TIE « Terug naar discussie overzicht

TIE Private Investor Event

4 Posts
Dinald
0
Tijd: 22 oktober 2012, 16.00 – 18.00 uur
Locatie: Is afhankelijk van het aantal aanwezigen. De locatie zal uiterlijk donderdag 18 oktober bekend worden gemaakt.

TIE bestaat dit jaar 25 jaar en wij willen graag dit heugelijke feit met alle bevriende beleggers en aandeelhouders vieren. Op 22 oktober organiseert TIE het Private Investor Event en nodigt u hierbij van harte uit.

Recentelijk heeft TIE haar Investor Relations beleid verder geprofessionaliseerd. De launch van de Investor Center is daarbij de eerste stap in deze richting. Nadat de heer Jan Sundelin alle aanwezigen welkom heet, zal hij een korte explicatie geven over het voorgenomen Investor Relations beleid. Nadien bent u in de gelegenheid vragen te stellen tijdens de Q&A sessie.

Ter afsluiting van de dag zal er voor alle aanwezigen een borrel plaatsvinden.


Programma:

16.00 – 16.15 Ontvangst
16.15 – 16.30 Welkomstwoord Jan Sundelin, CEO TIE
16.30 – 16.45 Presentatie Investor Relations beleid
16.45 – 17.30 Q&A sessie
17.30 – 18.00 Afsluiting en borrel

Mooi initiatief!
aextracker
0
Dat is het zeker.
De vragen gesteld tijdens de AvA afgelopen jaar maart worden hiermee beantwoord en de verwachtingen ingelost.

Stap voor stap ontworsteld TIE zich van haar zwaar belaste verleden. De komende week kan het Hof daar nog een duit in het zakje bij doen. Afrekenen met de voormalige cateraar Samar en diens broer.

Helaas kan ik die dag niet bij de Investor dag aanwezig zijn. Hopelijk kan jij wel Dinald en wil je je bevindingen hier posten.
gezien de handelsvolumes in TIE kan het bedrijf zeker een boost gebruiken qua PR (o.b.v. structureel verbeterende resultaten).

Tracker

Dinald
0
Jammer, Tracker, ik had inderdaad graag de bijeenkomst bijgewoond, maar zit (DV) in Spanje in die periode. Mijn vermoeden, eerder op dit forum geuit, van een strategie om via kleine overnames te groeien, wordt kennelijk gehanteerd (in augustus een Nederland bedrijf, nu in oktober een Zwitsers bedrijf met vestigingen in Zuid-Duitsland). TIE koopt know how en nieuwe markten. Het wordt -als er geen al te gekke dingen meer gebeuren- steeds meer een leuk aandeel om in portefeuille te hebben. Zo'n bijeenkomst verhoogt op zich al er attractiviteit van het aandeel TIE, bv door de PR die het genereert voor de -financiële- media.
aextracker
0
Da's leuk voor je Dinald. Enjoy it (DV) !
Hoop dat "heer van stand", danwel "kwirk" dan het Investor Event kan bezoeken en alhier wat wil rapporteren over hetgeen op het Event verkondigd wordt.
Van de forum bezoekers die hier met enige regelmaat posten, kunnen er blijkens de reacties ondertussen een redelijk aantal niet. Dat scheelt in de kosten :).

Tracker
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 13 jun 2024 12:01
Koers 1,410
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 4.940
Volume gisteren 112

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront