C/Tac « Terug naar discussie overzicht

Eindelijk eens wat nieuws over mYuice

2 Posts
MegaTelstar
0
P E R S B E R I C H T
’s-Hertogenbosch, 25 mei 2011
Ctac-dochter mYuice nu in staat wereldwijd SAP-projecten te ondersteunen
United VARs ontwikkelt zich tot wereldwijde SAP-netwerk voor de middenmarkt. De sterke uitbreiding van United VARs, het wereldwijde partnernetwerk van SAP voor de
middenmarkt, stelt Ctac-dochter mYuice in staat om projecten voor middelgrote en grote ondernemingen wereldwijd te ondersteunen. Recent zijn ook SAP-partners in India en Australië toegetreden tot het samenwerkingverband, waardoor de wereldwijde dekking van United VARs van SAP-projecten is vergroot. Het netwerk bestrijkt zowel Azië en Noord- en Zuid-Amerika,als de voormalige Oostbloklanden.
Het netwerk, dat mede op initiatief van mYuice is opgericht, bestrijkt nu in totaal 57 landen en telt 23 leden. Het netwerk is sinds de oprichting in 2006 sterk gegroeid. De leden beschikken gezamenlijk over ruim vierduizend SAP-consultants. Hun gezamenlijke omzet is meer dan anderhalf miljard dollar per jaar.
Het doel van United VARs is om middelgrote bedrijven wereldwijd te ondersteunen met het leveren en synchroon implementeren van specifiek voor het mkb ontwikkelde SAP-oplossingen die aansluiten bij hun omvang en processen. Het samenwerkingsverband staat er borg voor dat dit gebeurt op basis van uniforme standaarden en met oog voor de lokale eisen en regelgeving. “United VARs is in enkele jaren uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van SAPdienstverlening. Deze wereldwijde samenwerking is zowel voor onze klanten als mYuice van groot belang. Klanten profiteren van een wereldwijd netwerk van SAP-experts die thuis zijn in hun specifieke branche en ervaring hebben in het mkb. Voor ons biedt het netwerk een fantastisch platform om kennis te delen en klanten wereldwijd van dienst te zijn op SAPgebied”, zegt Hein Kivits, Businessunit Manager bij mYuice.
"

Eindelijk weer eens iets nieuws van CTAC-dochter mYuice. De site van mYuice lijkt wel van het jaar kruik. Op de voorpagina staat nog steeds te lezen dat mYuice op 6 juni op TV (RTL 7) verschijnt. Maar dat was wel 6 juni van het jaar 2010...
Maar vooruit, laten we hopen dat dit weer een goede stap vooruit is in de vaart der volkeren.

vr. gr. Super Telstar
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 3,300
Verschil -0,060 (-1,79%)
Hoog 3,420
Laag 3,280
Volume 48.512
Volume gemiddeld 19.096
Volume gisteren 22.403

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront