BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM maart 2015

6.487 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 ... 321 322 323 324 325 » | Laatste
€d_Modus Vivendi
0
quote:

Gerd 2 schreef op 10 maart 2015 15:52:

Gauw weggehaald dat blok
ze zijn allemaal gekocht hoor!
[verwijderd]
0
hub West Scotland are hosting a Meet the Buyer event this month at the Titan Enterprise Centre in Clydebank.

SMEs based in the West of Scotland are invited to drop in to discuss the opportunities available on a large range of developments for hub West Scotland’s public sector partners such as: Kilmacolm Primary School, Kirkintilloch Town Hall and the new Gorbals and Woodside Health Centres. The event is supported by their supply chain main contractors BAM, CBC, Heron, Lend Lease, and Morgan Sindall with representatives on hand to discuss the projects and how local SME’s can get involved.

Organisations are encouraged to attend the event, to see how they can help shape their communities, with work on new, state of the art public facilities.

Debbie McNamara, CEO of hub West Scotland said: “One of our main drivers is to ensure local SME’s have the opportunity to get involved with our projects by introducing their businesses and their capabilities to our main contractors.”

The event will take place at the Titan Enterprise centre on 19 March and visitors can drop in anytime from 1pm until 6pm. For more information, please contact supplychain@hubwestscotland.co.uk.
$-€XI
1
Home > 15.700 huizen verkocht in februari
15.700 huizen verkocht in februari

GESCHREVEN DOOR REDACTIE VASTGOED WOENSDAG 04 MAART 2015 15:08
15.700 huizen verkocht in februari
De woningmarkt laat ook in februari een groei zien ten opzichte van een jaar geleden. Daarmee is dit de zoveelste maand op rij die beter presteert. Ook de bezichtigingen blijven met een aantal van 197.000 onverminderd hoog. Dit concludeert Makelaarsland uit zijn maandelijkse woningmarktindicator op basis van het aantal bezichtigingen en verkochte woningen onder voorbehoud.
De groei is gezond, maar minder sterk dan begin 2014 het geval was. Daarmee lijkt de woningmarkt richting een stabielere trend te gaan, op een niveau dat nu nog iets lager ligt dan voor de crisis het geval was.
"STRUCTUREEL HERSTEL"
Jeroen Stoop, directeur van Makelaarsland: "We zijn blij dat er de afgelopen maanden duidelijk sprake is van structureel herstel. Ik denk dat een verdere groei sterk samenhangt met de financieringsmogelijkheden. Werknemers met tijdelijke contracten, uitzendkrachten en ZZP-ers hebben moeite om een hypotheek te verkrijgen, terwijl zij wel graag een woning willen kopen. Gelukkig voor hen zijn de eerste hypotheekverstrekkers begonnen met initiatieven die het ook voor hen mogelijk maken om een huis te kunnen kopen."
ML Woningmarktindicator maart 2015 01

TOELICHTING WONINGMARKTINDICATOR 2014/2015
Makelaarsland brengt maandelijks het aantal bezichtigingen en verkochte woningen onder voorbehoud (van met name financiering) in beeld. Deze indicatoren bepalen samen de vraag naar particuliere woningen en transacties. Door de centrale registratie van bezichtigingen en verkochte woningen onder voorbehoud ontstaat een actueel beeld over de woningmarkt in Nederland. De indicatoren geven een minder betrouwbaar maar wel actueler beeld dan de kadastergegevens die de inschrijving van overgedragen woningen aangeven, aangezien die gegevens vanwege het financieringstraject pas 2,5 maand later beschikbaar zijn.

Home > CBS: Meer vergunningen voor nieuwbouwwoningen
CBS: Meer vergunningen voor nieuwbouwwoningen

GESCHREVEN DOOR REDACTIE VASTGOED VRIJDAG 27 FEBRUARI 2015 10:06
CBS: Meer vergunningen voor nieuwbouwwoningen
In 2014 is het aantal nieuw te bouwen woningen waarvoor een vergunning is afgegeven toegenomen tot ruim 39 duizend. Dit is 50 procent meer dan in 2013 en ook een lichte stijging ten opzichte van 2012. Het zijn met name de bouwers voor markt die opdrachten hebben voor nieuwbouw, afgaande op het aantal vergunde woningen hebben woningcorporaties nauwelijks nieuwbouw in de portefeuille . Dit maakt het CBS bekend.
De toename van het aantal verleende bouwvergunningen is grotendeels te danken aan de marktsector. Bouwers voor de markt zoals projectontwikkelaars hebben vergunningen voor ruim 27 duizend nieuwbouwwoningen, een groei van bijna 12 duizend woningen vergeleken met 2013.

CORPORATIES EN OVERHEDEN
De groei van het aantal nieuw te bouwen woningen in opdracht van overheden en corporaties blijft met 1,9 procent duidelijk achter bij andere opdrachtgevers. Na zes jaren van krimp is het aantal nieuw te bouwen woningen in 2014 wel licht gestegen tot bijna 7,1 duizend, de waarde van de verleende vergunningen aan corporaties is daarentegen licht gezakt. Andere particuliere opdrachtgevers die voor eigen gebruik bouwen ontvingen voor ruim duizend extra woningen een vergunning (28 procent).

Het aantal vergunde nieuwbouwwoningen is nog lang niet terug op het niveau van 2006. De terugval sinds 2006 was vooral zichtbaar bij de marktsector. Inmiddels bouwen de bouwers voor de markt weer meer woningen dan in 2012, en zijn het woningcorporaties die achterblijven.
GROEI VERGUNNINGEN VOOR KOOPWONINGEN
In 2014 is voor bijna 26 duizend koopwoningen een bouwvergunning verleend, een groei van ruim 66 procent ten opzichte van 2013. Met name bouwers voor de markt richten zich op het koopsegment en het duurdere huursegment. Mede door de geringe bouwactiviteiten van de woningcorporaties bleef de groei van het aantal vergunde huurwoningen met 28 procent tot bijna 14 duizend nieuw te bouwen woningen enigszins achter.
GROEI HERSTEL EN VERBOUW MINDER STERK
In 2014 ging het beter met de bouwsector. De bouwomzet nam licht toe en bouwondernemers zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Het herstel van de woningbouw speelde daarbij een belangrijke rol. Zowel nieuwe opdrachten van architecten, verleende bouwvergunningen als investeringen in woningen zijn toegenomen.
Naast de forse groei van de vergunningverlening voor nieuwbouw is in 2014 ook het aantal vergunningen voor herstel en verbouw van bestaande woningen gestegen, met 5,5 procent. In totaal zijn bijna 4,6 duizend vergunningen verleend voor een verbouwing met een bouwsom van meer dan 50 duizend euro. De daarbij horende bouwkosten zijn met een kwart toegenomen.

VERGUNNINGEN
Nieuwbouw is nog altijd het grootste segment van de woningbouw, met aandelen van 58 procent van het aantal verleende bouwvergunningen en 82 procent van de vergunde bouwsom. De sector herstel en verbouw heeft aandelen van 42 procent (vergunningen) en 18 procent (bouwsom).

[verwijderd]
0
quote:

DTJ schreef op 10 maart 2015 15:37:

[...]

De beurs zonder voorkennis is hetzelfde als een café zonder bier.
of andre hazes aan de spa blauw.
Crockett
0
Zou dhr. Van Herk (13% aandeelhouder van BAM) ook fan van Feyenoord zijn?
Misschien legt hij het verschil wel bij. Als aandeel BAM 7% stijgt dan verdient hij dat alweer terug.

$-€XI
1
Start fase 3 van Het Balkon gevierd
Leven Mooi Maassluis11 minuten geleden
Balkon fase 3
© www.maassluis.nu - Start fase 3 van Het Balkon gevierd

In december is aannemer BAM Woningbouw begonnen met de bouw van 11 woningen in fase 3A van Het Balkon van Maassluis. Vrijdag 6 maart vierde Ontwikkelingscombinatie Balkon de start met een officiële handeling door wethouder Arnold Keijzer. Samen met kopers Hamit Alptekin en Kubra Zevenbergen werd door de wethouder de eerste steen gemetseld.

Na dit feestelijke begin van de bijeenkomst begaf het gezelschap zich richting de naastgelegen brede school CBS Het Balkon. Hier maakten nieuwe buren nader kennis met elkaar onder het genot van een hapje en drankje.

Een gevarieerd aanbod
Dat in december al gestart is met de bouw is te danken aan de succesvolle verkoop. Binnen drie maanden was 70% van de woningen verkocht. Verkoopmanager Ewoud Houwink, reageert enthousiast. “Een prachtig resultaat, zeker in deze tijd. Toch verbaast het me niet. De 11 woningen werden in maar liefst drie verschillende types aangeboden en daarmee bood het plan voor elk wat wils. De woningen liggen direct naast de Brede School CBS Het Balkon aan de Jacob van Heemskercklaan. De twee appartementen van het type Galjoen liggen op de begane grond, daarboven vind je de maisonnettes van het type Schoener en tussen de appartementen in worden de eengezinswoningen van het type Fregat gebouwd.”



Ook interesse om te wonen in Het Balkon van Maassluis? Er zijn nog enkele woningen van de eengezinswoningen typen Kogge en Karveel beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod op www.hetbalkonvanmaassluis.nl

Het Balkon van Maassluis
Het Balkon van Maassluis ligt direct aan de Nieuwe Waterweg. Om precies te zijn tussen winkelcentrum Koningshoek, het historische centrum van Maassluis en bedrijventerrein Nieuwe Waterweg. Een bijzondere plek, zó dicht bij de natuur. In vier fasen worden circa 875 woningen gerealiseerd. Zowel huur-als koopwoningen in het lage, midden-en hogere segment en zowel eengezinswoningen als appartementen.
Crockett
0
Toch is er reuring in Ukraine:
www.railwaygazette.com/news/urban/sin...

UKRAINE: The European Bank for Reconstruction & Development and the European Investment Bank are to fund a feasibility study for the extension of Kharkiv metro Line 3, with a view to funding its construction. The current cost estimate is put at €350m
[verwijderd]
0
quote:

Eisenga schreef op 10 maart 2015 15:53:

Rare koersbewegingen, iemand zin om even te struinen?
Vandaag wel kunnen constateren, dat BAM zich prima hersteld! Eerst zogenaamd "slecht"nieuws over de Kuip,en vervolgens een super rood VS.Binnenkort wordt het echt zomer............
[verwijderd]
0
US staat dik in het rood dus eigelijk houden we het hier nog betrekkelijk goed of we moeten het laatste uurtje nog flink wegzakken.
€d_Modus Vivendi
0
quote:

Rabo schreef op 10 maart 2015 16:24:

US staat dik in het rood dus eigelijk houden we het hier nog betrekkelijk goed of we moeten het laatste uurtje nog flink wegzakken.
herstellen juist weer van een verzakking
[verwijderd]
0
quote:

Sees schreef op 10 maart 2015 16:04:

[...]

of andre hazes aan de spa blauw.
hahha ja Sees..gr
bammie
0
Even terugkomende op de hier eerder geplaatste persconferentie. Deze gaat over de breuk en niet zoals gesuggereerd een nieuw stadion.

"Woensdag geeft Feyenoord een persconferentie in De Kuip over de breuk met BAM. Die begint om 10.00 uur en wordt rechtstreeks uitgezonden op TV Rijnmond en Rijnmond.nl."

Bron:
www.rijnmond.nl/nieuws/09-03-2015/bam...
bammie
0
quote:

Eurowin schreef op 10 maart 2015 16:44:

Haaha lozen dan maar weer bammie......
Berichtgeving van die Moneymaker moet je dus echt met een pak jozo nemen.
Selenga
0
Ik begrijp maar niet dat sommige mensen nog steeds zich druk maken over Kuip/Feyenoord, ik vroeg ma af of men wil investeren in een stadion of in BAM. Het lijkt alsof iedereen BAM wilde kopen omdat ze mogelijk die stadion kon bouwen. Nu BAM zich terug trekt is het einde aan BAM. is dat zo ?
6.487 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 ... 321 322 323 324 325 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 10 mei 2024 17:35
Koers 3,492
Verschil +0,034 (+0,98%)
Hoog 3,516
Laag 3,454
Volume 909.065
Volume gemiddeld 1.577.049
Volume gisteren 539.255

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront