AFC Ajax « Terug naar discussie overzicht

ajax- Vitesse : 0-2

2 Posts
[verwijderd]
1
Een mooi weekend voor de kampioenen tegen het altijd lastige Vitesse. In een volle Areeeeeeeeeena, ruim 50.000 stille supporters, werd ajax zoekgespeeld door Theo Janssen en consorten.
Het is dat Bony volledig uit vorm is en slechts 2 keer scoorde, mede dankzij de ijzeren verdediging van de amsterdammers, anders was het stadion met rust al leeg geweest. Nu was dat pas een half uur voor het einde.
Je zou dus kunnen concluderen dat de hel los ging in het ajax-kamp, maar niets van dat alles. De clubicoon, de gezalfde, Johan Cruijff was zeer te spreken over het spel van de amsterdammers, hij reageerde zoals alleen hij het kan:

"Je mot ajax sien as een orkaan, so`n hurrikeen in amerika. Die hebbe allemaal de naam van een frau, da`s niet voor niks. As se kome sein se nat en wild, as se gaan ben je alles kwijt, inclusief je huis".

Wij danken de almachtige wederom voor zijn filosofische kijk op het spelletje, die staat als een huis!

Over huizen gesproken, tijdens de wedstrijd hebben geïnteresseerden even het huis van Ryan Babel bekeken en zijn Audi meegenomen. Gelukkig stonden zijn Mercedes ML500 Brabus en zijn Bentley er nog, vertelde hij in de krant. Die nemen ze dus de volgende wedstrijd wel mee.....
Niet handig hierover uit te weiden in de krant.....

Frank de Boer reageerde geschokt op de inbraak: "Jaaaaaaaaaaaah God eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh", was zijn verdrietige commentaar.

Verder alles goed binnen de club, al vier van de elf wedstrijden gewonnen, je zou bijna een koopadvies voor de aandelen geven.... Maar dat doet JSI* waarschijnlijk niet.... Kijk maar even verder naar beneden....

Gr J. Kruif

AAa*= VERKOOOOOOOOOOOOOOOOOP!

JSI*= Jackpot Seller Invest

AAa*= Advies Aandeel ajax
[verwijderd]
1
De vraag naar aandelen is weer groot vandaag. Al 19 verkocht, wanneer komen ze in de AEX? Als ze in de Jupiler League spelen, volgend jaar pas?

J.Kruif
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 10,400
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 10,450
Laag 10,100
Volume 3.365
Volume gemiddeld 2.259
Volume gisteren 4.697

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront