende week de overhand krijgt (algemene sentiment).

zo 28 aug 2011, 12:51
EFSF-chef: crisis kan in 2014 voorbij zijn
WENEN (AFN) - De eurozone kan de schuldencrisis in de komende jaren overwinnen. Dat heeft de chef van het noodfonds voor eurolanden (EFSF), Klaus Regling, gezegd in een interview met het Duitse weekblad Der Spiegel.

Volgens de Duitse econoom zijn veel van zijn landgenoten te somber over de vooruitzichten voor de economie. ,,Alle tekenen wijzen op een verbetering. In alle eurolanden worden de economische fundamenten sterker.''
jan6307
0
NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2011

Maak je op voor TomTom HD Traffic 5.0. Onze nieuwste verkeersservice biedt je nu nog meer mogelijkheden. Bovendien kun je als eerste het laatste nieuws van TomTom ontdekken tijdens de internationale autosalon in Frankfurt, IAA 2011.

Maak kennis met TomTom HD Traffic 5.0

TomTom HD Traffic 5.0 biedt je nu nog meer mogelijkheden. Onze nieuwste versie biedt verkeersinformatie voor wel 99,9% van alle wegen. De verwachte aankomsttijd is verbeterd. Herberekening van routes is verder uitgebreid. En wat helemaal de moeite waard is: als je al over TomTom HD Traffic beschikt, ontvang je de update automatisch rechtstreeks op je navigatiesysteem.

Gefeliciteerd, TomTom App!

De TomTom App voor de iPhone is twee jaar geworden! Om dit te vieren kun je profiteren van een korting van 20% op TomTom HD Traffic wanneer je de app koopt.
De sleutel tot nog betere navigatie

Wil je genieten van een nog betere navigatie-ervaring? Ga dan met de meest recente kaart op pad. Onze nieuwe kaarten zijn nu verkrijgbaar en bevatten de nieuwste wegen, gewijzigde snelheden en splinternieuwe NP's. Maak vandaag nog verbinding met TomTom HOME om de nieuwste kaart in je bezit te krijgen.

Zelfs supercars hebben een kaartupdate nodig

Ooit was KITT de intelligentste auto ter wereld. Sinds de jaren '80 is er echter veel veranderd, vooral op de weg. Hoe zou KITT het doen anno nu? Zou hij in 2011 de weg nog kunnen vinden? Klik hier om onze video te bekijken en te ontdekken wat er gebeurt.

Bezoek ons tijdens de IAA autosalon 2011

Wil je als een van de eersten ontdekken wat er allemaal nieuw is bij TomTom? Zorg dat je erbij bent tijdens de 64e internationale autosalon in Frankfurt, IAA 2011. Van 13 tot en met 25 september 2011 zijn we te vinden in hal 8, stand DO4.
LIVE Services nu ook in Australië en Nieuw-Zeeland

Het TomTom LIVE Services-pakket is nu verkrijgbaar in Australië en Nieuw-Zeeland. Zorg dat je van tevoren bekend bent met de weg dankzij nauwkeurige verkeersinfo, flitslocaties en meer, rechtstreeks op je LIVE-navigatiesysteem. Rij stressvrij; rij LIVE.

Gratis TomTom Places iPhone App

Een schat aan lokale wetenswaardigheden binnen handbereik. Bekijk winkels en bedrijven bij jou in de buurt op een kaart of in een lijst. Lees beoordelingen of raadpleeg de openingstijden. Bekijk vervolgens een overzicht van de route en de verkeersdrukte naar je bestemming.

Schuilt er een onontdekt zangtalent in jou?

Dan zou je met je stem wel eens een nieuwe Renault kunnen winnen. Maak een video van jezelf terwijl je 'I Want to Break Free' van Queen zingt, het lijflied van onze campagne. Upload de video vervolgens naar onze Facebook-pagina. Maar wacht niet te lang – de wedstrijd loopt nog tot 15 september 2011!

Kies voor een upgrade. Ontsnap aan de file; Break free. Bespaar tot € 50.

Onze inruilactie was een groot succes – zo groot zelfs dat we de actie hebben verlengd! Als je vóór 30 september 2011 kiest voor een upgrade naar een TomTom LIVE-navigatiesysteem, ontvang je € 50 retour. Zo kun je ontsnappen aan de files en een leuk bedrag besparen!

Ontvang persoonlijke aanbiedingen

We stemmen onze aanbiedingen graag af op jouw TomTom-navigatiesysteem. Als je jouw eigen navigatiesysteem wilt registreren, ga je naar TomTom HOME. Dan kun je voortaan persoonlijke aanbiedingen van TomTom verwachten.

Onze GPS-positiebepaling is nu nóg beter! Dankzij ontwikkelingen in TomToms geavanceerde GPS-software haal je nu nog meer uit je navigatiesysteem. De satellietpositie wordt nu sneller bepaald, je locatiebepaling in de stad is nauwkeuriger en je ontvangt betere herberekeningen wanneer je door tunnels rijdt.

uk.support.tomtom.com/cgi-bin/tomtom_...
GeduldGeduld
0
quote:

jan6307 schreef:

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2011

uk.support.tomtom.com/cgi-bin/tomtom_...
Mijn reactie: eindelijk een sprankelende en heldere nieuwsbrief !

Op mijn i-phone heb ik de App's opgezocht,
Even de feiten en standen:
App's van Tom Tom op I-Prone

top gratis
11. Tom Tom Places

top opgebracht
1. T T west Europa € 69,99
2. T T Europa € 89,99
9. T T Benelux € 59,99
47. T T VS & Canada € 49,99
99. T T Greece € 49,99


Top betaald
93. T T west Europa
144. T T Europa
Marktman
0
Ok, bedankt voor de info.
Is dat goed?
Is het beter dan de vorige keer?
Gaan we hier veel geld mee ophalen?
Mogelijk een deel van de dalende pnd inkomsten opvangen?
GeduldGeduld
0
quote:

Rooney1 schreef:

Ok, bedankt voor de info.
Is dat goed? Tom Tom Places is gratis. Antwoord GG: Staat sinds dat deze App er is (begin augustus) tussen 1 en 15. Dat is goed. Het is een heerlijk simpele maar handige App. Kan een hype worden.
Is het beter dan de vorige keer? Antwoord GG: Ja, beter dan een maand geleden. Bij 'top opgebracht' nu zelfs 5 in de top 100. Twee maanden geleden stond ook Turkey in de top 100.
Gaan we hier veel geld mee ophalen? Antwoord GG:Kleine marge denk ik. Maar de aantallen zijn stijgende denk ik.
Mogelijk een deel van de dalende pnd inkomsten opvangen? Er zijn altijd inkomstenstromen die plots kunnen toenemen. App's is wellicht zo'n pareltje.
[verwijderd]
0
Van de huidige verkoopdaling is een deel structureel (verschuiving van pnd naar inbouw). De rest is tijdelijk al weten we niet hoe tijdelijk (de conjunctuur en de boekhoudkundige veranderingen nu er meer connected apparaten verkocht worden (deferren))

De structurele zaken (verschuiving) was al ingecalculeerd toen TomTom met voorspelling gelijkblijvende winst kwam (wpa 50 cent). De daling naar wpa 25-30 cent zit hem dus vooral in de conjuncturele zaken en deferred revenue.

Of het tweede halfjaar de economie weer herstelt weten we niet. Zo ja, dan kan tt ook snel herstellen is mijn vermoeden.

Dat de rabobank verwachtingen tot 2014 naar beneden bijstelt en ook bij andere fondsen heeft misschien te maken met de rabo die een recessie tot 2014 inprijsde (1 van hun macro economen?) Lijkt me wat vreemd om op een 'golfbeweging' de trends door te trekken. Leidt zowel tot overwaardering (uptrend onterecht doorgetrokken) en ook tot onderwaarderingen.
[verwijderd]
0
quote:

justin_case schreef op 28 augustus 2011 18:08:

Van de huidige verkoopdaling is een deel structureel (verschuiving van pnd naar inbouw). De rest is tijdelijk al weten we niet hoe tijdelijk (de conjunctuur en de boekhoudkundige veranderingen nu er meer connected apparaten verkocht worden (deferren))

De structurele zaken (verschuiving) was al ingecalculeerd toen TomTom met voorspelling gelijkblijvende winst kwam (wpa 50 cent). De daling naar wpa 25-30 cent zit hem dus vooral in de conjuncturele zaken en deferred revenue.

Of het tweede halfjaar de economie weer herstelt weten we niet. Zo ja, dan kan tt ook snel herstellen is mijn vermoeden.

Dat de rabobank verwachtingen tot 2014 naar beneden bijstelt en ook bij andere fondsen. Het heeft misschien te maken dat rabo een recessie tot 2014 inprijsde (1 van hun macro economen?)

Lijkt me wat vreemd om op een 'golfbeweging' de trends in 1 lijn door te trekken. Leidt zowel tot overwaardering (uptrend onterecht doorgetrokken) en ook tot onderwaarderingen.
Ok JIC dus eigenlijk zeg je, Tomtom is door de onderwaardering nu 2.96 waard. Maar in principe is het k/w 15 * 0.50 = 7.50 waard.

Rond 7.50 heb jij je aandelen gekocht, dus ongeveer ook jouw waarde.

Gelukkig is de waarde van dit forum beperkt, anders zou ik zeggen dat je andere beleggers hier probeert te misleiden.

Ultimo is de markt waarde de correcte waarde en dit is 2.96, is toch net iets anders als 7.50.

Het zou tijd worden dat jullie iets kritischer worden op tomtom en met name op het management. De huidige lage waarde van tomtom is veroorzaakt door het mismanagement van met name Goddijn, die ook op deze koers niets zegt of onderneemt.

Voorlopig blijf ik in iedergeval deze week nog short.

[verwijderd]
0
Nee hoor, dat is jouw interpretatie. Mijn positie is trouwens heel anders dan jij stelt, maar dat doet er niet toe. Zo lang er geen economisch herstel is, zijn die oude koersen niets meer dan historie. Ik zeg alleen dat het tot 2014 inprijzen van malaise gek is. Deels is het de categorie, deels niet. Zie ook garmin dat in vs zelfde probleem heeft, is niet alleen tt specifiek.
La Raza
0

Aangezien het fantastiche management van TomTom sinds eind 2010 roeptoetert over een AANTAL nieuwe autodeals in 2011. En recentelijk nog september aanduide als DE MAAND en het nu bijna september is ben ik benieuwd of TomTom deze keer WEL zal leveren.

Excuus voor de hoofdletters, klein beetje frustratie dat moge duidelijk zijn hahaha
Beperktedijkbewaking
0
quote:

jan6307 schreef op 28 augustus 2011 14:41:

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2011

Maak je op voor TomTom HD Traffic 5.0. Onze nieuwste verkeersservice biedt je nu nog meer mogelijkheden. Bovendien kun je als eerste het laatste nieuws van TomTom ontdekken tijdens de internationale autosalon in Frankfurt, IAA 2011.

TomTom HD Traffic 5.0 biedt je nu nog meer mogelijkheden. Onze nieuwste versie biedt verkeersinformatie voor wel 99,9% van alle wegen. De verwachte aankomsttijd is verbeterd. Herberekening van routes is verder uitgebreid. En wat helemaal de moeite waard is: als je al over TomTom HD Traffic beschikt, ontvang je de update automatisch rechtstreeks op je navigatiesysteem.

Schuilt er een onontdekt zangtalent in jou?

...
Onze inruilactie was een groot succes – zo groot zelfs dat we de actie hebben verlengd! Als je vóór 30 september 2011 kiest voor een upgrade naar een TomTom LIVE-navigatiesysteem, ontvang je € 50 retour. Zo kun je ontsnappen aan de files en een leuk bedrag besparen!
...
uk.support.tomtom.com/cgi-bin/tomtom_...
Je gelooft het niet. Ze doen een beroep op zangtalent??
Welke omhoog gevallen verkoop-HBOers zijn hier aan het werk?
Daar gaat mijn pleidooi voor NL-kwaliteit. Getverderrie.

Maar ter zake, daar ben ik voor: over welke LANDEN heeft TT het hier??
Dat laten ze aan de belegger om te raden.
[verwijderd]
0
'Amerikaanse beurzen gaan maandag open'

Gepubliceerd op 28 aug 2011 om 17:58 | Views: 584
Artikel
Reacties

NEW YORK (AFN) - De handel op de belangrijkste effectenbeurzen van Wall Street ondervindt maandag naar verwachting weinig hinder van orkaan Irene. De aandelenhandel gaat waarschijnlijk op normale wijze van start, meldden ingewijden rond de beursbedrijven zondag.

Toezichthouder SEC en de beursbedrijven NYSE Euronext en Nasdaq voeren zondagavond (Nederlandse tijd) overleg over storingen in de elektriciteitsvoorziening en het openbaar vervoer in New York, aldus de bronnen. Zij zullen dan onder meer beslissen of de centrale handelsvloer, in het laag gelegen deel van Manhattan, maandag ook wordt geopend.

Het grootste deel van de beurshandel verloopt computergestuurd, vanuit datacentra buiten het centrum van New York. Die elektronische handel kan naar verwachting maandag normaal plaatsvinden.

Op de beursvloer van NYSE Euronext werken momenteel nog ongeveer 1000 mensen. De aanwezigheid van ongeveer de helft daarvan is nodig om de handel er goed te laten verlopen, schatte het beursbedrijf zondag. De vloermedewerkers spelen vooral een belangrijke rol bij het verwerken van grote aantallen orders bij aanvang en vlak voor het slot van de handel.
jan6307
0
Interesant herstel van de Euro, ondertussen is de koers 1.45

Opening voorlopig boven de €3.00 , krijgen we vandaag de uitbraak???
[verwijderd]
0
jan6307
0
Vandaag of morgen verwacht ik dat TT een aandelen-inkoop gaat starten.

Goedkoper kopen is bijna onmogelijk.
[verwijderd]
0
quote:

jan6307 schreef op 29 augustus 2011 09:12:

Vandaag of morgen verwacht ik dat TT een aandelen-inkoop gaat starten.

Goedkoper kopen is bijna onmogelijk.
Waar komt dat geld vandaan Jan?
jan6307
0
Blijkbaar belangstelling genoeg.

2.99/+1.05%

Nog even en wederom een uitbraak boven de €3.00???
[verwijderd]
0
Gewoon ff een keertje weer sluiten rond de 3,10.....

Nog een paar dagen, dan is het september, kom maar op met de autodeals!
65 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 8 mei 2024 10:39
Koers 5,540
Verschil -0,030 (-0,54%)
Hoog 5,590
Laag 5,530
Volume 59.359
Volume gemiddeld 285.601
Volume gisteren 239.559

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront