KPN « Terug naar discussie overzicht

KPN maandag weer omhoog

6 Posts
[verwijderd]
0
Hallo, KPN gaat toch weer omhoog. Ik denk dat er weer een krachtig herstel gaat komen, immers KPN is nu veel te fors afgestraft. Er is reeds 90% af van de hoogste koers !!! Ik denk dat we nu moeten toeslaan. Koop maandag KPN. Koersdoel kom weer in de buurt van de 18 euro. (emissie van een drie kwart jaar geleden). Dus maandag kopen, de koers zal herstellen. KPN heeft een unieke positie in Nederland.
TN17
2
Koop jij maar bij, maar reken maar dat het nog heel lang duurt voordat de 18 zelfs maar in zicht is. Ruim 22 miljard euro aan schulden, een komende emissie waardoor de toekomstige winst per aandeel voorlopig laag blijft. KPN is een te kleine speler die geen overnames meer kan doen in deze beweeglijke markt met veel sterke concurrenten. Voor KPN voorlopig een strijd in de marge. Succes!
bp5ah
3
Als je in KPN zit, moet je die voorlopig gewoon houden, doe ik ook. Die 18 euro komen er wel, alleen niet op korte termijn. ( UMTS moet eerst van de grond ) Vr. Gr.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
InfoB, het unieke is vooral dat weinig bedrijven er zo beroerd voorstaan . . . Toch zie ik de koers ergens volgende week nog wel weer (tijdelijk) terugkaatsen naar 10 of 11 Euro. Daarvoor is een klein beetje goed nieuws nodig, bijv. de ontkrachting van het verhaal in FTimes. KPN wordt nu een soort gokkersfonds. Dik
bp5ah
0
Een gokkersfonds was KPN al geruime tijd. In dat opzicht is er niks veranderd. Als je van een gokje houdt en het geld langere tijd kunt missen, heb je m.i. de kans om over 1 of 2 jaar rendementen op KPN te behalen die je nu niet voor mogelijk houdt. M.i. verdwijnt KPN niet en wordt het ook niet overgenomen ( althans niet op korte termijn ) Ik zie nog eerder de staat ( belang bijna 40 % ) KPN te hulp komen met e.o.a. constructie. De molensteen van KPN zijn de schulden die moesten worden aangegaan voor UMTS-Frequenties, verder is het een gezond bedrijf. Ik las ook al ergens dat E-Plus maar moest worden verkocht, voor het afbouwen van de schuld. Dat is het kind weggooien met het badwater, als dat gebeurd, kan je je aandelen KPN ook wel weggooien. Vr. Gr.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 apr 2024 17:35
Koers 3,442
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 3,450
Laag 3,422
Volume 8.950.320
Volume gemiddeld 13.759.679
Volume gisteren 8.950.320

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront