BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM Groep - November 2012

454 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 21 22 23 » | Laatste
Guus_Geluk
0
De eerste dag van de nieuwe maand staat alweer voor de deur. Ik zal maar even een nieuwe draadje aanmaken voor november. Hopelijk een nieuwe maand met (nog) hogere koersen. Succes iedereen.
pardon
0
120 miljoen voor woningrenovatie Rotterdam-Zuid
Reageer
De stilgevallen woningrenovatie in Rotterdam-Zuid wordt weer opgestart. Er komt ruim 120 miljoen euro beschikbaar voor het opknappen van in ieder geval 350 woningen in het probleemgebied.


De gemeente Rotterdam, het Rijk en de twee corporaties Woonstad en Woonbron investeren samen 122 miljoen euro. Het geld gaat naar projecten die door de problemen met woningcorporatie Vestia waren stilgelegd.
Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken gaat het om een 'eenmalige impuls', die de sloop- en nieuwbouwprojecten weer op gang moet brengen.
Vorig jaar werd het Nationaal Programma Kwaliteitssprong Rotterdam Zuid ingesteld. Volgens dat programma moeten de komende 20 jaar 35.000 woningen verbeterd of vervangen worden.
Behalve woningen moeten ook scholen, een sporthal, een zwembad, een kindercampus en parkeervoorzieningen komen.
[verwijderd]
0
*BAM koersdoel omlaag naar EUR3,50 van EUR4,00 - GS

(MORE TO FOLLOW) Dow Jones Newswires
November 01, 2012 03:34 ET (07:34 GMT)
phu
0
quote:

oppakker schreef:

*BAM koersdoel omlaag naar EUR3,50 van EUR4,00 - GS

(MORE TO FOLLOW) Dow Jones Newswires
November 01, 2012 03:34 ET (07:34 GMT)
MORE TO FOLLOW

echt irritant, bij Binck is dat zeker? Is toch de bedoeling dat er een nadere uitleg komt of niet? Vaak lees je dan geen 'MORE TO FOLLOW'. Moet je op een andere site gaan lezen hoe ze hierbij komen.
[verwijderd]
0
*BAM advies gehandhaafd op neutral - GS

(MORE TO FOLLOW) Dow Jones Newswires
November 01, 2012 03:34 ET (07:34 GMT)
Copyright (c) 2012 Dow Jones & Company, Inc.
gpjf
0
laten we nou gewoon maar eens 15 november a.s. afwachten alvorens op al dit gekrakeel van divers zogenaamde "experts" te reageren. Ieder heeft daar zo zijn belangen in en van enige objectiviteit is meestal geen sprake
[verwijderd]
0
TA Analyse BAM van 06 Sept. 2012. Elders gepubliceerd d.d. 07 Sept. 2012. En in het vorige draadje van Bam. 26 okt 2012 om 13:10.
De vorige plaatsing was niet compleet, daarom nu in zijn geheel opnieuw geplaatst.

Daggrafiek GWTF
Bam heeft een langdurige daling achter de rug. Uitgaande van een eerste "grote" weerstand bij top 3,99 zijn we uitgegaan van tenminste een correctie richting 3,99.

We zien een dubbele bodem bij 1,91. Weerstand uit de 66.6% SRL lijn, en een uitbraak, voornaam is hier de aanwijzing uit de Li. Indicator onder de grafiek: pos. divergentie. Het eerste longsignaal (juli) zette niet door, en niet meer zichtbaar in de thans afgebeelde uurgrafieken. Maar het was wel een aanwijzing voor een komende bodem in combinatie met de pos. divergentie. Een tweede longsignaal begin Aug. met hor. steun uit de Li. indicator, vanwege hogere toppen in de koers en de breuken van voorgaande weerstanden bij 2,37 / SRL de 50% lijn is aannemelijk dat een eerste koersdoel c.a. 38,2% Fibonacci retrecement zal zijn. En KD 2,71 valt weer samen met c.a 33.3% de SRL lijn. De koers viel hier tussen in, dat werd de neergaande trend- weerstandslijn (a). (1e doel gehaald, tijd voor winstnemingen) En, weer die divergentie, zolang die niet gebroken worden zal rekenen we op een correctie. Een kennelijke bodem viel gisteren bij 2,17 (zie 1e hogere topje). Dit is thans hor. steun en de reden van de opgaande steun- trendlijn (b).

Uitgaande van hor. steun 2,17 en een HT telling zien we de koers naar 2,71 -> 2,17 als golf 1 en 2, er zou een 3 golf voor de deur staan en dat is de meest lange golf. We komen uit bij 3,52, als doel. Nabij de 16,6% lijn van de SRL, als dat uitkomt, en dan pakt het doel lager uit dan wordt niet voldaan aan de minimum lengte van een golf 3 (en dus ff achter de oren krabben wat er dan wel aan de hand is). Maar zover is het nog niet, en de telling is aanname, hoeft i.m.o ook niet waar te zijn. We rekenen ook op de aanwijzingen uit de grafieken (GWTF).

Er zijn tussentijds nog andere mogelijke weerstanden: de breuk bij trendlijn (a), en de huidige top, prijzen boven 2,71. En zoals gebruikelijk een eerste doel uit de Fibonacci, weer die 38,2% ter hoogte van c.a 2,50 en die weer samenvalt met de SRL, de 33.3% lijn.

Mogelijke correctie`s opwaarts kunnen samenvallen bij c.a. de genoemde weerstanden. Dat moeten dan abc-tjes worden. Dit is een up scenario, het is evident dat als aan deze voorwaarden wordt voldaan, het doel gehaald zal worden. Echter, dit is een idee, volg de koers en de signalen. En de Li. indicator laat nog geen bodem of steun zien. Een strakke stop op trendlijn (b).

De uurgrafiek GWTF
We zien hier hetzelfde type indicatoren als in de daggrafiek, alleen laat de uurgrafiek vroegere signalen zien, het aandeel "onder de huid" van de aanwijzingen op dagbasis. Het mooiste is als de indicatoren (dag en uur) elkaar in de richting bevestigen voor een buy en holdsignaal. Het is redelijk safe om de aanwijzingen in de uurgrafieken te volgen in met het idee dat ook op dagbasis weerstanden (of steunen) gebroken gaan worden. Maar ook alleen op uurbasis zijn al aardige trades te maken en kortere, of vroege stops t.o.v de info uit de daggrafiek. In deze grafiek zien we duidelijk een hor. weerstand bij 2,35 en is al haast benaderd. De indicatoren in de koersengrafiek geven thans een Golden cross (GC) en ook de ROC en de MACD onder de grafiek zijn groen. Alles met pos. divergentie uit de Li. Indicator: Kans!! en er zijn al twee voorgaande weerstandjes geslecht.

De uurgrafiek MFI
Niet zozeer een handelsgrafiek maar meer onderbouwing aan de signalen uit de uurgrafiek GWTF en de daggrafiek. En een Kiss indicator de WMA 26. De MFI werkt ook (en juist) met divergentie en geeft zo goed mogelijk aan wat de handelaren doen, de OBV moet dat signaal ondersteunen, voor een goed signaal (zie opm. in de grafiek). Toppen en bodems zijn niet een enkele spike, meer een proces en zichtbaar gemaakt om er beter op te kunnen anticiperen... Uitbraken moeten doorgaans gedragen worden met volume (trigger).

Ergo, op dag en uurbasis zijn de signalen niet conform. Ik dit geval, vanwege goede divergentie (dag en uur) is er een longsignaal op uurbasis. Het wachten is hier ook op een uitbraak van de OBV indicator, bij een (voorlopig nog) blijvende positieve MFI indicator in de MFI uurgrafiek. De volumes van gisteren zijn toenemend, echter niet overweldigend, wat bijval bij een stijgende koers zou het signaal versterken.

SRL = Speed resistance lines. (Afgeleide van WD Gann)
HT telling / golven = Afgeleide van de Elliott Wave Theorie
De Li. indicatoren werken met divergentie en convergentie.
SRL en Fibonacci zijn psychologische grenzen. Samen met een telling en of doelen prima in de zetten, zonder de moeilijke factor tijd.
GWTF = Go With The Flow.

Vooralsnog is het doel c.a 3,52, met momenteel een weerstand bij 2,97, de hoogste koers v.a. begin van deze analyse.
Hor. steun/ stop bij c.a. 2,70. En steun zolang de signalen kloppen. So far so good....

Het gaat in deze grafieken niet om uiterste toppen en bodems, het gaat om "de meeste kans", en hulpmiddelen om koop en verkoop (stops) voorwaarden te stellen.

OBV is On Balance Volume (lees: de prijs) en de MFI is Money Flow index, hiermede wordt de instroom gemeten. In de grafiek staat: Uw FA op de beurs, niet een handelsgrafiek. Deze argumenten zijn ook daarom in een aparte grafiek opgenomen (de MFI uurgrafiek). Want U wil natuurlijk weten of Uw handelsargumenten bijval vinden.

Er staat best veel in de grafieken, niet alles zal voor U relevant zijn. Maar U hoeft alleen aan te houden wat wel relevant voor U is.

www.bullnochbear.com/Mitzi/AFKB/p-bam...
[verwijderd]
0
quote:

zoishet schreef op 1 november 2012 17:23:

Hoe lang nog voor we de 3,50 aanraken?
3,50 is een doel, geen wetenschap. Geduld is een schone zaak, tijd is een zeer moeilijke factor. Met aandelen, ok, met optie`s zeer lastig. Aanhouden zolang Uw voorwaarden blijven kloppen.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
ik heb ze niet, dus €2,- mag van mij ook wel weer verschijnen. Ik heb helaas 2.40 als instap moment laten lopen :-(. Zo zie je maar weer, wie het onderste uit de kan wil ........
pardon
0
Grootscheepse verbouwing interieur BACO-gebouw in Roermond
Roermond, 1 november 2012 - De BACO-fabriek is een markant gebouw in het centrum van Roermond. Het is in 1905 gebouwd als meelfabriek voor Arius van Andel, kwam vervolgens in gebruik als ‘Eerste Nederlandsche Rijwielfabriek’ en diende ten slotte als koffiebranderij. Volgend jaar krijgt het pand een nieuwe bestemming als hoofdkantoor van Woningcorporatie Wonen Limburg. Op de zes verdiepingen die zo’n 4.100 m² beslaan, zullen 170 werkplekken worden gerealiseerd. Schakel & Schrale Roermond, het restauratiebedrijf van BAM, heeft de opdracht verworven om het interieur van het historische BACO-gebouw te Roermond te restaureren.
Volgens Robert Houben, vestigingsmanager van Schakel & Schrale, wordt het interieur van het BACO-gebouw gerenoveerd op een manier die de originele staat van het gebouw ten goede komt. ‘De houten vloeren en balken moeten worden vervangen, maar daarbij kunnen wij wel een deel van de plankenvloer als wandbekleding in de nieuwe inrichting hergebruiken. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen hier straks comfortabel kan werken. Nu is het pand nog tochtig als gevolg van de enkele beglazing in de buitengevel. Daar mogen wij niets aan veranderen, het is immers een monumentaal pand. Daarom plaatsen wij een extra glasgevel in het pand. Zo kunnen we het klimaat wel beheersen en kost het minder energie om het kantoor te verwarmen of koelen. Tegelijkertijd blijft de aanblik van de BACO-fabriek hetzelfde.’

De bouwkundige oplevering staat gepland voor 31 december 2012. Houben: ‘Van ons wordt verwacht dat wij met veel gespecialiseerde mankracht snel werken. Terwijl het ontwerp aan de ontwerptafel nog wordt uitgewerkt, is Schakel & Schrale al met de uitvoering bezig. Dat vraagt om grote flexibiliteit en wij bewijzen graag dat we die in huis hebben.’

Snelle klussen is goed verdienen voor Bam.
pardon
0
ProRail schuift tunnel Maastricht-Noord op zijn plaats

(Persbericht ProRail:) Utrecht, 31 oktober 2012 - ProRail schuift komend weekend de nieuwe fiets- en voetgangerstunnel bij station Maastricht-Noord op zijn plaats. Het 1,2 miljoen kilo wegende tunneldek gaat onder vier sporen door en verbindt bedrijventerrein Beatrixhaven met woonwijken aan de andere kant van het spoor. In verband met deze werkzaamheden is er geen treinverkeer mogelijk. NS en Veolia adviseren reizigers zich van tevoren goed te informeren over de reismogelijkheden op www.ns.nl.
Aannemer BAM Civiel heeft de nieuwe tunnel de afgelopen maanden voorgebouwd op locatie. De werkzaamheden beginnen zaterdagochtend 01.00 uur met het opbreken en afgraven van het spoor. In de nacht van zaterdag op zondag wordt de tunnel over een afstand van 27 meter op zijn plek geschoven met een snelheid van ongeveer tien meter per uur. Daarna begint de terugbouw van het spoor zodat de eerste trein er maandagochtend overheen kan.

Station Maastricht-Noord
ProRail bouwt het toekomstige station in opdracht van de provincie Limburg. Het komt te liggen ter hoogte van de Meerssenerweg en Mariënwaard, vlakbij bedrijventerrein Beatrixhaven. Bouwbedrijf BAM Civiel bouwt hier twee perrons met een lengte van elk 120 meter. Verder krijgt het station vijf fietskluizen en een onbewaakte fietsenstalling met plek voor 125 fietsen. In de tunnel komt een lift naar het perron zodat mensen met een lichamelijke beperking het perron zelfstandig kunnen bereiken.
Tiekoes1
0
Wat zal Bam gaan doen na wat er is gebeurd in Amerika?
Arcadis liet prachtige cijfers zien.
Ook Bam heeft een goede naam en kennis op gebied Water gebeuren.
Harrie Noy is binnen het bedrijf zeker op dit gebied zeer kundig.
Wereldwijd gaan wij last krijgen met water overlast en steden moeten zich gaan beschermen.
Is misschien wat te ver gedacht maar wie weet.
prettige dag Jose.
phu
0
Mooie koersontwikkeling. Lijkt maar 1 kant op te willen en dat is omhoog. Vandaag de 3,00 Euro?
phu
0
quote:

pardon schreef:

Blokje van 60.000 verdween als sneeuw voor de zon.
2,94 RT gaat uitstekend vandaag weer
454 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 21 22 23 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 14 jun 2024 10:48
Koers 3,946
Verschil -0,010 (-0,25%)
Hoog 3,990
Laag 3,927
Volume 210.905
Volume gemiddeld 1.195.225
Volume gisteren 1.070.775

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront