Eurocommercial Properties « Terug naar discussie overzicht

Technische analyse

46 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
!@#$!@!
0
Heb wat lijntjes getrokken.
De koers is helaas nog steeds in een dalende trend en in gevecht om die dalende weerstand te doorbreken. Zou erg slecht zijn als de koers onder de €9.50 gaat zakken komende handelsdagen.
De stijging van vandaag tegen het algemene sentiment in geeft wel hoop natuurlijk.

Bijlage:
Branco P
0
Lekker bezig hoor Apenstaartje, maar deel je bevindingen gewoon in ons lopende topic zou ik zeggen, en maak niet van die nieuwe topics aan. Leest niemand.
!@#$!@!
1
Nee vind ik niet handig, wil ze later kunnen teruglezen om te evalueren. Achteraf lijkt TA vaak goed te werken, maar achteraf kijk je een koe in de kont. Is interessant om terug te lezen wat ik dacht op bepaalde momenten in het verleden. Checken of ik mezelf niet te vaak voor de gek houd.
!@#$!@!
0
Nou een uitbraak volgens het boekje. Zijn we iig uit die neergaande trend. Dat is toch al wat :-)

Helaas betekent dat niet automatisch een uptrend. Voorlopig is zijwaarts nog steeds de grote kanshebber. Op naar de weerstand op €10,80.
Bijlage:
!@#$!@!
0
Op het slot wordt flink wat van de dagstijging ingeleverd om precies te sluiten op die weerstand op €10.80. Uitbraak is dus mislukt en grote kans dat we de gap gaan sluiten en eerst weer naar de €10 gaan. Stiekem hoop ik morgen natuurlijk alsnog op de doorbraak. Als we echter morgen weer naar beneden gaan dan kan die doorbraak waarschijnlijk nog wel een tijd op zich laten wachten. jammer.

Bijlage:
Kenny 91
0
Ik vind het wel leerrijk de TA. Bedankt voor de input.
Vandaag positief dat het aandeel opnieuw 3% stijgt. Gelet op 3e en 4e kwartaal van het jaar mogelijks kans op stijgende trend, echter houden de actuele coronacijfers mij tegen om verder in winkelvastgoed te investeren.
Branco P
0
ik heb ook ooit een paar jaar technische analyses gevold, Ad Nooten zijn site zeer vaak bekeken. De conclusie is dat technische analyse niet veel oplevert. Soms wordt een Gap gesloten, soms ook niet. Soms blijft de koers binnen een bepaalde bandbreedte, soms ook niet. In een markt waarin verder helemaal geen echt nieuws is, kan het soms aardig kloppen. Maar TA voorspelt geen game changers zoals bijvoorbeeld een covid19 crisis, dus je hebt er maar beperkt wat aan.

Dat op dit moment rond 11 euro wat weerstand ondervonden wordt is logisch en grote kans dat dit rond 12 euro ook weer zo is. Dat zijn van die psychologische grenzen die mensen aanzet tot handelen.
!@#$!@!
0
TA kan je bv gebruiken om stop-loss toe te passen. Dan had je aan het begin van de covid ellende uitgestapt om je verliezen te beperken.

Daarnaast heb ik mijn positie uitgebreid na het doorbreken van de dalende trend bv. (Bijgekocht op €9.90)

Gaat allemaal om kans/risico. (Niet om exact voorspellen)
!@#$!@!
0
Dus vandaag alsnog die doorbraak. Erg mooi ! Zowel de beweging als de omzet geven een goede bevestiging. Grote kans dat dit het begin is van een opwaartse trend. Vanaf hier zal TA voorlopig weinig toevoegen, immers door de covid daling zijn er geen referentie-punten van betekenis meer.
De weerstand op €10,80 kan dan wel mooi nog als steun dienen. Mocht de koers terugzakken en steun vinden op dat niveau zou je weer een mooi extra koopmoment hebben.
Gaat mij benieuwen allemaal. Tot nu toe hebben we niks te klagen iig.
Bijlage:
!@#$!@!
0
Die is er in principe niet. (vandaar mijn opmerking dat TA vanaf hier weinig zal toevoegen) Eerste weerstand ligt pas op €20.5 welke een oude steun is. Dus dat is de enige die ik zou kunnen noemen: €20.5 dus :-)

Er is nog een oude dalende steun waar de vorige top stopte. Maar denk dat puur toeval is en verder geen waarde aan gehecht mag worden. Maar eventueel €13 kan je in de gaten houden.
Bijlage:
!@#$!@!
0
Echt een slechte dag. De dag na een technische uitbraak duiken we gelijk weer onder die €10.80 Ook nog eens met een hoge omzet. Vreemd. WH herstelde de koers wel op het eind.
Hopelijk is het niet meer dan een pull-back naar de 10,25 om het gat even te sluiten.
!@#$!@!
0
Helaas heeft URW de net beginnende uptrend keihard om zeep geholpen. Daar zal de onzekerheid nog lang duren wat helaas dus ook ECP in de weg zal zitten. Positief is dat de koers vandaag opveerde vanaf de korte termijn ligt stijgende steun. Een uptrend verwacht ik niet meer, maar als we gewoon rond deze koersen blijven terwijl de beurs een mooie correctie laat zien, zou natuurlijk ook mooi zijn.
Bijlage:
!@#$!@!
1
Vandaag is echt een slechte dag, technisch. Waar de koers eerst lijkt op te veren van de korte termijn steun, zakt hij gedurende dag er gewoon dwars doorheen. Hoe het beeld kan veranderen na een berichtje van URW.
Er ligt een goede steun iets onder de €9. Dus mag aannemen dat we dan maar een tijd zijwaarts gaan. Gaat mij benieuwen.
Bijlage:
!@#$!@!
0
Een mooie beweging omhoog vanaf de steun. Toch weer iets positiefs. Voorlopig bevestiging van zijwaartse trend. Ben benieuwd of de koers weer terug kan naar €10,80.
Bijlage:
!@#$!@!
0
nou sneller als gedacht. Hoogste koers vandaag. Gelijk verkoopdruk, logisch bij zo'n weerstand. Ben erg benieuwd komende week. Voorlopig zitten we nog steeds zijwaarts. Apart is wel dat zo'n beweging op de lange termijn grafiek niks voorstelt. Maar procentueel is het toch 20% wat het in een week beweegt.
Bijlage:
!@#$!@!
0
stijging stokt bij een weerstand op €11. Logisch gezien de sterke stijging vanaf de onderkant van het zijwaartse kanaal. Misschien even pauze tot de ema13 (rode stippellijn) er weer bij is voordat de stijging verder gaat? Of we blijven natuurlijk zijwaarts tussen de €9-11. we gaan het zien. Mooiste zou natuurlijk weer een dagje als 16 sept zijn. (duidelijk uitbraak met hoge omzet)
Bijlage:
!@#$!@!
0
Voor de mensen die komende tijd willen bijkopen en nog een dip verwachten. Technisch zou je kunnen kopen als de koers weer de €9 raakt. Daar lijkt een goeie steun te liggen.
Bijlage:
!@#$!@!
0
en we zijn weer terug op €9. Hopelijk doet de steun gewoon zijn werk. Eronder duiken zou nou niet bepaald positief zijn zeg maar. Vandaag veerde de koers iig wat op.
Bijlage:
46 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 jul 2024 17:35
Koers 23,150
Verschil +0,100 (+0,43%)
Hoog 23,250
Laag 23,050
Volume 23.566
Volume gemiddeld 48.103
Volume gisteren 19.618

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront