TomTom « Terug naar discussie overzicht

TomTom september 2023

330 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » | Laatste
Wereldbelegger
1
quote:

dachthetniet schreef op 25 september 2023 10:05:

Worden geweldige cijfers. +10% schat ik zo. Dus een solide 7,30- 7,40€ moet het wel worden. Oh wacht… dat is een stuk minder dan 2,5maand geleden…. Nogmaals gefeliciteerd allen met de geweldige HG en tomtom performance!
Ik heb wat moeite met dat woord "solide" ((-;
1) als iets stevig en sterk is
2) als iets of iemand betrouwbaar is
hvasd2
0
Biofoed
3
Met 25.000 aandelen met een waarde van nog geen €170.000 de koers 2% lager zetten, de cursus shorten voor beginners is gestart....
pwijsneus
0
quote:

Koos99 schreef op 25 september 2023 06:59:

[...]

Het kan bijna niet anders of de Q3 cijfers gaan ook goed zijn. Voor nu nog geen inzakkende autoverkopen en een sterke dollar staan garant voor een sterk kwartaal. Waar het bij Tomtom om gaat is hoe de vooruitzichten zijn. Voor Automotive zijn de vooruitzichten voor volgend jaar behoudend, volgens mij geen nieuwe contracten die ingaan, dus kijkt Tomtom naar de gemiddelde verwachting voor 2024, en de laatste keer was dat 2-4% Pas in 2025 gaat een nieuw Automotive contract lopen, en wordt verdere groei van 10% verwacht. Langere termijn is er onzekerheid in de markt over de autoverkopen en de ontwikkeling van verkopen EV.
De grote vraag voor 2024 is of Enterprise gaat leveren? Sinds de aankondiging van Overture hebben we relatief weinig gehoord over de business case. Wat mij betreft is deze onzekerheid dan ook de reden van deze lage koers (relatief laag vs relatief goede kwarataalcijfers)
Helemaal mee eens. Het is kijken of de kosten nu eindelijk eens onder controle komen, en naar beneden kunnen. Ook wil ik zien dat enterprise groei gaat laten zien, of bewijs dat Overture een manier is om nieuwe business te converteren.

Voor automotive kan het zijn dat aantallen over een paar jaar naar beneden komen, takes rates zijn echter bij EV's wel een stuk hoger. Dat zou geen probleem moeten zijn.

Als de doelen gehaald worden voor 2025, dus 600mln omzet in LBS en FCF van 10%, welke koers hoort daar dan bij?

Er komen nog wel momenten aan om de GAK te verlagen, dat ben ik nu aan het doen. Vraag is nu waar de bodem ligt, zekers als het beursbreed nog wat tegenwind gaat krijgen komende maanden...
gvanmaarsum
0
Het blijft doormodderen tot de cijfers de 13e, ik verwacht dat deze positief worden ontvangen en dan gaan we weer pendelen tussen de 7,00 -8,00.
Opvallen blijft dat BNP geen long producten in TomTom meer stelt, maar wel aan de short-kant. Blijkbaar zien ze daar ook een exit-scenario als reeel.

De vraag is hoe lang blijft TomTom nog beursgenoteerd. Ik denk dat het moment voor een exit voor 2025 optimaal is, maar dat zou kunnen betekenen dat we nog 1,5 jaar gaan doormodderen........
NewKidInTown
1
quote:

NewKidInTown schreef op 6 september 2023 16:47:

Wegdoen boven de 7 zolang het nog kan ?
Hoogstwaarschijnlijk tegen dovemans oren en niemand hier was zo wijs.
dachthetniet
0
Net zelf bij wijze van test met welgeteld 4x 10 stuks de koers 2ct omhoog gebracht. Schandalig.
marathon 11
6
Het is duidelijk dat men de koers absoluut niet interessant genoeg vindt.
Lang leve een bestuurscultuur binnen TT die alleen de eigen pecunia belangrijk vindt en de redders in nood na het Teleatlas debacle in de shit laat zakken.
Top Harold c.s
NewKidInTown
0
Ik zou het liefste m'n geld in fossiele energy companies steken. Renewable energy HYPE is wel over, risks zijn groter dan de kansen.
Wereldbelegger
0
CN DASHBOARD 25 SEPTEMBER 2023

Nico Bakker is voor een aantal beleggers de voor ‘de hand liggende’ contra indicator.
Dat zou kunnen betekenen…….

Dashboard Dag: kleur blauw – Down - Enter Short overweging
Dashboard Week: kleur blauw - Down
Dashboard Maand: kleur blauw – Down - Enter Short overweging
marathon 11
0
Marco Bakker zit er wel vaker naast maar er zal vast wel
Iemand willen shorten op dit niveau. Succes allemaal. Nu op weg naar Griekenland. Nog een paar uurtjes varen en dan dak eraf en gaan!!
Wereldbelegger
0
Klusje voor TT; waterstoftankstations in de navigatieapp plaatsen.

Kabinet maakt 125 miljoen euro vrij voor waterstof

Alles op één paard wedden. Het is nooit verstandig en iedereen in een elektrische auto proppen gaat ook niet werken. Overheden moeten naar alternatieven kijken. Autofabrikanten doen dat wel en hebben samenwerking nodig om die alternatieven ook vorm te kunnen geven.

125 miljoen euro voor waterstof
Toyota, BMW, Mercedes-Benz en ook Hyundai zijn merken waarvan we weten dat ze druk zijn met de ontwikkeling van waterstofauto’s. Voor deze partijen is het goed nieuws dat het demissionaire kabinet 125 miljoen euro vrijmaakt om waterstof als brandstof te stimuleren. Dat heeft demissionair staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur) bekendgemaakt.

Waterstof is al jaren te tanken in Nederland. Het aanbod tankstations is echter minimaal. Het is serieus kijken waar je kunt kijken als je gaat rijden met een waterstofauto, anders kom je simpelweg in de problemen. Het handjevol tankstations die er nu zijn krijgt eindelijk een uitbreiding. De 125 miljoen euro is deels afkomstig uit het Klimaatfonds.

Het geld gaat onder meer gebruikt worden om ongeveer 40 waterstoftankstations te bouwen. Daarnaast kunnen transportbedrijven vanaf volgend jaar subsidie aanvragen. Een vereiste van deze aanvraag is dat het transportbedrijf investeert in tenminste één tankstation en ongeveer 10 tot 15 waterstofvoertuigen.

Met dit laatste hoopt het demissionaire kabinet twee vliegen in één klap te slaan. Als bedrijven inderdaad gebruik maken van de subsidie komen er zowel nieuwe waterstoftankstations als waterstofauto’s. Dan komen die tankstations er ook niet voor niets.

EU eist waterstoftankstations
Het is niet alleen een doelstelling van het demissionaire kabinet om een landelijke dekking van waterstoftankstations te hebben. Brussel eist dat in 2030 langs alle Europese hoofdsnelwegen waterstoftankstations te vinden zijn. Dat is in Nederland nog lang niet het geval, dus is er werk aan de winkel de komende jaren om aan die eis te kunnen voldoen.

www.autoblog.nl/nieuws/kabinet-maakt-...
hvasd2
1
quote:

Spoorstudent schreef op 25 september 2023 10:55:

Waarom blijven de Founders maar doormodderen?
Ze houden van spelen en daar hoort doormodderen bij. Feit is dat zij maar ook TT zelf een dikke bankrekening ( geen schulden) hebben. Daarnaast een onafhankelijke kaartenbak en ze timmeren al jaren aan de weg met wereldbedrijven. Geen idee waarom de koers zo laag is ?
gvanmaarsum
2
De animo van klanten is in ieder geval goed. De sales reps kunnen de vraag blijkbaar niet bijhouden:

Sales contact for O/D analysis
Website feedback
Aug 30
26d ago

hugoehlinger
26d
Hi!

I have tried to get in touch with the sales team for several days to get pricing information for the O/D analysis product (as well as requesting API access). I filled out several forms but had no answer including spams. Could somebody from the sales department please contact me via email or phone for some more information about the cost and testing possibilities for the O/D analysis API? This would be much appreciated.

Best regards,

Hugo

created
26d
last reply
26d
2
replies
42
views
2
users
2

magdalenatom
Magdalena Ratajczyk
26d
Hi Hugo,

Due to the high number of requests, our sales representatives may respond with a slight delay. You can expect the contact within the upcoming days. I apologise for the inconvenience caused by the delayed response time.
dachthetniet
0
Toch een trieste bedoeling dat je het op een forum over tomtom het moet hebben over de klacht van een klant. En die klacht zou dan (wellicht sarcastisch bedoeld) iets moeten zeggen over hoe goed/slecht het gaat met een beursgenoteerd bedrijf. Je zou toch moeten kunnen vertrouwen op een goed verhaal van de eigenaren.
pwijsneus
1
quote:

gvanmaarsum schreef op 25 september 2023 20:37:

De animo van klanten is in ieder geval goed. De sales reps kunnen de vraag blijkbaar niet bijhouden:

Komt op mij over alsof ze hun zaakjes niet op orde hebben. Als belegger weet ik niet zo goed wat je met dit bericht aan zou moeten.
Spoorstudent
0
quote:

bert190 schreef op 26 september 2023 08:57:

www.nu.nl/tech/6282537/apple-topman-t...

Toevallig ook op de koffie geweest bij HG...?
Is er nog een verbinding met Apple?
330 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 5,780
Verschil +0,205 (+3,68%)
Hoog 5,820
Laag 5,600
Volume 475.734
Volume gemiddeld 327.601
Volume gisteren 419.134

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront