Eurocommercial Properties « Terug naar discussie overzicht

Rondje plattegronden

23 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
!@#$!@!
0
Zo even in een aparte draad om makkelijker terug te lezen en beetje de trends en ontwikkelingen beter kunnen zien:

quote:

Branco P schreef op 16 april 2021 16:40:

Rondje plattegronden met de wijzigingen ten opzichte 1-4-2021:

Les Portes de Taverny:
- Op Facebook is aangekondigd dat AllVap binnenkort een nieuwe winkel opent.

Fiordaliso:
- De grote leegstaande unit buiten naast Decathlon is ingevuld door Real Fashion and Home (kleding en woninginrichting). Dit is snel gegaan.
- De voormalig leegstaande unit met nr. 95 is toegevoegd aan de winkel van Tezenis
- Unit nr. 110 is ingevuld door een nieuwe winkel: Vestopazzo.
Hele mooie ontwikkelingen in Fiordaliso die mij zeer goed bevallen. Begin zowaar positief te worden ;-)

Curno:
- een kleine unit is ingevuld door Glamour en op Facebook is aangekondigd dat er een nieuwe huurder (Esthétique) de deuren weldra gaat openen (nog niet duidelijk waar precies)

Cremona Po:
- een grote unit buiten (in de nieuwe ontwikkeling) is ingevuld door HappyCasa. Mooie toevoeging.

Hallarna:
- op de website is aangekondigd dat op 23 april een nieuwe huurder de deuren opent: Urban Modern. Waar die precies komt is nog niet duidelijk.

Ik weet niet wat er precies gebeurd is in de afgelopen twee weken, maar met deze goed nieuws show gaan we in ieder geval een mooi weekend vieren! Zou mooi zijn wanneer deze trend de komende weken verder doorzet.

!@#$!@!
0
quote:

Branco P schreef op 7 mei 2021 17:01:

rondje plattegronden! :) Ten opzichte van 16.04 zijn op de plattegronden de volgende wijzigingen te zien:

* Les Atlantes: een mini unit (linksboven bij de toiletten) is ingevuld door een kapper

* Grand A: een onlangs leeg gekomen unit is alweer ingevuld door Mathilda

* Etrembierres: een unit ingevuld door Histoire d'Or maar tegelijkertijd ook een kleine unit leeg gekomen. Per saldo nog geen blijdschap hier.

Carosello: opeens 3 kleine winkelunits leeg: nummer 53, 55 en 64. 53 en 55 liggen naast elkaar wat erg toevallig is dus hier verwacht ik binnenkort een nieuwe huurder die beide units invult. Maar was wel even balen

Fiodaliso: is wederom de goed nieuws brenger: de drie kleine units die nog geen invulling hadden zijn alledrie ingevuld. Nu staat daar alleen unit 48 nog leeg en De Hypermarktunit plus unit 53, maar die twee worden op dit moment herontwikkeld. Da Fiodaliso gaat binnenkort terug naar het rijtje positief en dat is belangrijk want de Joint Venture partner heeft hier ook een put-optie (ik meen in 2024)

Cremona Po: Bix Box unit buiten ingevuld door Pepco

Grand Samarkand: hier was steeds sprake van 2 units leeg waarvan 1 wat grotere. Nu zijn die twee units ineens ingevuld (waarvan 1 door Rituals) en zijn er nu wel 3 andere, kleinere, units leeg. Bij dit winkelcentrum wordt de plattegrond niet zo vaak geactualiseerd dus.

Onderaan de streep per saldo 1 unit minder leegstand dan drie weken geleden. Er gebeurt wel redelijk wat in een paar weken tijd.

Diverse in het kwartaalbericht aangekondigde nieuwe huurders zijn nog niet te zien op de plattegronden. Daarentegen worden de units waarvan men weet dat die leeg gaan komen natuurlijk ook nooit vernoemd in een kwartaalbericht.
!@#$!@!
0
quote:

Branco P schreef op 16 mei 2021 21:16:

Rondje plattegronden (ten opzichte van 7 mei):

Les Portes: kleine unit ingevuld door E-sigarettenwinkel (was al aangekondigd dat die gind komen in het Q-Bericht)

I Gigli: redelijk grote unit (nr 48) ingevuld door dyson (was ook al aangekondigd)

Curno: hier zijn twee kleine units leeggekomen

I Portali: hier heb ik mogelijk een aantal weken zitten slapen, of misschien al iets langer verkeerd gekeken naar de plattegrond. In ieder geval staan er in het centrum 2 kleine units leeg en McDonalds is vertrokken. Volgens het jaarbericht stond die McDonals eind 2020 iig nog niet leeg, anders kun je nooit op (afgerond) 100% bezetting zitten per eind 2020. Even in de gaten houden of er de komende tijd iets voor terugkomt

!@#$!@!
0
quote:

Branco P schreef op 22 mei 2021 15:46:

rondje plattegronden en facebooksites dan maar weer? Deze week stond kennelijk in het teken van de (volledige) heropening van winkelcentra in Frankrijk, ik zie op de facebooksites veel "welkom terug" berichten. Tegelijkertijd zijn er wat nieuwe winkels geopend kennelijk.

Val Thoiry: lege unit is ingevuld door La Barba de Papa (kapper)

Etrembierres: op FB wordt ook de komst van een kapper gemeld en daarvoor wordt personeel geworven. Nog niet duidelijk welke unit die neemt

Centr'Azur: unit die al een tijd lang leeg staat (zeker sinds september) nu ingevuld door L'yang concept store (meubel/art/tuinmeubel/speelgoed). Een lokaal initiatief zo te zien. Wel leuk, maar niet meer dan dat.

I Gigli: nieuwe huurder Royal Diamond maar die vervangt een andere huurder in die unit dus per saldo neutraal

Curno: onlangs leeggekomen unit naast Berschka alweer ingevuld door Aldo (schoenen). Dat is de mooiste van deze week.

Cremona Po: onlangs leeggekomen kleine unit alweer ingevuld door Gold Gallery

Ingelsta: komst van huurder Fix my Phone aangekondigd op FB. Zal een kleine unit of waarschijnlijk een stand in de passage wezen.

Valbo: de komst van Beans & Leaves (koffie, thee chocolade) wordt aangekondigd op FB voor komende herfst. Die pakken de kleine leegstaande unit naast Wayne's.

En ook aandacht op FB voor de mooie vernieuwde Ritauls in Bergvik en de gemoderniseerde Desigual in Woluwe. Ziet er goed uit.

Niks negatiefs te melden deze keer. Qua aantal units leeg nu het laagste aantal sinds ik het actief bijhoud (27 sept 2020). Schat dat we nu op 1,4% leegstand zitten.
!@#$!@!
0
quote:

Branco P schreef op 29 mei 2021 10:00:

Rondje plattegrond. Ten opzichte van 22-5 is gewijzigd:

Val Thoiry: 1 unit links van Jules leeggekomen en 1 voorheen leegstaande (ietsje groter) unit ingevuld door Morgan (modeketen)

Grand A: 1 unit links van New Yorker leeggekomen. Er staan nu twee units leeg in Grand A en typisch: 1 direct links van New Yorker en 1 tussen New Yorker en H&M. Misschien brengt die hoek toch niet precies wat die kleinere winkeliers ervan verwacht hadden.

MoDo: er is 1 unit leeggekomen achterin het winkelcentrum op het hoekje naast de Espace Culturelle van E.Leclerc

Hallarna: 1 vrij grote unit (nr 42) ingevuld door Lagerhaus en de plattegrond is vernieuwd waardoor je nu ook kunt zien waar de recentste nieuwe winkels zich bevinden.

Per saldo 2 winkeltjes meer leeg in vergelijking met vorige week.
!@#$!@!
0
quote:

Branco P schreef op 5 juni 2021 08:56:

Rondje plattegronden:

* Val Thoiry: stand in passage in midden van het centrum leeggekomen

* MoDo: leegstaande unit ingevuld door de reiswinkel van E.Leclerc. Mooie timing.

* I Gigli: laatste nog niet ingevulde unit op herontwikkelde eerste verdieping ingevuld door Da Saba (restaurantje)

* Carosello: twee van de kleine units (50, 64) die een maand geleden opeens leeg waren zijn weer ingevuld (Amen juwelier en Foletto Vorwerk). En een deel van unit 55 ingevuld door Benetton. Daarmee lijkt de lucht alweer geklaard in Carosello. Mooie huurders. Ik zou nog graag zien dat Carrefour een deel van zijn winkel teruggeeft ten behoeve van de komst van Primark. Dromen mag! ;-)

Mooie week weer en we zitten weer terug op het laagste niveau qua leegstand sinds september 2020 (afgaande op de plattegronden)!@#$!@!
0
quote:

Branco P schreef op 14 juni 2021 17:08:

Kort rondje plattegronden (had van 't weekend geen tijd):
Ten opzichte van 05.06.2021 is gewijzigd:

* Woluwe: voormalige Rituals-unit ingevuld door Orange. Midden in passage kennelijk een kleine stand leeggekomen.

* Passage du Havre: kleine unit buiten (op plattegrond begane grond linksonder) leeggekomen

* Etrembierres: nóg een kleine unit leeggekomen naast Pret a Partir. Nu 6 a 7 units leeg op een totaal van 44. Gaat niet lekker in Etrembierres. Hier lijkt het nodig om de boel over een andere boeg te gooien. Gelukkig qua volume maar een klein deel van de portefeuille (thans 1,25% en vanaf november 2,5%)

* I Gigli: op de plattegrond is unit 37 leeggekomen maar op de FB site wordt melding gemaakt van de opening van Suite Benedict, maar die is nog niet op de plattegrond te zien. Plattegrond van I Gigli wordt slecht bijgehouden de laatste weken.

* Curno: alweer een onlangs leeggekomen kleine unit weer ingevuld (naast Via Condotti). Gaat lekker daar nu.

* Cremona Po: ook hier een onlangs leeggekomen kleine unit weer ingevuld (Yoghurteria Art Café). Gaat ook lekker daar nu.

!@#$!@!
0
quote:

Branco P schreef op 20 juni 2021 11:17:

Rondje plattegronden (gewijzigd ten opzichte van 14.06.2021):

* Grand Hommes Bordeaux: hier een kleine hoekunit naar Nicolas leeg gekomen. Daarmee Bordeaux nu 1 unit leeg. Ik zie liever 100% verhuurd! ;-)

* I Gigli: Suite Benedict inderdaad in unit 57 gekomen, daarmee kleine leegstaande unit ingevuld

* Cremona Po: grote bix box unit buiten ingevuld door Dondi Salotti meubelzaak. Cremona Po doet hele goede zaken de afgelopen 2 maanden. In het winkelcentrum zelf nu geen leegstand en buiten nog 1 bix box unit (en 1 bovenverdieping).
!@#$!@!
0
Rondje plattegronden (gewijzigd ten opzichte van 20.06.2021):

* Woluwe: 2 kleine units leeggekomen op de begane grond en de stand midden in de passage is alweer ingevuld

* Etrembierres: Zowaar de kleine unit bij H&M is ingevuld door Lovissa.

* C4: unit naast Lidl in ingevuld als pakket afhaalpunt. In Zweden heeft het winkelcentrumgedeelte van C4 mijn aandacht. Er is ook een Hypermarkt (tevens in eigendom ECP), maar die is gebouwd een parkeerplaats verderop dus minder synergie-effecten daardoor. Weliswaar is er wel een Lidl in het winkelcentrumgedeelte, maar dat is niet hetzelfde als een Hypermarkt. Ik tel nog zo'n 5 units leeg en dat is al bijna een jaar zo. Het winkelcentrum is nieuw gebouwd een jaar of twee geleden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de plattegrond niet helemaal correct is, een paar procent leegstand bij opening is OK, maar vervolgens zou je dan wel daarna de paar leegstaande units ook ingevuld moeten zien worden. Misschien rij ik er van de zomer eens langs. Ik ga toch al die kant op namelijk.

*Ingelsta: op de FB is te zien dat de Ikea shop in unit nummer 45 komt. Daarmee is Ingelsta 100% verhuurd.
!@#$!@!
0
quote:

Branco P schreef op 3 juli 2021 10:20:

Vooralsnog heb ik de aandelen geleverd gekregen (precies 1 per 18) en er is nog geen stockdividend ingehouden. Benieuwd hoe Binck dat gaat doen.

En rondje plattegronden:

* Passage du Havre: de unit die leeg leek is toch niet leeg. De Tie Rack die er zat is een Draeger winkel geworden (plattegrond nog niet bijgewerkt). Dus op dit moment ogenschijnlijk geen units leeg in PDH.

* I Gigli: in unit 47 heeft zich een grote Pull&Bear gevestigd (is een keten van Inditex). Hele mooie toevoeging! En een bevestiging van het feit dat de strategie van Inditex: minder winkels maar wel grotere winkels en op strategische locaties die passen in de multi channel strategie.

* Fiordaliso: toevallig ook unit 47 is leeggekomen. Ook een relatief grote unit waar GAP in zat en unit 48 ernaast is ook leeg. Wat het winkelcentrum nodig heeft is dat deze twee units worden samengevoegd en er een trekker van formaat zich vestigt. Deze hoek (het verst verwijderd van de nieuwe hypermarkt) is de hoek waar iets moet gaan gebeuren.

* C4: goed nieuws, hier is een kleine unit verhuurd aan een winkel voor Padel benodigdheden.

Mooi week dus. Er gebeurt toch duidelijk iedere week weer wat en qua aantal winkels leeg zitten we veruit op het laagste punt sinds ik het bijhoud (sept 2020). Gok dat we nu op 1,3% zitten.
!@#$!@!
0
quote:

Branco P schreef op 10 juli 2021 09:57:

Rondje plattegronden (en FB-Sites). Gewijzigd ten opzichte van 03.07.2021:

- Etrembierres: Victoria's Grill (buiten het winkelcentra is geopend.

- MoDo: hier is die Opticienketen Krys intern verplaatst naar een iets grotere unit (naast H&M)

- Les Portes de Taverny: hier wordt melding gemaakt van de gereedstelling van de nieuwe ontsluitingsweg. Vanaf nu direct vanaf de snelweg het terrein oprijden (en dus niet meer omrijden). Direct naast het winkelcentrum wordt gebouwd aan een nieuw Olympisch Zwembad.
Branco P
0
Die van 17 juli:

quote:

Branco P schreef op 17 juli 2021 11:34:

Rondje plattegronden. Gewijzigd ten opzichte van 10.07.2021:

* Les Atlantes: kleine unit leeggekomen naast Courir

* Hallarna: unit 3 ingevuld door Newbie
Branco P
0
En 24 juli:

quote:

Branco P schreef op 24 juli 2021 16:08:

Rondje plattegronden! Gewijzigd ten opzichte van 17-7-21:

* Etrembierres: hoekunit ingevuld door La Boutique du Coiffeur (keten met 140 winkels voor kappersproducten). Toch weer een mooie huurder erbij!

* Cremona Po: kleine unit naast Vodafone leeggekomen.

Verder een aankondiging op FB dat in Collestrada een I Love Poké gaat openen alleen waar dat dan precies is, is niet duidelijk. Komt in de plaats voor een bestaande huurder kennelijk.
Branco P
0
Die I Love Poké zit ondertussen in Collestrada zie ik. Heeft de unit overgenomen van Nara Camicie (fashion) en zo verschuift zo links en rechts het accent steeds wat meer naar Food en Horeca.

ilovepoke.it/en/
Branco P
3
Ben van plan nu 1 keer per maand het rondje plattegronden te doen. De spannendste periode zit er nu wel zo'n beetje op met alle winkelcentra weer gewoon open. Ten opzichte van 24 juli is gewijzigd:

* Woluwe: er is 1 unit ingevuld (door Gilleance) en er zijn twee units leeggekomen, waarvan 1 links naast de voormalige lunchroom naast C&A. Daar is in ruimtelijk opzicht wellicht e.e.a. te combineren/samen te voegen. Verder is ook de komst van een huurder aangekondigd in de Webcast (ik meen electronicazaak)

[u]* Les Atlantes:
Hier blijkt een grote unit buiten ingevuld te zijn door La Fabrique de Style en Jennyfer gaat van binnen naar buiten verhuizen. Daarmee is het buiten weer vol. De grote unit binnen wordt opgeknipt in drie units. Verder zal de kleine unit van Jennyfer binnen dus leegkomen en naast Courir staat kennelijk een kleine unit leeg. De plattegrond en de website van Les Atlantes wordt dus niet zo heel goed bijgehouden. Het gaat daar dus wel iets beter dan ik had gedacht. Centrum blijft wel nog even op "neutraal" staan hier.

* Centr'Azur: er is een kleine hoekunit leeggekomen naast Le Café

*MoDo: uit de objectinformatie op de site van ECP is duidelijk geworden dat de unit links van H&M inderdaad ingevuld is door een medische dienstverlener op het gebied van tandtechniek (ik denk dan aan beugels maar ook zeker vooral aan bleken). Ik gok dat de verbouwing nog aan de gang is. Verder is er 1 hoekunit leeggekomen naast de Espace Culturel. Per saldo nu maar twee units leeg in MoDo. Wel wordt 1 unit gebruikt door het reisbureau van E-Leclerc dus mogelijk is die tijdelijk.

* Etrembierres: het zorgenkindje. Twee units leeggekomen waardoor er nu 6 units leeg staan en 1 standje in de passage. In aantallen nog wel te overzien, maar op een totaal van 44 winkels wel te veel. Etrembierres heeft de pech dat haar verzorgingsgebied grotendeels bestaat uit Oost-Geneve en er waren het laatste jaar reisbeperkingen van kracht. Het minste minkelcentrum had dus ook nog eens de meeste pech met Corona. Murphy's Law.

* I Gigli: twee kleine units waarvan ik het voorheen niet zeker wist (maar nu wel, door de objectinfo op de site) zijn gewoon ingevuld waardoor er op dit moment 1 kleine unit leeg staat (nummer 37)

* Fiordaliso: unit 47 is idd ingevuld door Mascheroni, waardoor op dit moment alleen unit 48 (ernaast) nog niet ingevuld is en zodra JD en Berschka intern gaan verhuizen naar de oude Hypermarkt zullen de twee units die zij verlaten wel ook weer ingevuld moeten worden natuurlijk. De invulling van de oude Hypermarkt met o.a. New Yorker, Adidas, JD, Game 7, Hollister en Berschka heeft mij toch wel verrast. Ook zie ik dat Calliope (fashion) en Mondadori (boeken) winkels openen en dat zijn voor zover ik het nu begrijp webwinkels die nu ook gewone winkels openen. Zij gaan multi Channel. Daarmee is voor mij Fiordaliso weer terug in de categorie "positief".

www.calliope.style/it-it/uomo
www.mondadoristore.it/

* Collestrada: hier kom ik een bericht tegen dat ECP een soort van deal heeft gesloten met de gemeente om te gaan mogen uitbreiden (Ikea komt niet meer, maar ik denk hierbij wel meteen aan Primark):

www.umbriaon.it/collestrada-ampliamen...

* Il Castello: de helft van unit 72 is ingevuld door I Love Poké. Een even grote unit (53) is leeggekomen. Per saldo neutraal qua oppervlak. Het resterende deel van unit 72 gaat ongetwijfeld ook door een (afhaal) horeca ingevuld worden aangezien dat hoekje de food court is.

* Hallarna: Ikea gaat een kleine (service)winkel openen in de herfst.

* Grand Samarkand: Ikea gaat een kleine (service)winkel openen in de herfst.

* Valbo: unit 22 en 23 gaan samengevoegd worden en hier opent binnenkort Normal. In unit 44 open in de herfst Böner en Blad (Koffie en thee). Dan zie ik in Valbo alleen unit 46 nog leeg staan (recht tegenover H&M) en drie kleine units bij 1 ingang maar daarvan heb ik begrepen dat die ingang wordt aangepast c.q. iets wordt uitgebreid, dus dat zal ermee te maken hebben. Valbo is daardoor in mijn lijstje ook van "neutraal" naar "positief" gegaan. Met name door die Normal, dat is een soort Action, die doet het goed bij het volk.
Branco P
2
ongeveer 1 keer per maand dan ;-) Ten opzichte van 5 september is gewijzigd:

* Woluwe: 2 unit zijn alweer ingevuld: 1 links naast de voormalige lunchroom (naast C&A) is alweer ingevuld door Xandres (er werd dus niet gecombineerd met de leegstaande lunchroom). www.xandres.com/nl_nl/ Unit die even leeg stond naast Confidentiel is ingevuld door Hubside Store. hubside.store/ Twee mooie winkelketens erbij in Woluwe.

* Centr'Azur: de kleine hoekunit die was leeggekomen naast Le Café is alweer ingevuld door Valege. Kunnen jullie misschien wel waarderen: www.valege.com/

* MoDo: unit ingevuld door Sunset (Jeans enzo) Lijkt een eenpitter: www.modo-shopping.fr/boutique/sunset/

* Les Portes de Taverny: hier zijn twee kleine units leeg gekomen. Er staan er daar nu vier leeg, allemaal kleine units.

* Carosello: kleine units 51 en 52 (naast elkaar) tegelijk leeggekomen. Mogelijk gaat daar 1 nieuwe huurder inkomen. Op Facebook de mededeling (met foto's) dat unit 56 is ingevuld door de keten Salewa (higing/outdoor): www.salewa.com/

* I Portali: kleine unit 50M ingevuld door Bassetti (lokale ondernemer, woninginrichting) en kleine unit 50/19 door Capello Point: www.capellopoint.it/

* Grand Samarkand: unit 41 kennelijk leeggekomen (mogelijk ten behoeve van Ikea, dat is even af te wachten) en op facebook zag ik de mededeling dat de winkel Zizzi een doorstart maakt nadat die gesloten was. www.zizzi.se/

Branco P
4
Toch weer een rondje want er is weer veel gebeurd in twee weken. Veranderd ten opzichte van 25 september:

* Woluwe: mini-unit in de kelder ingevuld (Damp Shop)

* Grand A Amiens: unit links van New Yorker ingevuld (Chaise Longue). In het centrum nu slechts 1 unit leeg.

* Carosello: kleine units 51 en 52 (naast elkaar) zijn alweer ingevuld (zouden ook de oude huurders kunnen zijn, dan was het alleen een foutje op de plattegrond). In het centrum nu 1 normale unit en 1 mini unit leeg.

* Fiordaliso: unit 11 (restaurantketen) is leeggekomen

* Curno: unit naast Motivi ingevuld (Camomilla). In het centrum nu 1 kleine winkelunit en 1 horeca unit leeg.

* Ingelsta: Op de FB site van Ingelsta gelezen dat Brothers (kleding) gaat vertrekken. Dat zou dan 1 unit leeg in het centrum betekenen (mogelijk is een nieuwe huurder reeds opgelijnd)

* Grand Samarkand: 2 units verhuurd aan Normal en Kjell&Company. Daarmee centrum volverhuurd.

Sinds eind augustus staan er per saldo 16 winkels minder leeg. Leegstand ontwikkeld zich in de richting van minder dan 1%.
Branco P
3
Rondje plattegrond. Gewijzigd ten opzichte van 8 oktober:

* Woluwe: Chronostock wordt GUESS. En Body Shop winkel is leeggekomen.

* Carosello: kleine unit Naast Scarpe&Scarpe is leeggekomen

* Curno: de grootste restaurantunit van de relatief nieuwe foodcourt is leeggekomen. Scheurtjes in het functioneren van die nieuwe foodcourt? Gevolgen van de lange Corona-sluitingen waardoor starter het niet heeft gered wellicht? Afwachten en in de gaten houden.

* C4: middelgrote unit is ingevuld door Kids Brand Store en een kleine unit (naast Synoptik) leeggekomen.

* Ingelsta: de opvolger van de vertrekkende Brothers winkel is al bekend en dat wordt een Kids Brand Store. Ingelsta blijft dus volverhuurd

* Elins Esplanad: op FB wordt de komst van een TELE2 winkel aangekondigd, maar ik weet niet precies waar. Waarschijnlijk vervangt deze 3Butiken, ook een telefoonwinkel.

De websites van Valbo en Elins Esplanad zijn vernieuwd, en ook de plattegronden, maar die functioneren nog niet lekker dus hopelijk gaat dat binnenkort wel werken. Is ook niet handig als dat niet goed werkt.
Branco P
3
Rondje plattegronden. Gewijzigd ten opzichte van 31 oktober:

* Woluwe: onlangs leeggekomen Body Shop winkel is alweer ingevuld door Peye et Meye, mogelijk tijdelijk.

* Les Portes de Taverny: kleine unit ingevuld door Stonkase (bericht op FB). Dan nu nog 3 kleine units leeg.

* Grand Hommes Bordeaux: er is een tweede kleine hoekunit leeggekomen, maar op FB wordt aangekondigd dat binnenkort twee nieuwe huurders hun intrek nemen: Urban Picnic restaurantje en Maison Pata Negra charcuterie.

* Fiordaliso: unit 11 (voormalig restaurant) wordt ingevuld door Piazza Italiana (kleding).

* Il Castello: op FB wordt gemeld dat I Am binnenkort een winkel opent, nog niet duidelijk waar precies

* Curno: de grootste restaurantunit van de relatief nieuwe foodcourt is weer ingevuld door Doppio Malto. Mogelijk was er sprake van een foutje in de plattegrond de vorige keer.

* Hallarna: in unit 59 is Balloonia geopend, dit lijkt mij een pop up store c.q. iets tijdelijks.

* Bergvik: op FB is vermeld dat Kids Brand Store een winkel heeft geopend, maar nog niet duidelijk waar precies.

* C4: Mo Mo Cha Buble Tea opent een vaste stand bij één van de ingangen

* Valbo: Normal heeft ondertussen de winkel geopend en Kids Brands Store heeft een leegstaande winkel ingevuld maar volgens FB is dat tijdelijk.

Mooi rondje dit keer! Niet onlogisch overigens, met de top-retail-maanden voor de deur.

Branco P
1
Rondje plattegronden maar weer eens. Gewijzigd ten opzichte van 13 november:

* Woluwe: kleine unit naast Zara is ingevuld door Neckermann, reisbureautje.

* Les Portes de Taverny: kleine unit naast Krys is nu ingevuld door Ollygan (mode). Andere kleine unit leeggekomen links van Jean Louis David. Volgens de plattegrond in het portfolio-overzicht wordt die unit nu samengevoegd met de achterliggende unit(s) tot 1 grotere unit.

* Carosello: Unit (45) Spizzico leeggekomen, dit was een groot restaurant/lunchroom. Dit was een lokale ondernemer.

* Fiordaliso: Unit (32) Il Lupo leeggekomen, dit was ook een groot restaurant/lunchroom. Ook een lokale speler. Bij Firodaliso zijn er in de nieuwe Hypermarkt wel veel horecafuncties bijgekomen dus dat heeft mogelijk pijn gedaan.

* Collestrada: kleine stand die ooit van Ikea was nu ingevuld door Iqos (elektrische sigaretten)

* Il Castello: unit 94 is ingevuld door Caredent tanttechnisch centrum

* Curno: in mijn vorige bericht schreef ik dat de grootste restaurantunit van de relatief nieuwe foodcourt weer was ingevuld door Doppio Malto, maar dat schijnt toch niet te kloppen. Doppio Malto was de oude huurder, een keten met ca. 30 vestigingen. Die unit staat nog steeds leeg. Een kleine unit naast Motivi is nu wel ingevuld door 101 Caffe koffie en thee.

* Bergvik: Kids Brand Store heeft een winkel geopend naast Gina Tricot. Naast de Foodcourt is Tandkompaniet geopend, een tandtechnisch centrum. Enige wat nu nog leeg staat is een unit van 17m2 links van Stadium.

Denk dat we per eind 2021 op een fractioneel lagere leegstand uitkomen dan per eind Q3. In Italië kwamen een paar grote restaurantunits leeg wat mij een beetje bevreemdt zo in de decembermaand. Daarvan twee lokale spelers die wellicht iets te veel opgerekt zijn door Coronamaatregelen en het niet hebben gered. Kan ook toeval zijn natuurlijk.

23 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 jul 2024 17:35
Koers 23,150
Verschil +0,100 (+0,43%)
Hoog 23,250
Laag 23,050
Volume 23.566
Volume gemiddeld 48.103
Volume gisteren 19.618

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront