Beste relatie,

Een opgewekt berichtje uit Bussum over de groei van Value8.

In de afgelopen zes jaar hebben we hard gewerkt aan de uitbouw van Value8 als onderneming. Inmiddels heeft Value8 ruim 650 medewerkers en wordt een omzet gerealiseerd van – pro forma – 130 miljoen euro. Ook voor aandeelhouders heeft dat rendement opgeleverd met een vertienvoudiging van het eigen vermogen per aandeel: dat is keer 10!

In de eerste maand van 2015 hebben we al drie transacties kunnen afronden waarmee onze focus verder is toegenomen en onze groeiclusters konden worden versterkt.
de overname van 60% van Kersten Healthcare, dé verstrekker van medische hulpmiddelen aan mensen met een beperking;
de overname van twee gerenommeerde beleggingswebsites van Sanoma, te weten beursduivel.be en belegger.nl;
de acquisitie van AquaServa, een vooraanstaande dienstverlener op het gebied van waterveiligheid en legionellabestrijding.
Inmiddels neemt groeicluster healthcare meer dan de helft van het (pro forma) bedrijfsresultaat voor haar rekening neemt. De gongslag van afgelopen donderdag markeert niet alleen de succesvolle maand januari, maar ook de geslaagde transformatie.

Het is ons stellige voornemen om op dit pad verder te gaan, waarbij gebouwd wordt aan een zodanige schaalgrootte per groeicluster dat een zelfstandig bestaan (en eventueel zelfs zelfstandig beursbestaan) tot de mogelijkheden gaat behoren.

Wij danken onze medewerkers, zakelijke relaties, klanten en aandeelhouders voor hun bijdrage aan de groei van Value8 en hun betrokkenheid en steun. Value8 staat uiteraard open voor suggesties en interessante proposals.

Wij hopen – met u – verder te bouwen aan Value8, een van de snelst groeiende bedrijven van de Amsterdamse beurs.

Met vriendelijke groet,

Peter Paul de Vries (Value8)