Tesla Motors Inc. « Terug naar discussie overzicht

Tesla blow-off

7.748 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 384 385 386 387 388 » | Laatste
Rai444,44
2
Mij lijkt de blow-off fase van Tesla in volle gang, hoeveel hoger gaat het nog ? Wellicht $200 ? Op enig moment moet het toch weer gaan zakken ?Wie zit er al in sprinters short/puts ?
GrafZerk
0
ik wil er graag instappen op 201 short maar link aandeel. Veel believers die er de 2e apple van aan het maken zijn. Zit eerder te denken aan long en short tegelijk. Als de bubble klapt maakt de winst op de short het verlies waarschijnlijk meer dan goed. vraag is alleen wanneer.
objectief
0
Ik ben de ongelukkige bezitter van puts in dit fonds. Eerder had ik een positief ritje met de calls afgesloten en dacht dat de hype op zijn eind was, maar Elon Musk tovert steeds nieuwe produkten uit zijn mouw, waardoor de koers nog hoger gaat. Recent is Cees Smit ook al zonder succes short gegaan. Onder seeking Alpha is overigens een artikel verschenen met een waardering van $ 300 en aangezien er ook nog veel shorts uitstaan is er nog flinke druk naar boven. Ik wacht nu op een koersdip om van de puts af te komen.
Rai444,44
0
Ten tijden dat Apple ook alleen maar omhoog kon, werden er koersdoelen gegeven van boven de 1000. Denk dat de 300 in die categorie valt. Verwacht zelf nog wel 200, mooi rond getal, dan zal er toch wel een keer een hapering optreden. Iemand enig idee wanneer cijfers doorkomen ?
objectief
0
4 november komen de cijfers; deze zullen weer zeer goed zijn.
(zie Yahoo Finance/symbol/TSLA)
Rai444,44
0
[verwijderd]
0
Ik vertrouw deze stijging helemaal niet. Is allemaal op lucht gebaseerd.
Heb net put oktober gekocht.
laat hem nu maar lekker zakken.
GrafZerk
0
Bericht met die brandende Tesla veroorzaakt wel in totaal 22 dollar daling. Wat als er nog zo'n filmpje wordt verspreid met iets anders? Zal de paniek vandaag weer wegebben of is dit het 1e sein om short te gaan? Het is wel lastig om te bepalen of de shutdown perikelen hier nog een grotere rol in meespelen.
objectief
0
@GrafZerk: De grote hype rond Tesla heeft m.i. een grote deuk opgelopen, omdat er tot nog toe enkel positieve berichten waren te melden mede door de grote innovatieve kwaliteiten van Elon Musk. Musk zal zeker de goeie weg blijven volgen, maar de extreme koersopdrijving lijkt voorbij.
Wellicht dat er nog speculanten voor een tijdelijk herstel zorgen, maar zie de koers speodig naar 150 en evt. lager zakken. (S&O)
[verwijderd]
0
Heb de put gisteren weer snel verkocht. Misschien deze truk nog een keer herhalen.
GrafZerk
0
[verwijderd]
0
Je hebt helemaal gelijk gekregen.
Maar ik ben niet zo voor long in Tesla.

Ik wacht het nog even af en ga dan weer short (put kopen) op Tesla.

Is een grote luchtbel. Kan je veel aan verdienen maar timing is dan erg belangrijk.
Deze week was mijn timing niet verkeerd. Maar of dat iedere keer zo is.....
Tilburg013
0
Heb laatst de sprinter short 201 gehad, teveel op verloren. Nu overgestapt en positie vergroot in de sprinter short 219. Weerstand ligt nu in ieder geval op 194,5.
objectief
0
Ik heb de puts oktober met een mooie winst kunnen verkopen. De koers was/is weliswaar zeer hoog maar aan de andere kant hebben we ook te maken met een uitzonderlijk innovatief produkt en uitzonderlijk goed management.
Circle123
0
Nog zo'n bizar aandeel. K/W compleet door het dak voor iets wat echt NIET de toekomst gaat worden. indien door een bizarre speling van het lot auto's op electriciteit toch de toekomst worden, dan zijn de traditionele bouwers binnen no-time op de markt met sterke concurrentie. Leuk speelgoed, leuk nicheproduct, zwaar overschat.

Jammer dat er al zoveel short zit in dit aandeel anders was het helemaal een uitgemaakte zaak dat je kan cashen door te shorten. Ook hier kleine short positie ingenomen.
[verwijderd]
0
Had ik maar weer een paar putjes gekocht...
Nu heb ik er de ballen niet meer voor.
GrafZerk
0
Ik heb het eens geprobeerd met die sprinters maar dat gaat zo gruwelijk hard (en natuurlijk elke keer verkeerd long short maakt niet uit). Ik blijf er nu af.
Niet geschoten altijd mis dacht ik.
Geen peil op te trekken.
Vandaag gaat het natuurlijk weer omhoog.
PS: houdt de handel op in die sprinters om 18:30.
GrafZerk
0
Daar gaat ie weer up. Gek wordt je er van. Ben er gelukkig weer ff uit. ik wacht die cijfers wel af. Ben benieuwd, zal wel weer met een roze bril worden bekeken.
Als mijn werkgever die Tesla heeft, steek ik hem in de fik en plaats het filmpje op You Tube :) (Ik post een waarschuwing vooraf hier wel) :)
7.748 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 384 385 386 387 388 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 mei 2024 22:00
Koers 177,460
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 134.683
Volume gemiddeld 97.458.023
Volume gisteren 75.580.637

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront