AMG - februari 2020

955 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 44 45 46 47 48 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Kaspersky
0
Mijn aanname is nog steeds dat de waarde "zweeft" boven de werkelijke waarde. AMG heeft bij mij nog t/m maart de kans om zich te bewijzen.
€URO-Trader
0
De koers zal best omlaag gemanipuleerd worden. Echter, bij de cijfers krijgen we het Fugro-effect van 31-07-2019...
FluitendeVogels
0
quote:

Am@eurBelegger schreef op 10 februari 2020 09:39:


wordt het deze week weer huilen met de pet op?


26 februari is de datum waar nu de ogen op gericht zijn. Tot die tijd zal er denk ik nog flink wat gespeculeerd worden met de koers, en zal men positie innemen m.b.t. de cijfers. AMG is toch altijd wel erg sterk gebleken om ervoor te zorgen dat er niets lekt volgens mij. Dus het kan alle kanten op, niemand die het weet.

wat de koers dan uiteindelijk doet bij AMG is ook altijd afwachten. Wat gaat de doorslag geven, de cijfers of de outlook? Tot op heden gaven de cijfers toch vooral de doorslag.

Op het Gala-draadje wordt best veel gesproken over opties. Mogelijk is dat bij AMG ook een manier om te anticiperen/speculeren (het is maar net hoe je het bekijkt ;) ) op de cijfers. Een call optie met wat langere looptijd geeft je ook nog wat ruimte om na een tegenvaller de kans op wat herstel mee te pakken.

Er wordt op het AMG-draadje toch weinig gesproken over opties, maar een december call zou best wel eens heel lucratief kunnen uitpakken, mochten de verwachtingen van sommigen hier waarheid worden.

Zelf verwacht ik een koers van rond de 30 euro in december. Maar in de tussentijd kan er nog van alles gebeuren en na positieve cijfers over 1 van de kwartalen kan de koers ook even flink opveren.

Met betrekking tot de afsplitsing van AMG T verwacht ik dat de aandeelhouders hier weinig direct van gaan zien. Ik verwacht dat het grootste deel van de opbrengst gebruikt zal worden om de toekomstige projecten te financieren. Ze zullen een minderheidsbelang naar de beurs brengen zodat de rest nog blijft bijdragen aan de resultaten en enige stabiliteit nog zal geven aan de positie van AMG.

Had je moeten nagaan als AMG T er niet was geweest, wat er dan met de koers was gebeurd het afgelopen jaar..... ik denk niet dat AMG deze dempende werking zomaar uit haar bedrijfsvoering wil schrappen. Ze zullen beginnen met 20-30% van de aandelen naar de markt te brengen, en dit mogelijk langzaam uitbreiden naarmate er mogelijk meer cash nodig is. Het is dan ook mogelijk dat over een jaar of 5, en de verschillende projecten lopen, en AMG T is ook nog flink gegroeid, dat ze dan ook de rest van AMG T verkopen, maar ze moeten dan wel een goede mogelijkheid hebben om de opgehaalde cash dan ergens te investeren.

AMG denkt niet aan de aandeelhouderswaarde op de KT in deze volgens mij, ze kijken meer naar de LT. Nu alles verkopen van AMG T maakt AMG extra kwetsbaar en de speculatie in het aandeel zal alleen maar groeien. Ze hebben nu dan opeens heel veel cash, maar de kosten worden niet nu meteen gemaakt.

Het splitsen en dan de aandeelhouders aandelen AMG T geven, daar heeft AMG niet aan. Dat zou alleen in een strategie passen dat ze de rest van AMG ook verkopen aan een partij. En de boel dus opgedoekt wordt. Dat lijkt niet de weg die ze op willen gaan gezien al hun toekomstige plannen.

Wat de impact op de koers dan is van de afsplitsing? Dat vind ik moeilijk in te schatten, het zal in ieder geval een flinke bodem leggen onder de koers.
Senior 1936
0
kopen voor 22 en een call sept.22 schrijven levert ca. 2,65 op: tel uit je winst, en daarbij dan nog een (mager) dividend van ca, 2,70....
rendement_zoeker
0
quote:

FluitendeVogels schreef op 10 februari 2020 10:03:


[...]

Het splitsen en dan de aandeelhouders aandelen AMG T geven, daar heeft AMG niet aan. Dat zou alleen in een strategie passen dat ze de rest van AMG ook verkopen aan een partij. En de boel dus opgedoekt wordt. Dat lijkt niet de weg die ze op willen gaan gezien al hun toekomstige plannen.Hier ben ik het niet mee eens. Deze constructie kan er ook voor zorgen dat de werkelijke waarde van het aandeel (biede delen) getoond worden. Met als bijkomend voordeel dat je de shorters van je af kunt schudden.
Topperke
0
En een betere naam op de markt als Technologies apart genoteerd staan. Hierdoor gaan ze bekender worden & betere contracten kunnen binnenhalen. Ook belangrijk vind ik een notering in de USA. Let's hope...
Senior 1936
0
[quote alias=FluitendeVogels id=12109780 date=202002101003]
[...]


Er wordt op het AMG-draadje toch weinig gesproken over opties, maar een december call zou best wel eens heel lucratief kunnen uitpakken, mochten de verwachtingen van sommigen hier waarheid worden.

quote: de december call komt pas na de expiratie aanstaande vrijdag, dus (hopelijk) op maandag aanstaande.
zie mijn vorige reactie.
FluitendeVogels
0
quote:

rendement_zoeker schreef op 10 februari 2020 10:37:


[...]

Hier ben ik het niet mee eens. Deze constructie kan er ook voor zorgen dat de werkelijke waarde van het aandeel (biede delen) getoond worden. Met als bijkomend voordeel dat je de shorters van je af kunt schudden.


Het gaat hier dan om een eenmalig voordeel voor de aandeelhouders, en alle positieve effecten van AMG T op AMG als geheel verdwijnen. We hebben al kunnen zien hoe shorters omgaan met eenmalige effecten, zie bijvoorbeeld de aandeleninkoop.

Ik schat in dat het effect van AMG T behouden en een deel naar de beurs brengen om projecten mee te financieren een groter effect heeft voor AMG, niet op de KT koers wellicht, maar wel met het oog op stabiliteit e.d. Vergeet niet dat ze nog wat jaartjes moeten overbruggen totdat de nieuwe organisatie staat en draait. In die tussentijd zijn de inkomsten it AMG T meer dan welkom en geeft AMG ook meer body in de markt.

Hoe dan ook, als ik aan het roer zou staan zou ik zeker niet deze kroonjuwelen verpatsen om de opbrengsten dan aan de aandeelhouders te geven en het bedrijf dan in een kwetsbaardere positie achter te laten. Ik zou de overige effecten van AMG T als waardevoller inschatten. Mooi om nieuwe activiteiten mee te kunnen financieren en ondertussen ook nog de dempende werking behouden.

Ik zou als AMG zijnde ook niet een te heftige koers explosie willen. Dat vergroot slechts de speculatie. Juist het zien te dempen van de koers effecten lijkt mij prioriteit voor AMG om weer vertrouwen te winnen. Laat het maar mooi groeien met 10-20% per jaar, dan kom je er ook wel en dan volgt de koers mooi de ontwikkelingen binnen de organisatie. Dat er mogelijk in het begin, wanneer de nieuwe strategie duidelijker wordt, een koers-spike komt is goed voor te stellen, zo richting de 25-27 euro, maar ook dat zal mogelijk weer nieuwe shorters uitlokken.

Liever een gestage rustige groei welke het vertrouwen wint van de aandeelhouders en realistisch wordt ondersteund door de ontwikkelingen binnen de organisatie. Moet je kijken waar AMG dan over een jaar of 2 staat. Einde van dit jaar dan een koers van rond de 27, jaar erop rond de 32, jaar daarop rond de 38-40, jaar daarop richting de 50. En dit alles wordt begeleid met een prettig dividend. Wanneer deze koersontwikkeling wordt gesteund door een stabiele bedrijfsvoering waarin ook dempende aspecten zijn in tijden dat het tegenzit, dan staat er een solide organisatie. En ik denk dat AMG T daarin toch een grote rol zal blijven spelen en dat ze zonder AMG T een speculatie-aandeel blijven.

Een eenmalige uitkering aan de aandeelhouders door verkoop/afsplitsing van AMG T zou in mijn ogen te veel gericht zijn op de KT en de toekomstige positie van AMG niet ten goede komen.
Kaspersky
0
Met een beetje geluk kunnen we meeliften op het succes van de afgelopen dagen in MT.

Als ze AMG Technologies afsplitsen dan zie ik een zeer goede reden dat het gaat stijgen. Is daar informatie over?
Kaspersky
0
quote:

Senior 1936 schreef op 10 februari 2020 12:21:


n.a.v. de vorige reacties: nu aandelen kopen of nog ff wachten ?


Als ik de aandelen niet had en ik was op de hoogte van mijn kennis nu zou ik niet instappen voordat de shorters er grotendeels uit zijn.
Senior 1936
0
quote:

Kaspersky schreef op 10 februari 2020 12:29:


[...]
Als ik de aandelen niet had en ik was op de hoogte van mijn kennis nu zou ik niet instappen voordat de shorters er grotendeels uit zijn.


goeie tip: bedankt ! svp een seintje als het zover is
FluitendeVogels
0
quote:

Senior 1936 schreef op 10 februari 2020 12:32:


[...]

goeie tip: bedankt ! svp een seintje als het zover is


Is een grapje hoop ik.....

De vorige dat Kaspersky aanlooptips begon rond te strooien slipte het forum bijna dicht...
FluitendeVogels
0
quote:

Senior 1936 schreef op 10 februari 2020 12:32:


[...]

goeie tip: bedankt ! svp een seintje als het zover is


Ik blijf er sowieso uit. Maar zeker met de shorters erbij.

Wanneer je er vertrouwen in hebt en LT wilt instappen, dan zou ik zeggen gespreid instappen. Het laagste punt was 18 euro de afgelopen tijd. Dat lijkt mij de absolute bodem, zeker gezien het nieuws dat daarna nog naar buiten is gekomen.

Met spreiden kom je vaak best aan een mooi gemiddelde aankoopkoers.
FM70
0
Mooie bevestiging van de bodem vandaag bij AMG. Daarnaast een witte candle en technisch gezien een ' hammer' patroon op de chart. Technisch de start van een mooie rebound. We gaan het zien morgen!
955 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 44 45 46 47 48 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 apr 2020 17:35
Koers 13,040
Verschil -0,495 (-3,66%)
Hoog 13,655
Laag 13,040
Volume 188.901
Volume gemiddeld 578.263
Volume gisteren 499.632