Aegon « Terug naar discussie overzicht

Aegon september 2016

2.119 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 102 103 104 105 106 » | Laatste
hvasd2
0
quote:

noobienoob schreef op 6 september 2016 09:26:

Voor mij mag Alex ook nog weg. Darryl Button heeft niet goed gedaan als CFO sinds 2013. Terecht dat die weg gaat. Ik zie het als goed nieuws. Hopelijk vinden ze wel iemand die het wel voor elkaar krijgt een betere cijfers te laten zien.
"Cathcart sluit niet uit dat na het vertrek van zowel de chief risk officer als de CFO ook CEO Wynaendts kan opstappen, na een stroom van opeenvolgende teleurstellingen bij kwartaalcijfers, hetzij op het gebied van de winst of van de kapitaalbuffers. Ook de Britse CFO stapte vorige maand onverwacht op, wat volgens Cathcart wijst op bestuurlijke wanorde."

Je bent niet de enige die er zo over denkt !
Het feit dat je niet inziet dat die ongezonde Amerikanen steeds eerder dood gaan getuigt niet van een hedendaagse blik op de zaken.
Marinus-86
0
Treurige zaak, en zoals gewoonlijk bij Aegon geen tegenbericht,gewoon zo laten,en dan komt hr,sproet ook nog om de hoek kijken met zijn zoals gewoonlijk idioten ideeen ik heb het wel gezien voor vandaag. succes allen
Marc.D
0
toontjeavanti
0
( Cathcart sluit niet uit dat na het vertrek van zowel de chief risk officer als de CFO ook CEO Wynaendts kan opstappen, na een stroom van opeenvolgende teleurstellingen bij kwartaalcijfers, hetzij op het gebied van de winst of van de kapitaalbuffers. Ook de Britse CFO stapte vorige maand onverwacht op, wat volgens Cathcart wijst op bestuurlijke wanorde. )

De grote zakkenvuller kan beter de eer aan zichzelf houden en opstappen i.p.v. Aegon verder het financiele moeras in duwen.
Wat eens een beurspareltje was is nu het lachertje van de AEX.

Geen aandelen meer, op de dag van de 2e kwartaalcijfers verkocht, alleen nog een paar langlopende opties die ik al afgeschreven heb.
Mochten Aegon op de Sproetkoers (2,50) komen dan zal ik mij eens beraden om opnieuw in te stappen.
Wens Aegon die-hards succes!
hvasd2
0
quote:

boldie schreef op 6 september 2016 10:23:

2000 stukjes binnen gesprokkeld nu eens kijken
Aegon beleggers op zoek naar de uitgang (klein deurtje) ! Tevens ook de ingang van Delta (ook een klein deurtje ).
[verwijderd]
0
quote:

kid carson schreef op 6 september 2016 09:56:

Delta loyd stond er nog belabberder voor dan aegon een tijdje geleden maar krabbelt nu op. Het aandeel stond op 15 euro en zakte naar wat het nu is dat deed aegon ook. Het verschil is wel dat de beleggers nu meer vertrouwen hebben in delta dan in aegon. Ofschoon ze allebei al een oeroud begrip zijn in de verzekeringen branche met daarin vele malen ups en downs, en vechten ze steeds weer terug. Maar tegenwoordig kent de beurs alleen maar koersgevoelige momenten waarop shorters en alle andere snelle geld verdieners een aandeel ook zeer snel laten vallen is het niet naar hun zin gaat Of beide aandelen de koersen van weleer nog eens bereiken is in deze situatie uitgesloten Dus je moet het hebben van dividend,en soms kleine koerswinsten als je nu koopt en verkoopt! Het wachten op een rente besluit is zonde van de tijd die je eraan besteed want die komt er niet En als ze dat toch durven dan klapt de gehele beurs weer in elkaar!

Aegon is de laatste weken mooi gestegen en met de dividend uitkering deze week erbij valt het best wel mee. Alleen als je er al vanaf 7 in zit heb je een fors verlies natuurlijk, maar als je bent ingestapt op 3 of hoger, dan valt er niets te klagen. Ook bij deze koers van rond de 3,60 valt er nog genoeg te halen, die 4 komt echt nog wel een keer, iedere dag is er wel weer wat, de ene dag positief en de volgende misschien negatief! Goed voor traders en voor de LT-ers is er ook winst, wat wil je nog meer !!
[verwijderd]
0
quote:

hvasd2 schreef op 6 september 2016 10:28:

[...]

Aegon beleggers op zoek naar de uitgang (klein deurtje) ! Tevens ook de ingang van Delta (ook een klein deurtje ).
Bij Delta moet je mu weer wachten op een lagere koers, nu zou ik ze niet gaan kopen.. Maar ook daar kan het alle kanten op.
hvasd2
0

'Vertrek financieel directeur Aegon geen probleem'

Gepubliceerd op 6 sep 2016 om 10:45 | Views: 0

Artikel
Reacties
Gerelateerde instrumenten

Aegon 10:27
3,59 0,00 (-2,50%)

AMSTERDAM (AFN) - Het vertrek van financieel directeur Darryl Button van Aegon zou geen probleem moeten zijn voor de verzekeraar. Dat meldde ING in een reactie.

Button kondigde aan per 1 december vanwege familie-overwegingen te vertrekken bij Aegon. Het besluit werd in goed overleg genomen en Aegon is al op zoek naar een opvolger, intern en extern. Volgens ING kan de timing wel enige vragen oproepen in aanloop naar de jaarlijkse herziening van de actuariële aannames en de investeerdersdag in de VS in december, maar lijkt er op dit gebied geen enkele connectie te zijn.

Het advies is buy. Aegon noteerde dinsdagochtend omstreeks 10.40 uur 2,2 procent lager op 3,60 euro.
willem-010
0
[verwijderd]
0
Ach analisten, Jeffries is ronduit negatief over het vertrek en de gevolgen voor het bedrijf, gerommel in het bestuur is nooit goed. ING denk dat het wel meevalt handhaaft z´n koopadvies maar Aegon zal in december toch met een goed verhaal moeten komen om in Amerika z´n kapitaal positie te verbeteren dit is van belang om dividend uit te kunnen keren. Voorlopig lijkt het me een dood aandeel een renteverhoging zou helpen maar op korte termijn ziet het daar niet naar uit. Ik heb afscheid genomen met een kleine winst, raap ze later wel weer op. De Amerikaanse presidentsverkiezingen zitten er ook nog tussen in november.
[verwijderd]
0
6-9-2016 10:09:38

Beursblik: opvolging CFO bemoeilijkt boodschap Aegon

Vertrek Button verder geen probleem volgens ING.

(ABM FN-Dow Jones) De timing van het vertrek van Aegons chief financial officer Darryl Button moet geen problemen geven voor de verzekeraar, maar kan wel vragen oproepen bij beleggers, voorafgaand aan een herziening van de economische aannames en een beleggersdag in december. Dat stelde analist Albert Ploegh van ING dinsdag in een rapport.

Tijdens een recent diner met CEO Alex Wynaents benadrukte Aegon dat er geen enkele relatie bestaat met deze geplande evenementen, en dat Button niet om zakelijke maar om persoonlijke redenen vertrekt, omdat hij met zijn gezin naar de Verenigde Staten wil terugkeren.

De opvolging van de CFO zal wel de boodschap van de verzekeraar bemoeilijken tijdens de beleggersdag in december, denkt Ploegh, wanneer een update wordt verwacht van het plan uit januari om kapitaal aan te wenden voor nieuwe doelen.

Wynaendts wil echter duidelijk de voorspelbaarheid van de resultaten verhogen na de negatieve koersreactie op tegenvallende kwartaalcijfers eerder dit jaar, stelde Ploegh.

Hij verwacht daarom dat Aegon ondanks het vertrek van de financieel directeur in december meer details zal geven over het vermogen van de Amerikaanse tak om kapitaal te genereren. Daar zullen beleggers mee geholpen zijn, omdat dit de belangrijkste bron is voor het dividend van de verzekeraar, aldus Ploegh.

ING heeft een koopadvies en koersdoel van 4,80 euro. Het aandeel Aegon noteerde dinsdag 2 procent lager op 3,61 euro op een licht lager Damrak.

Door: ABM Financial News.
[verwijderd]
0
Nu maar afwachten wanneer koersdoel AEGON omlaag aangepast gaat worden door ING:-)
boldie
0
aandeeltje!
0
Een verandering in bestuur eventueel totaal bestuur kan m.i.geen kwaad, sterker het zou wel eens beter kunnen uitwerken. Uiteraard zal een nieuw bestuurder altijd even paaltjes in de grond slaan en wat twijfelposten in verkies nemen. Wat je naar je voorganger kunt schuiven zal iemand niet nalaten te doen althans dat is de praktijk.
De prestaties zijn nu niet om naar huis te schrijven en los van de oorzaak: ze krijgen goed betaald voor de job, dus medelijden hoeft niemand te hebben.
Inhoudelijk is er niets te zeggen over de motiverende reden, soms is het gewoon slechts een dooddoener, soms is er feilelijk iets wat hout slaat.
[verwijderd]
0
Wat is er mis met het bedrijf Aegon an sich dan....de winst gaat in oplopende lijn de komende jaaaaaren gewoon omhoog voor 2016/17 en 18?
grt. sjaak
2.119 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 102 103 104 105 106 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 mei 2024 17:35
Koers 6,264
Verschil -0,076 (-1,20%)
Hoog 6,350
Laag 6,258
Volume 3.180.406
Volume gemiddeld 6.466.544
Volume gisteren 3.438.013

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront