C/Tac « Terug naar discussie overzicht

SAP verhoogt omzetverwachting

5 Posts
[verwijderd]
0
di 27 jul 2010, 08:23

WALDORF (AFN) - Het Duitse SAP heeft de omzetverwachting voor 2010 naar boven toe bijgesteld. Dat maakte het softwareconcern dinsdag bekend bij de presentatie van de tweedekwartaalcijfers.

Als reden voor de verhoging noemde het bedrijf het aanhoudende herstel van de vraag naar zakelijke software. SAP verwacht daarbij dat de prestaties in Europa in de tweede helft van het jaar beter zullen zijn dan in de eerste zes maanden.

SAP zag in het tweede kwartaal de winst stijgen tot 491 miljoen euro, van 426 miljoen euro in dezelfde periode een jaar geleden. De omzet uit software-gerelateerde activiteiten steeg met 16 procent tot circa 2,3 miljard euro.

[verwijderd]
0
quote:

Beate schreef:

SAP draait goed. Waar blijft Ctac?
Brabantse gemoedelijkheid?
[verwijderd]
0

Centric kijkt nadrukkelijk naar de corporatiemarkt of het daar een concurrent kan overnemen. Dat zegt directielid Karim Henkens. Hij voorspelt dat er op termijn nog twee of drie grote aanbieders van woningbouwsystemen overblijven en daar wil Centric er één van zijn. Volgens Henkens zal op de corporatiemarkt dezelfde ontwikkeling te zien zijn als bij de markt voor de lokale overheid: ineens speelt volumegroei een doorslaggevende rol en komt er een overnamegolf.

De softwaremarkt voor woningcorporaties wordt gedomineerd door een achttal lokale aanbieders: NCCW, Centric, SG Automatisering, DSA Vision, Databalk, Itris, Ctac en Repab. Volgens Karim Henkens, directeur bij Centric, is de markt met vierhonderd woningbouwverenigingen als klantenkring te klein voor zoveel aanbieders. Zeker omdat er voortdurend investeringen nodig zijn in software en diensten.

www.computable.nl/artikel/ict_topics/...
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 10 mei 2024 17:26
Koers 3,070
Verschil -0,010 (-0,32%)
Hoog 3,090
Laag 3,060
Volume 6.157
Volume gemiddeld 20.139
Volume gisteren 8.845

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront