C/Tac « Terug naar discussie overzicht

Rijp als Overname Prooi

25 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Nel
0
Ongelooflijk,zeer solide cijfers en goede vooruitzichten,dat er een spel wordt gespeelt in het aandeel was vandaag zeer duidelijk.
koers wordt kunstmatig aan de 2 euro grens gehouden wat mij doet vermoeden dat er meer opkomst is.
ze hebben het al over potentiele klanten die de omzet en winst zullen opschroeven,denk dan maar aan Beter Bed Duitsland als deze opdracht idd binnen wordt gehaald zal dit 40% extra omzet worden binnen gehaald.
dan is er voor een overnemende partij duidelijk dat Ctac rijp is als prooi
Centric weet nu hoe het bedrijf ervoor staat en zal wellicht een bod kunnen gaan doen om hun lang verwachte overname tedoen.
3,5 tot 4 euro per aandeel is dan terecht.
kom maar op,laat de slappe handtjes maar verkopen en binnen kort zullen de volhouders worden beloond

geduld en inkopen die handel

succes
helleborus51
0
Volgens Wienbelt is er sprake van deflatie in de sector. Dat kan heel goed zijn. De tarieven waren ook hoog en komen nu in een meer realistisch en betaalbaar vaarwater voor meer bedrijven en instellingen. Dus ik zie de deflatie van de dienstverlening dan ook niet een bezwaar. Betekent slechts dat de besten zullen overblijven en iedereen genoopt is bij de les te zijn.
drulletje drie
0
Ach ja de markt heeft altijd gelijk zeggen ze toch.....

Ik heb betere cijfers gezien hoor en dan heb ik het nog niet over de vooruitzichten....Tariefdruk houdt aan voor Ctac...

debelegger66
0
quote:

louispasciuto schreef:

Plaat voor de kop.
Morgen onder de 2 euro.
goed gezien, 1,95 euro
Beate
0
Er is nog iemand in de bied die 0,50€ over Ctac over heeft. De laat is vrijwel leeg. Er wordt dus duidelijk een spelletje gespeeld. Ik blijf dus weer rustig wachten tot betere tijden. Een paar jaar geleden gebeurde dit ook en toen is de koers plotseling sterk gaan stijgen. Gaan we dit nu ook weer zien?

Groetjes,
Beate
Beate
0
Ja, als het stijgt geloof ik daar ook vaak in. Is dat dan disbelieversyndroom? Interessant. Wat is erop tegen om in een aandeel te geloven?

Groetjes,
Beate
Louis Pasciuto
0
Van mij mag je er net zo hard in geloven als in Innoconcepts, Beate. Ook daar was je het nooit met me eens.
pardon
0
Ze hebben daar een plaat voor de kop bij Ctac,ze gaan weer overnemen om de omzet te verhogen.
Wanneer gaan ze overnemen om de winst te verhogen??????????????
Louis Pasciuto
0
Nou, wat ik helemaal grappig vind is dat Ctac opmerkt dat er een paar moeten omvallen eerdat de tarieven verbeteren. Ik zou gevraagd hebben of zij zelf de komende jaren ook een kandidaat zijn om om te vallen dan... maar goed, er zijn nog ergerere drollen op de ict-markt actief zoals Qurius. Dat wordt ehct nooit niks mee, die zie ik nog wel richting 10 cent gaan als de markt niet snel verbetert...

Maar goed, ik heb er even genoeg over gezegd.
Nel
0
tjonge blijkbaar zijn er idd mensen met een plaat voor zijn kop,denk alleen dat een overnemende partij dit toch anders bekijkt.
bedrijf is op de goede weg en de koers heeft totaal geen verwachtingswaarde in het aandeel.
afgelopen 12 mnd 0% gedaan,verwacht zelf dat er snel een mooie opdracht wordt binnen gehaald en dat er nog dit jaar een bod op het bedrijf komt

dat er een spel wordt gespeelt in het aandeel is een feit en als mensen dit niet inzien heb je nogmaals die plaat voor je kop

succes
Beate
0
Wat is eigenlijk het problemm met de spelletjes die kennelijk worden gespeeld? Ik heb net boven de 2€ wat bijgekocht. Misschien net zo dom als indertijd bij Innoconcepts (hoewel daar de situatie geheel anders was) of net zo slim als met mijn aankopen Heymans de laatste tijd (ook een geheel ander geval)? Het blijft boeiend. You loose some, you win some.

Overigens moet ik toegeven dat Louispasciuto vaak een goede kijk op aandelen heeft. Vaak, maar natuurlijk niet altijd. Nel is wat erg pushy, maar intuitief zit ik op haar lijn. Vrouwenlogica?

Groetjes,
Beate
Beate
0
Nel
0
kreeg vandaag bericht omtrent de eventuele opdracht van Beter bed Duitsland,men zit bij de laatste drie partijen en men ziet goede kans dat men deze opdracht kan gaan binnen halen omdat Beter Bed nederland al uitgevoerd was.
formule Matratzen Concord in Duitsland: 932 winkels
dus dit zou idd de winst in 2011 een goede impuls geven.
wanneer is de uitslag te verwachten: spoedig

dus er word hard gewerkt om mooie deals binnen tehalen.

bericht zal de koers een mooie duw in de rug kunnen geven.

mijn koersdoel: 3 euro

succes

ps: hoe kom ik aan de info,gewoon de juiste vragen stellen en bellen.
Nel
0
Nel
0

Centric kijkt nadrukkelijk naar de corporatiemarkt of het daar een concurrent kan overnemen. Dat zegt directielid Karim Henkens. Hij voorspelt dat er op termijn nog twee of drie grote aanbieders van woningbouwsystemen overblijven en daar wil Centric er één van zijn. Volgens Henkens zal op de corporatiemarkt dezelfde ontwikkeling te zien zijn als bij de markt voor de lokale overheid: ineens speelt volumegroei een doorslaggevende rol en komt er een overnamegolf.

zegt genoeg

succes
25 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 3,300
Verschil -0,060 (-1,79%)
Hoog 3,420
Laag 3,280
Volume 48.512
Volume gemiddeld 19.096
Volume gisteren 22.403

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront