BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM - November 2015

4.213 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 ... 207 208 209 210 211 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 7 november 2015 21:33:

[...]AB als troost ;)
Bedankt ED, :)
Het sentiment van de idiote gokkers en voorsorteerders kan zomaar omslaan blijkt nu weer.
Beurzen hier gingen nu omhoog door grote kans op renteverhoging. Of eigenlijk daling van Euro. Terwijl een maand geleden nog bij het minste piepje over renteverhoging iedereen in paniek raakte.
En straks bij echte renteverhoging zal wel alles weer door het plafond schieten omdat het nu ineens goed nieuws is. Goed nieuws is nu ineens weer goed nieuws ??
De kans dat Yellen echt verhoogt is nu nog groter omdat ze nu weet dat de beurzen niet onderuit zullen gaan. Paniek op de beurs was de belangrijkste reden om niet te verhogen tot nu toe.
€d_Modus Vivendi
0
Er wordt altijd gebruik en misbruik gemaakt van onzekerheid. Door de volatiliteit op de beurs kunnen ze de koersen lekker sturen door verdeeldheid te zaaien. Ratio doet er niet toe. Op het moment van renteverhoging is iedereen uitgeraasd tot het moment dat ze weer wat anders verzinnen en op alle slakken zout gaan strooien. Het is altijd zo geweest.
Over het schuldenplafond in de US hoor je niemand meer terwijl op 3 november de staat nog voor minder dan een week in kas zou hebben.
Daar hebben ze blijkbaar een oplossing voor gevonden?
Focussen op je eigen aandelen is ook weinig zinvol omdat het sentiment altijd bepaalt en nauwelijks het fundament.
Beleggen heeft niets meer met individuele fondsen te maken maar met de trend die door de marketmakers/banken/hedgefondsen etc. wordt aangestuurd.
Vke
0
Je moet op deze luie zondag maar eens tijd nemen om dit ongelooflijk artikel te lezen. Mijn haren vingen recht omhoog staan. Dan weet je on'iddellijk hoe het komt, dat de beurs tegenwoordig zo volatiel is!!!
Vke
0
Gelieve trouwens bovenstaand artikel over deze wansmakelijke sjoemelpraktijken op de beurs zoveel mogelijk te delen aub!!!! Want ik, als kleine BELGISCHE belegger ben vanaf januari 2016 de pineut, daar ik bij de verkoop van een aandeel 33% speculatietaks zal mogen ophoesten!!!!
€d_Modus Vivendi
0
Het gaat om het grote geld dat altijd zal winnen op welke manier dan ook.
De overheden weten slechts met plakband en slap gelul kritiek te pareren of lopen jaren achter de feiten aan. Natuurlijk vaart de overheid er wel bij en hebben ze met de minkukelbelegger geen empathie. Als je met je kop boven het maaiveld komt dan weet je wat er gebeurt.Hilary Clinton heeft recentelijk gepleit voor het aanpakken van de beursflitshandel. Dat wordt de hoofdreden waarom zij straks geen president zal zijn. Het verschil tussen beurshandel en de particuliere belegger is dat van een computer en een telraam. De technologie zal de kleine belegger altijd op achterstand zetten. De tijd van de postduif is voorbij en voorkennis wordt geschrapt uit het vocabulair. De gewone belegger zal het moeten hebben van een paar procent meer of minder dan een bankrekening. Met dank aan het zich zelfverrijkende handelsschorum ook nog eens gesteund door de centrale banken en overheden.
AB Vke voor het artikel.
Lyss
0
quote:

Kouwe 81 schreef op 7 november 2015 21:58:

[...]

Wat doe ik met een ab? Ik plemp alleen soms eens wat tekst op een forum ;)
Geen mooie analyses zoals lynn...

Toch bedankt :x
Is me zussie hier ook al aan het spoken? Ze leutert uit haar nekje hoor!

Nu effe Wierda bij Harry luisteren. Hij mag de BAM-belegger wel weer eens een hart onder de riem steken ...
Rotjeknor
0
quote:

Lyss schreef op 8 november 2015 11:23:

[...]

Is me zussie hier ook al aan het spoken? Ze leutert uit haar nekje hoor!

Nu effe Wierda bij Harry luisteren. Hij mag de BAM-belegger wel weer eens een hart onder de riem steken ...
En nog wat zinnigs te melden die Wierda ?
Wilbar
0
quote:

Rotjeknor schreef op 8 november 2015 11:31:

[...]

En nog wat zinnigs te melden die Wierda ?
Ja, dat hij portefeuilles vanaf 100.000 euro beheert :)
Lyss
0
quote:

Rotjeknor schreef op 8 november 2015 11:31:

[...]

En nog wat zinnigs te melden die Wierda ?
BAM niet gehoord, of het moet zijn geweest toen ik ff wegsukkelde. SAAI gedoe.
Rotjeknor
0
quote:

Wilbar schreef op 8 november 2015 11:34:

[...]

Ja, dat hij portefeuilles vanaf 100.000 euro beheert :)
Tuurlijk ik heb er 10 portefeuilles :-)
Wilbar
0
Deze week geen sponsorpraatje over BAM. BAM zal het de komende week op eigen kracht moeten doen. En dat kunnen ze echt wel.
[verwijderd]
0
quote:

Lyss schreef op 8 november 2015 11:41:

[...]

BAM niet gehoord, of het moet zijn geweest toen ik ff wegsukkelde. SAAI gedoe.
Wierda, nee natuurlijk niet, wat moet hij zeggen dan..... zijn parel ging even dik onderuit door slimme analisten/banken.... (een paar dan) 4 divisies, 1 doet het niet goed, omdat er nog voor 65% oud zeer in zit.... en daar leggen ze even de NADRUK op.... dus Wierda zegt er niets over, slim en geen collega ruzie.... Veel particulieren zijn hun aandelen kwijt door afgaan stop... je kan wel zeggen, geen stop zetten, maar mag het op 4,55, 4,60 en 4,70.. kom op zeg.. Maar nu maar vergeten, dit is de beurs en het mag. Wil je weer in BAM, moet je 37 cent meer betalen, simpel... Op dag cijfers zag ik het gelijk al, bij 5,21 stokte het en kwamen de eerste negatieve commentaren van een paar,, en RAP naar rood, zat nog te slapen ook, weg op 5,12/5,06...... maar had natuurlijk alles moeten dumpen op 5,21..want de signalen waren er al en veel lager weer kopen, domme gans Euro...
Lyss
0
quote:

hvasd2 schreef op 7 november 2015 14:22:

[...]

Ik lees dit Gerrit...

Resumerend:

BAM heeft in het laatste kwartaal van 2014 en het eerste van 2015 twee sterke kanalen gekend. De koers steeg van €1,65 naar het 50% niveau in de kwartaalgrafiek rond €4,60. Wordt dat Fibonacci niveau uitgenomen dan volgt een stijging naar het 61,8% niveau rond €5,25. De markt zou bij een doorbraak door de stippellijn rond €4,50 en de top rond €4,75 uit 2013 zelfs aansturen op een vervolg naar €7,35, het koersdoel van het omgekeerd hoofd en schouders patroon dat dan zou ontstaan. Dit suggereert dat het 61,8% niveau €5,25 vervolgens gepasseerd zou worden. Dit is een ontwikkeling waar je nooit zeker van kunt zijn, op €7,35 zouden we ons dus pas kunnen richten bij een doorbraak door €5,25 met een dagslot. In de week- en daggrafiek staat een vlag. Wordt die afgerond met een uitbraak naar boven dan kan dat vervolgens eventueel resulteren in de afronding van het omgekeerd hoofd en schouders patroon. Een uitbraak naar beneden zou de vlag daarentegen ongeldig maken. Bij een daling kan er steun zijn rond €3,45, €3,11 en €2,76. Om volledig te zijn vermeld ik dat een daling onder het laatste niveau een terugkeer naar €1,65 waarschijnlijk zou maken. Dat is vooralsnog overigens niet aan de orde. Met de twee besproken potentiële patronen in beeld etaleert de markt momenteel de ambitie om een stijging te realiseren, wat nog ontbreekt zijn een uitbraak uit de vlag en een stijging boven €4,75. De kans op een stijging zou kleiner worden bij een uitbraak naar beneden uit de vlag en verdwijnen onder €2,76. -Ad Nooten-
Abbetje hvasd2. Heb je hier een link bij? Ad Nooten heeft het over FIBO's, maar die staan niet in zijn grafiek; ik weet niet welke bodem en top hij als uitgangspunt hanteert. Ik zie alleen dat het een LT verhaal moet zijn (kwartaalgrafiek).

De analyse ziet er iig completer uit dan de daggrafieken van ADN, waar ik af en toe wat knorrig van wordt, bijv. vanwege die rare blauwe dalende trendlijn die er maar in blijft staan, ook al is die trend van vóór de zomer en heeft deze in een daggrafiek dus niets meer te zoeken.
Ik kan het voor een groot deel met Ad Nooten eens zijn, zeker waar het primaire neiging tot verder stijgen betreft.

Vooral de volgende zinsnede is interessant:
"kan dat vervolgens eventueel resulteren in de afronding van het omgekeerd hoofd en schouders patroon"
Als koersdoel van die i-SHS wordt 7,35 genoemd, een niveau wat ik al eerder heb genoemd als KD bij de i-SHS op weekbasis. Het verschil tussen mijn visie en de analyse van Ad Nooten is dat de neklijn van de weekly i-SHS al opwaarts is gepasseerd. Imho is die i-SHS al actief en "zuigt" deze de koers nu naar boven (om het ook voor Utreg begrijpelijk te houden). Gezien de koersen die Ad Nooten noemt, moet die analyse al wat ouder zijn en dan klopt het weer helemaal!

De eerste weerstand is de vorige top bij 5,20, de volgende weerstand is de oudere top bij 5,83. Daar is door de felle daling op donderdag niets aan veranderd!

Voor een daling onder het niveau van 3,45 zou m.i. een nieuwe algemene crisis nodig zijn (of een flashcrash maar die herstellen meestal net zo snel als ze begonnen zijn: een spike down en dan weer up). BAM zelf draait fundamenteel erg goed en dat maakt zulke dalingen langzamerhand onwaarschijnlijk. Zeker als de 5,20 weer doorbroken wordt, want dan wordt dat het eerstvolgende steunniveau.
Lyss
1
quote:

Lyss schreef op 8 november 2015 12:36:

[...]

Abbetje hvasd2. Heb je hier een link bij?
(...)
Gezien de koersen die Ad Nooten noemt, moet die analyse al wat ouder zijn en dan klopt het weer helemaal!
Tja, ik heb het even opgezocht en die analyse is inderdaad al "wat ouder":
Geplaatst maandag 11 mei 2015, 15.50u.
Link: www.adnbeursanalyse.nl/Aandelen/2015/...

Als je een echt actuele analyse van ADN had gekopieerd, dan had deze er waarschijnlijk hetzelfde uit gezien als de mijne. De cruciale neklijn in de omgekeerde SHS is namelijk inderdaad al gepasseerd. Kort en goed is de kans (volgens TA) op verdere stijging in de afgelopen weken sterker geworden.

Ik vind het overigen heel jammer dat info van derden klakkeloos overgenomen wordt, zonder bronvermelding en zelfs zonder de datum van zo'n publicatie te noemen, terwijl die onder de analyse van Ad Nooten staat. Dat kan zelfs misleidend zijn voor je BAM-genoten op dit forum, voor zover ze op TA afgaan.
Daarnaast is het jammer dat ADN zo ver achter loopt met zijn analyses. Dat is trouwens de reden dat ik analyses altijd zelf doe of die van anderen op zijn minst natrek. Ik kan dat alleen maar aanbevelen.

gerrit 69
0
@ Bamix

Die beleggers toch. Geheugen van een fruitvlieg. Nog niet zo lang geleden trilde iedereen bij gedachte op renteverhoging. Voor mensen die hun hersenen gebruiken was een renteverhoging altijd iets positiefs. Echter beleggers en gokkers en voorsorteerders raakten in paniek zodra het woord renteverhoging viel. En nu ineens niet meer ? Het is weer lachen met deze clowns.

Gerrit 69

Zelfs een fruitvlieg heeft nog een beter geheugen, want deze vliegjes weten haarfijn waar het sappigste fruit te vinden is en beleggers trekken eerst drie keer hun neus op bij een aandeel, voordat ze ontdekken dat het bedrijf in een goede flow zit en vaak van bijzaken een hoofdzaak maken.

www.adnbeursanalyse.nl/Aandelen/BAM-g...

Ook van mij als troost een AB=tje
tender02
0
Goedemiddag weet iemand waarneer je kan gaan handelen in long/short bij Binck is dat om 09:00 of een uurtje eerder(kan het niet vinden op de Binck site.

gr
4.213 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 ... 207 208 209 210 211 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 13 mei 2024 15:52
Koers 3,522
Verschil +0,030 (+0,86%)
Hoog 3,524
Laag 3,478
Volume 746.961
Volume gemiddeld 1.591.511
Volume gisteren 909.065

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront