TomTom « Terug naar discussie overzicht

TomTom november 2021

2.277 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 110 111 112 113 114 » | Laatste
boem!
0
Het uitkerings"beleid" bij TT was t/m 2020 gestoeld op het doorgaan met investeringen en het terugdringen van verwatering door optie-uitoefening.

Of men miv 2021 ook reden ziet om dat beleid te wijzigen in het voordeel van dividend moet worden afgewacht.
In het nadeel van een dergelijke beleidswijziging spreekt de "kleine" FCF winst die behaald is in 2021 en de algehele onzekerheid rond Automotive.
In het voordeel zou kunnen spreken dat de benodigde investeringen normaal doorgang hebben gevonden en er toch een positief FCF resultaat is behaald en dat de er van verwatering door uitoefening van optierechten geen sprake meer is t/m 2026.

Het zou nl een uitermate sterk verhaal zijn indien men als beleid zou formuleren;
Intrimdividend ter grootte van 50% van de afgegeven FCF voor het lopend jaar
I Love Melbourne
0
Update: Aandeel TomTom opeens de hoogte in
In dit artikel vind u onder andere informatie over: TOMTOM,

Het aandeel TomTom kwam woensdagmiddag, rond de opening van Wall Street, flink in beweging om uiteindelijk 9,3 procent hoger te sluiten.

Vanmiddag werd bekend dat een wet van kracht wordt die een intelligent snelheidssysteem vereist in nieuwe automodellen in de Europese Unie per 6 juli 2022.

"De technologie helpt automobilisten op de hoogte te blijven van de maximumsnelheid en kan zelfs voorkomen dat ze deze overschrijden", aldus TomTom. Daarvoor zijn naast intelligente camera's en sensoren ook accurate kaarten nodig, legt TomTom uit.

Analisten reageerden enigszins verbaasd op de koersontwikkeling. De wet is geen verrassing en sommige analisten dachten zelfs dat deze al goedgekeurd was.

"Van die wetgeving was bekend dat het ging komen, dus vreemd als dat inderdaad de reden zou zijn", zei één van de geraadpleegde analisten.

Een andere aanleiding voor de koerswinst van TomTom zag men echter niet.

[Modbreak IEX: Gelieve hier geen reclame te maken door het plaatsen van deze link, bericht is bij dezen aangepast. Laatste waarschuwing.]

Op de homepage van IEX staat dezelfde info.
www.iex.nl/Nieuws/733794/Update-Aande...

Groet Henk
Energy
0
Qualcomm heeft eergisteren een outlook gegeven voor de komende jaren.

Ze gaan zich op meer eindmarkten richten en willen minder afhankelijk zijn van de telefoonmarkt.

IoT, metaverse en automobiel worden speerpunten.

Ze sloten dinsdag een deal met bmw voor sdc. Qcomm heeft ook deals afgesloten met Chinese autofabrikanten

Ik denk dat qcomm heel graag tt overneemt
Wereldbelegger
0
Op de IEX site:

TomTom zet herstel door

TomTom laat al jaren een volatiel koersverloop zien zonder dat de koers per saldo veel is opgeschoten. Het aandeel beweegt sinds 2015 grofweg in een ruime bandbreedte tussen €6 aan de onderkant en €12 aan de bovenzijde.

Nadat onlangs de onderkant is getest, veert de koers van TomTom weer sterk op. Een herstel richting de bovenzijde van de bandbreedte lijkt hiermee ingezet. Op korte termijn wijst de vorming van een nieuwe hogere koersbodem al op aantrekkende vraag. Nu de koers boven de recente toppen breekt, kan het herstel meer vorm krijgen.

De grote uitslagen maakt het aandeel interessant voor speculanten. Voor defensieve beleggers is het beeld wat te onrustig.

bron:
www.iex.nl/Artikel/733822/Publiekslie...
[verwijderd]
1
quote:

DeWalt schreef op 18 november 2021 07:37:

Geen nieuws van TomTom vandaag zie ik. www.tomtom.com/press-room/
Maar ook geen Goddijn die aangeeft niet te snappen, waar de stijging vandaan komt. Dat is al heel wat!
Wereldbelegger
0
Volvo Car Gent legt opnieuw band stil door tekort aan chips

Volvo Car Gent legt woensdag de productieband opnieuw stil als gevolg van het wereldwijde chiptekort. Twee ploegen krijgen andere taken of kunnen opleidingen volgen binnen het bedrijf. Als er geen alternatieven zijn, worden de arbeiders op economische werkloosheid gezet. Maandag ging de nachtploeg ook al niet aan de slag.

Volvo kampt - zoals andere autofabrikanten - met leveringsproblemen door het wereldwijd tekort aan semi-conductoren en andere onderdelen. Dat zorgt al enkele maanden voor haperingen in de productie. Bij Volvo Gent werken zowat 6.500 werknemers; de Gentse fabriek is de grootste industriële werkgever van Vlaanderen.

bron:
trends.knack.be/economie/bedrijven/vo...
Dutchy Ron
0
De Duitse TA man op YouTube sprak bij uitbraak naar boven over stijging tot 10 euro op korte termijn.
Dutchy Ron
0
Nvidia
Automotive

Third-quarter revenue was $135 million, up 8 percent from a year earlier and down 11 percent from the previous quarter.
SimonCA
0
Qualcomm's (QCOM)

Qualcomm's growing position in the auto tech market, revealing a new deal with car giant BMW alongside one with General Motors.

sniklaas
1
quote:

boem! schreef op 18 november 2021 00:55:

Het is nl niet niks indien je in staat bent gebleken de omzet Automotive van 111 mio in 2013 (waarvan 55 mio afkomstig van Tele-Atlas) te vermeerderen naar 381 mio in 2019. Een CAGR van 22%.
Geen nieuws vanuit TOMTOM, wordt wederom afwachten of het koersverloop van gisteren vastgehouden kan worden en of een vervolg krijgt, een zwaluw maakt bij TOMTOM bij lange na nog geen zomer…

Martin, je draaft weer door in je dromen, TOMTOM neemt TELE ATLAS over in 2008 dat €307 mio omzet behaald en anno 2021 behaald TOMTOM met haar onderdeel Automotive & Enterprise naar mijn verwachting €398 mio omzet, dus behoudens compensatie voor de inflatie in al die jaren geen groei van de omzet….
Dutchy Ron
0
Ik bedacht mij in alle euforie helaas te laat dat morgen expiratie is …. Dus dat koersdoel voor vrijdag wel eens tussen de 7,95 en 8,05 zou kunnen liggen. Maar als de stijging vandaag doorzet moeten er een paar grof inslaan denk ik ….we gaan het beleven …. Kans is groot dat het koersverloop en de omzet snel vervalt in wat we gewend zijn
Dutchy Ron
0
quote:

SimonCA schreef op 18 november 2021 08:19:

Qualcomm's (QCOM)

Qualcomm's growing position in the auto tech market, revealing a new deal with car giant BMW alongside one with General Motors.

Goodmorning Simon, did you informed your US investor friends about TomTom yesterday? LOL
Vive tu vida positivamente
0
Er zijn nog steeds personen die denken dat je met een herhaald bericht over chip tekorten het sentiment bij TomTom negatief kunt beïnvloeden!! We gaan het vandaag meemaken en kijken of men net als gisterenmiddag over elkaar heen valt om de goedkope TomTom parels te kunnen kopen.
ketchup
0
eerst maar eens kijken of TT deze keer de rally weet vast te houden - nog 50 cent te gaan en TT heeft het jaarverlies weggewerkt , hopelijk lukt dat
sta nu wel 1 euro in de plus, een verademing en dat na 6 jaar aanmodderen.

wachten op de verlossing aan minimaal 12 euro ( assetwaarde volgens de experts ex-cash ), moet lukken op 2 jaar ( FY22-FY23)
Dutchy Ron
0
All-New 2023 Kia Sportage Hybrid Debuts At Los Angeles Auto Show

IRVINE, Calif., Nov. 17, 2021 /PRNewswire/ -- After recently debuting the all-new fifth generation Sportage, Kia has unveiled an electrified version of the brand's longest running nameplate at the Los Angeles Auto Show (LAAS). The 2023 Kia Sportage Hybrid (HEV) is the third model in an ongoing cadence of eco-minded offerings guided by Kia's global EV strategy, 'Plan S.' This newest Kia follows in the footsteps of the recently launched EV6 and the Sorento PHEV to serve as another example of Kia's multiple pathways to electrification.

Dat KIA model gaat het goed doen

www.prnewswire.com/news-releases/all-...
Dutchy Ron
0
quote:

Erg chebbi schreef op 18 november 2021 08:43:

Voorbeurs is er nog weinig bied
De koopdruk was het laatste half uur gisteren al verdwenen ….bij een slot op dayhigh gisteren had je een andere situatie gehad
2.277 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 110 111 112 113 114 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 5,780
Verschil +0,205 (+3,68%)
Hoog 5,820
Laag 5,600
Volume 475.734
Volume gemiddeld 327.601
Volume gisteren 419.134

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront