C/Tac « Terug naar discussie overzicht

Jan Willem vertrekt nu ook.

5 Posts
pardon
0
MegaTelstar
0
quote:

pardon schreef:

Gaan ze een zinkend schip verlaten,ik dacht dat de kapitein als laatste vertrok.
Tja Pardon, dit is niet het eerste bestuurder die met een verschil van mening het schip verlaat...

"
Financieel bestuurder Ctac stapt op
Gepubliceerd: Wednesday 16 November 2011 18:38

DEN BOSCH (AFN) - Jan-Willem Wienbelt treedt per direct terug als financieel bestuurder bij automatiseerder Ctac. Reden is een verschil van inzicht over het te voeren beleid met de raad van commissarissen. Dat maakte Ctac woensdag nabeurs bekend zonder verdere details over het verschil van inzicht te verstrekken. Aan de dienstbetrekking van Wienbelt met de organisatie komt begin 2012 een einde. Topman Henny Hilgerdenaar neemt de taken van Wienbelt voorlopig waar. Ctac wil in het eerste kwartaal van 2012 de nu ontstane vacature voor financieel bestuurder gevuld hebben.
"

Als het te voeren beleid nu maar de goede kant op gaat, dan kan deze kentering wel eens positief uitwerken. Wat alvast wel een positieve uitstraling heeft is het Persbericht dat ik hierna post.

vr. gr. SuperTelstar
MegaTelstar
0
quote:

MegaTelstar schreef:

En dan dus het betere nieuws:
"
P E R S B E R I C H T
’s-Hertogenbosch, 16 november 2011
SAP Nederland roept Ctac uit tot SAP Excellent Hosting Partner.
SAP Nederland heeft Ctac na een tweejaarlijkse audit van zijn SAP hostingdiensten een nieuwe en tegelijk de hoogst mogelijke certificering toegekend. Ctac is de status van SAP Excellent Hosting Partner toegekend. Ctac is de enige Nederlandse SAP partner die van de Nederlandse SAP organisatie deze Excellent-certificering heeft ontvangen. Daarnaast heeft SAP Nederland de SAP Application Management Services Provider-certificering van Ctac met twee jaar verlengd.
Ctac biedt al SAP hosting en beheerdiensten sinds 1995. Het bedrijf investeerde in 2011 extra in de verdere kwaliteitsverbetering van deze dienstverlening. Zo koos Ctac voor het onderbrengen van de hostingdiensten in een nieuw datacenter, dat zeer uitgebreide faciliteiten en beveiligingsvoorzieningen biedt. Ctac scherpte de interne processen verder aan en zette ook in op verdere virtualisatie van het datacenter. Dat leidde bij de audit tot een opwaardering van de status tot SAP Excellent Hosting Partner.
“SAP Nederland feliciteert Ctac met de primeur voor deze unieke partnerstatus voor hostingdiensten”, zegt Arjan Vork, Partner Recruitment & Development Manager bij SAP Nederland. “Voor onze klanten is het van belang dat hostingleveranciers optimale dienstverlening bieden, zodat ze maximaal profiteren van hun investeringen in ons platform. Met deze Excellent-status bewijst Ctac dat het in staat is om als eerste in Nederland uitzonderlijk hoge serviceniveaus te bieden op het gebied van SAP hostingdiensten.”
“Wij zijn erg enthousiast dat onze inspanningen om de SAP hosting en beheerdiensten verder te professionaliseren, zijn erkend door SAP Nederland”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Wij hebben ook voor onze hostingdiensten het best haalbare nagestreefd en voldoen aan de hoogste eisen voor wat betreft beschikbaarheid en betrouwbaarheid. De erkenning van SAP stimuleert ons om op de ingeslagen weg verder te gaan."
"

Hieruit mag je toch concluderen dat de kwaliteit van de dienstverlening van CTAC bepaald niet slecht te noemen is...

vr. gr. SuperTelstar
s.lin
0
Ctac CFO Jan-Willem Wienbelt legt per direct functie neer
Gepubliceerd: 18:57
AMSTERDAM (Dow Jones)--Softwarebedrijf Ctac nv (CTAC.AE) meldt woensdag dat Jan-Willem Wienbelt vanwege een principieel verschil van inzicht met de Raad van Commissarissen (RvC) van het concern per direct terugtreedt als chief financial officer.

Over de details van het geschil maakt het concern geen melding.

Chief executive officer Henny Hilgerdenaar zal tijdelijk de werkzaamheden van Wienbelt overnemen.

De RvC meldt er naar te streven in het eerste kwartaal van 2012 de openstaande vacature te vervullen.

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in mei 2012 zal de aandeelhouders verzocht worden Wienbelt decharge te verlenen, meldt het concern.

(c) 2011 Dow Jones & Company, Inc.
Henri Nostradamus
0
Hmm, Jan-Willem zou niet vertrekken als het bedrijf er financieel rooskleurig voorstond - ruzie met commissarissen klinkt ook niet best. Maar schijn bedriegt vaak. Op zich is denk ik zijn vertrek juist positief voor CTAC. JW hield iedere vernieuwing tegen en maakte ook iedere vorm van ondernemerschap binnen CTAC direct kapot door initiatieven niet budgettair te steunen en met veto's te torpederen. Zo ging de overname van Superp destijds niet door omdat met name hij er (financieel) voor ging liggen en dat was niet de enige kans die CTAC liet glippen door zijn a-risicovolle houding. Ik heb al eerder gezegd dat als de macht van de boekhouders te groot wordt dat dan het einde van een onderneming in zicht is. JW had veel te veel macht. Het is zeer goed dat dit nu eindelijk doorbroken is. Hadden ze 2 jaar geleden moeten doen, dan hadden ze hun beurspositie kunnen gebruiken om geld op te halen om daarmee goed lopende clubjes over te nemen en zo flink marktpositie te pakken. Dat hand-op-de-knip beleid en niet geloven in eigen kunnen maakt ieder bedrijf kapot. Dit is het eerste lichtpuntje dat ik in lange tijd zie bij CTAC.

Beate er is toch nog hoop!

HN
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 3,300
Verschil -0,060 (-1,79%)
Hoog 3,420
Laag 3,280
Volume 48.512
Volume gemiddeld 19.096
Volume gisteren 22.403

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront