BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM februari 2015

10.755 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 534 535 536 537 538 » | Laatste
Bromsnor
0
quote:

Rob 74 schreef op 31 januari 2015 13:19:

In januari zou er toch overleg zijn in Engeland over de tramlijn?
Is hier al iets over bekend?

Dat is inderdaad vreemd dat daar niets over werd bekendgemaakt.
Je verwacht dan dat men er nog niet uit is, bij een schikking was er vast wel iets gepubliceerd.
[verwijderd]
0
quote:

Snance schreef op 31 januari 2015 13:24:

[...]

Komt nog tekst genoeg denk ik..

Dat denk ik ook wel en het liefst een Beetje positief nieuws is altijd welkom
[verwijderd]
0
Eerst gaan we omlaag de komende dagen , we zijn te hard gestegen , maar dat bied ook weer mooie koopkansen, ik ben bewust gister even uit Bam gestapt
gpjf
0
quote:

maurice43 schreef op 31 januari 2015 14:01:

Eerst gaan we omlaag de komende dagen , we zijn te hard gestegen , maar dat bied ook weer mooie koopkansen, ik ben bewust gister even uit Bam gestapt

Oooooh daarom wil je graag dat ze nog even omlaag gaan haha
€d_Modus Vivendi
0
quote:

maurice43 schreef op 31 januari 2015 14:01:

Eerst gaan we omlaag de komende dagen , we zijn te hard gestegen , maar dat bied ook weer mooie koopkansen, ik ben bewust gister even uit Bam gestapt

we zijn te hard en ten onrechte gevallen sinds dat lulverhaal van ene Neut. En zoals v. Wingerden al zei: dat is geheel voor zijn rekening.

www.nrcq.nl/2015/01/31/bam
Utreg1960
0
quote:

Rob 74 schreef op 31 januari 2015 13:19:

In januari zou er toch overleg zijn in Engeland over de tramlijn?
Is hier al iets over bekend?

Verdorie,nu ook al een probleem met "de tramlijn" in Engeland terwijl de busbaan ook nog loop? ;-)

Nee hoor Rob,ze zijn nog steeds on speaking terms over de busbaan zoals laatst gemeld dus ff afwachten nog. gr.
Guus_Geluk
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 31 januari 2015 14:09:

[...]we zijn te hard en ten onrechte gevallen sinds dat lulverhaal van ene Neut. En zoals v. Wingerden al zei: dat is geheel voor zijn rekening.

www.nrcq.nl/2015/01/31/bam
Heeft iemand het hele verhaal?
Utreg1960
0
quote:

Guus_Geluk schreef op 31 januari 2015 15:45:

[...]
Heeft iemand het hele verhaal?
Hoi Guus,ff op oude draadje januari lezen.Vanmorgen 7.07 le sobriquet. gr.
[verwijderd]
0
quote:

Rabo schreef op 31 januari 2015 12:15:

Ik zie dat de futures diep rood staan, is hier enige aanleiding voor ?
nou ik ben er allemaal niet gerust op, ik verwacht nog wel een daling.
Morgen in Madrid een protest.....
Ennuh Dijsselbloem keek ook n iet vrolijk toen ie in Griekenland vertrok.
[verwijderd]
0
GPJF
nee goed lezen , beleggen is ook af en toe winst nemen , ik ben duidelijk van mening toch ,
Bam is een bedrijf met echt heel veel potentie voor de toekomst maar daalt extra hard op de dagen dat de indexen ook dalen, en dat gaan we volgende week !!
Guus_Geluk
0
quote:

Utreg1960 schreef op 31 januari 2015 15:52:

[...]

Hoi Guus,ff op oude draadje januari lezen.Vanmorgen 7.07 le sobriquet. gr.
Bedankt voor de info! Hier is het nogmaals:

" bescheiden zijn is een beetje bams"

Interview Rob van Wingerden

De nieuwe topman van BAM moet het bouwbedrijf erbovenop helpen. Hij is ongeduldig. Maar, heeft hij ontdekt, „in een kamertje” plannen maken werkt niet. Het moet in teamverband. En dat duurt even.

Door onze redacteuren Anne Dohmen en Teri van der Heijden

Zijn persoonlijke bezittingen zijn gedachteloos mee verhuisd naar de nieuwe werkkamer. De modelbouwkraan in het glazen kastje. De foto’s aan de muur van bouwprojecten waaraan hij meewerkte. De fotolijstjes, prijzen en andere snuisterijen op de vensterbank. Rob van Wingerden, de nieuwe baas van BAM, moet nadenken over de vraag waarvoor hij die prijzen kreeg. Hij pakt er één op en zegt peinzend: „Iets voor visie, ofzo.”

De spullen veranderden dan ook met regelmaat van werkkamer tijdens zijn lange carrière. Maar de verhuizing naar deze kamer op het hoofdkantoor in Bunnik zal de laatste zijn, denkt de 53-jarige Van Wingerden. Ruim 25 jaar geleden begon hij „in de keet”, nu is hij bestuursvoorzitter van het grootste bouwbedrijf van Nederland – „hierna is er niet zo veel meer”.

Dit is zijn eerste kranteninterview als topman. Dat is wennen. Maar besturen is niet nieuw voor hem. Van Wingerden trad in 2008 al toe tot de raad van bestuur – precies toen de crisis begon. Sindsdien hebben bouwers het zwaar, al worstelde BAM zich daar aanvankelijk redelijk soepel doorheen.

Tot vorig jaar. Afgelopen zomer maakte BAM ineens bekend dat het 68 miljoen euro verlies lijdt op twee projecten in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Topman Nico de Vries trad af. Net als medebestuurder Martin Rogers. Een analist van zakenbank Kempen & Co noemde BAM een „tikkende tijdbom” en voorspelde nog meer rampprojecten. De beurskoers stortte in.

Rob van Wingerden is de man die het bedrijf erbovenop moet helpen. Onder zijn leiding is een ingrijpend reddingsplan geïntroduceerd: het ‘back in shape-programma’. Van Wingerden zal er vaak naar verwijzen gedurende het gesprek. Het plan in het kort: minder bazen, minder werkmaatschappijen, meer overleg – én minder werknemers: BAM schrapt 650 banen.

U zat óók in het bestuur toen het misging. Waarom moesten De Vries en Rogers weg en kreeg u promotie?

„Daarover gaat de raad van commissarissen. Ik denk dat ze vernieuwing belangrijk vonden – mijn twee huidige collega-bestuurders zitten er veel korter dan ik. Maar continuïteit is ook nodig. Ik ken het bedrijf goed. En ik ben vol overtuigd van de verandering die nodig is.”

Waren uw voorgangers minder doordrongen van die noodzaak?

„We zijn allemaal geconfronteerd met een moeilijke periode. Iedereen heeft naar zijn beste kunnen gehandeld. Maar Nico de Vries vond dat degene die verandering inzet die ook moet afmaken. Hij zat zelf dicht tegen zijn pensioen aan.”

De Vries blijft tot april in dienst als ‘adviseur’. Is dat een manier om zijn vertrekregeling royaler te maken?

„Nee, hij krijgt geen vertrekregeling. Op 1 april gaat hij met pensioen, tot die tijd is hij nog gewoon in dienst.”

Voor zijn bestuurderssalaris?

„Ja.”

Wanneer dacht u bijvoorbeeld: nu moet ik even Nico bellen voor advies?

„Ik weet geen voorbeeld dat interessant is voor de krant. Maar dat zit ’m in kleine dingen. Hoe zit dit? Hoe zou jij dat doen? Hij heeft hier nog een werkplekje. Af en toe komt hij binnen.”

Van Wingerden was net een week de baas toen hij voor het eerst zichtbaar in actie kwam. BAM schrapt 650 banen in Nederland, zo maakte hij bekend (de bouwer heeft 23.000 werknemers, onder wie bijna 10.000 in Nederland). De nieuwe topman maakte het nieuws bekend tijdens een bijeenkomst voor beursanalisten. Werknemers konden live meekijken op hun computer. Er was ze vooraf verteld dat in die bijeenkomst „nieuwe plannen” zouden worden aangekondigd.

Dat klinkt „onverschillig”, realiseert Van Wingerden zich, maar dat was het volgens hem niet. Zijn woordvoerder Arno Pronk komt tussenbeide, zoals hij vaker doet tijdens het interview. Zo’n ontslagronde is „koersgevoelige informatie”, legt Pronk uit. Werknemers konden dus niet eerder op de hoogte worden gesteld dan ‘de markt’. Van Wingerden: „Mensen lazen het niet in de krant.” Na de online video volgde onmiddellijk nazorg, zegt hij. „Er zijn geen klachten over dit traject.”

Dat „niet iedereen mee mag met de reis”, vindt Van Wingerden „het minst leuke deel van zijn nieuwe werk”. Dat is moeilijk, zegt hij. „Je probeert je wel in te denken wat dat betekent voor mensen, voor gezinnen.” Maar het is nodig om het veranderprogramma te laten slagen. En dat, zegt Van Wingerden, is zijn voornaamste taak.

Uw voorganger werd verrast door die twee rampprojecten in het buitenland. Hoe voorkomt u dat soort verrassingen?

„Na die vervelende berichten hebben we gekeken: wat is er nou aan de hand? Klopt onze strategie wel? We hebben geconcludeerd dat daar niks mis mee is. We hebben veel mooie kennis binnen het bedrijf, maar we moeten wel zorgen dat die kennis goed door het bedrijf kan bewegen.”

Die kennis bleef voorheen hangen binnen de afzonderlijke bedrijven van BAM. Het gevolg van de vele overnames die de bouwer de afgelopen jaren deed, zegt Van Wingerden. Die nieuwe bedrijfsonderdelen zijn te veel „aparte bedrijven” gebleven. De structuur moest daarom simpeler: het totale aantal werkmaatschappijen gaat terug van vijfentwintig naar tien. En in Nederland van twaalf naar twee bedrijven: bouw en infrastructuur. Zo verwacht Van Wingerden meer controle te krijgen over de bouwprojecten die BAM doet – en nieuwe tegenvallers te voorkomen.

Miste het vorige bestuur greep op het bedrijf?

„Kijk, waar het om gaat...” Van Wingerden denkt even na. „In een hele moeilijke markt met moeilijke projecten moeten we de zaken wel wat strakker aantrekken, ja. Daarom hebben we nu dit back in shape-programma. Vroeger werden projecten aangenomen door één werkmaatschappij. Nu zijn er meer checks and balances. Collega’s van andere werkmaatschappijen komen langs en vragen: heb je hieraan gedacht, hoe ga je dat doen? Een soort critical friend die een spiegel voorhoudt, zodat we risico’s beter onder controle krijgen.”

Heeft de analist van zakenbank Kempen & Co gelijk als hij zegt dat er nog meer rampprojecten zijn?

„Dat is voor zijn rekening. Een deel van onze portefeuille is nog op de oude manier aangenomen – zo’n 20 tot 30 procent. Bij die projecten is het risico iets groter. Nu worden projecten aangenomen op basis van bredere kennis.”

Van Wingerden heeft altijd de ambitie gehad om de hoogste baas te worden binnen BAM, vertelt hij na enig aandringen. Nu hij dat eenmaal is, moet hij wennen aan de verantwoordelijkheid die hij voelt. Hij herinnert zich dat gevoel nog van toen hij voor het eerst projectleider werd. Van tevoren dacht hij: dat kan ik ook. „Maar toen ik het eenmaal was, dacht ik: oeps. Het komt dan toch even op je af.” Van Wingerden wist dat hij dat proces nu weer door zou moeten.
[verwijderd]
0
vervolg:

"Het contact met „de buitenkant” is nieuw. Aandeelhouders. Banken. Pers. Hij is nu het gezicht naar buiten. Maar hij vindt het nog wat onnatuurlijk om te vertellen waarin BAM uitblinkt – laat staan hijzelf. Het is, zegt hij, „een beetje Bams” om bescheiden te zijn. Klanten zeggen weleens tegen hem: „Wie weet er nou dat jullie dat WK-stadion in Johannesburg hebben gebouwd? Blaas nou eens wat meer van de toren.” Van Wingerden is het met ze eens dat BAM – en dus hij – „iets uitgesprokener” kan zijn. Maar te veel „flitsende praatjes” is niet goed. „Een degelijk imago blijft de beste reclame.”

Wat voor leider bent u?

„Pff… wat voor leider ben ik?” Na een stilte: „Ik probeer gewoon mezelf te zijn.”

U bent de baas van de grootste bouwer van Nederland. U moet toch ideeën hebben over uw manier van leidinggeven?

„Ik vind authenticiteit heel erg belangrijk. Dus wat je ziet is wat je krijgt.”

En wat is uw zwakke plek?

„Misschien ongeduldig?”

Wat merken uw werknemers daarvan?

„Dat ik wel eens ongeduldig kan zijn.”

Van Wingerden moet zich realiseren, zegt hij, dat hij als baas een paar stappen voorloopt op zijn werknemers. Zij horen nieuwe plannen later dan het bestuur ze bedenkt. De verbeterplannen moeten „in een zo snel mogelijk tempo” worden doorgevoerd. Maar het werkt niet om zulke plannen als bestuur „in een kamertje” te gaan zitten maken. Dat moet samen, in een team. „Dan hebben zíj het bedacht – dan is het ook van hen.”

Alleen u wilt soms iets sneller dan het tempo waarin de rest meekomt?

„Ja, het kost voor mijn gevoel tijd om mensen hun input en betrokkenheid te laten hebben. Maar door de jaren heen leer je dat het wel heel belangrijk is.”

U heeft haast omdat de nood hoog is?

„Ja. Wij zijn niet tevreden over hoe het nu gaat. Ik wil zo snel mogelijk resultaat.”

Cv Ingenieur

Rob van Wingerden (Gouda, 1961) studeerde in 1988 af als ingenieur civiele techniek en trad in dienst bij BAM – zijn eerste en enige werkgever.

In 1994 behaalde hij zijn MBA aan de Twente School of Management en gaf leiding aan verschillende divisies. In 2008 trad hij toe tot het bestuur."

allen een goed & gezond weekend
Pasti
3
Goedemiddag allen, ik lees hier dat sommige van mening zijn dat BAM volgende week een stapje terug gaat doen. Alles is mogelijk natuurlijk, maar ik vermoed juist andersom en dat hebben we vooral de laatste 2 beursdagen afgelopen week al mogen ervaren. BAM gaat momenteel sterk tegen de rode beursdagen in, een mooie gelijdelijke stijging van de koers over de afgelopen beursdagen, hij loopt langzaam op zonder iets prijs te geven. Iets wat ik in lange tijd niet heb gezien bij BAM en dus vlgs mij een echte kentering betekent. Reden is dat het hele sentiment rondom de aantrekkende bouw nu echt duidelijk begint te worden voor beleggers en het aandeel BAM nog steeds veel te laag staat. Verder ben ik ook van mening dat door het slechte beursklimaat wat nu heerst, BAM hiervan nog wel eens garen kan gaan spinnen. Vele beleggers zullen bedrijven die nu skyhigh staan of slechtere cijfers presenteren van de hand doen en willen instappen in bedrijven met ondergewaarde koers met een enorm groeipotentieel en dat is voor de komende jaren toch echt de bouwbranche. Deze branche heeft nog zoveel in te halen en dus ook BAM. En dus verwacht ik dat ondanks het mindere beursklimaat en kijkende naar de aankomende cijfers 19feb. er de komende dagen vele beleggers hun euros/dollars gaan verschuiven naar aandeeltjes BAM. Dus verder stijgen met een slechte beurs is zeker mogelijk voor BAM, als er maar genoeg instappen en dat gaat denk ik gebeuren. BAM begint een bronze randje te krijgen, nu nog zilver en goud! Call it wishfull thinking, everything is possible! Succes! Verder,, zit long in BAM en blijf dat ook!
[verwijderd]
0
quote:

Pasti schreef op 31 januari 2015 17:51:

Goedemiddag allen, ik lees hier dat sommige van mening zijn dat BAM volgende week een stapje terug gaat doen. Alles is mogelijk natuurlijk, maar ik vermoed juist andersom en dat hebben we vooral de laatste 2 beursdagen afgelopen week al mogen ervaren. BAM gaat momenteel sterk tegen de rode beursdagen in, een mooie gelijdelijke stijging van de koers over de afgelopen beursdagen, hij loopt langzaam op zonder iets prijs te geven. Iets wat ik in lange tijd niet heb gezien bij BAM en dus vlgs mij een echte kentering betekent. Reden is dat het hele sentiment rondom de aantrekkende bouw nu echt duidelijk begint te worden voor beleggers en het aandeel BAM nog steeds veel te laag staat. Verder ben ik ook van mening dat door het slechte beursklimaat wat nu heerst, BAM hiervan nog wel eens garen kan gaan spinnen. Vele beleggers zullen bedrijven die nu skyhigh staan of slechtere cijfers presenteren van de hand doen en willen instappen in bedrijven met ondergewaarde koers met een enorm groeipotentieel en dat is voor de komende jaren toch echt de bouwbranche. Deze branche heeft nog zoveel in te halen en dus ook BAM. En dus verwacht ik dat ondanks het mindere beursklimaat en kijkende naar de aankomende cijfers 19feb. er de komende dagen vele beleggers hun euros/dollars gaan verschuiven naar aandeeltjes BAM. Dus verder stijgen met een slechte beurs is zeker mogelijk voor BAM, als er maar genoeg instappen en dat gaat denk ik gebeuren. BAM begint een bronze randje te krijgen, nu nog zilver en goud! Call it wishfull thinking, everything is possible! Succes! Verder,, zit long in BAM en blijf dat ook!
De meeste mensen geven korte termijn voorspellingen en schrijven dan wat ze hopen dat er gebeurd. Maar laten we eerlijk zijn op de korte termijn is er geen peil op te trekken. Ik verwacht ook een verdere stijging maar of dat zo is? Geen idee. Verder sluit ik mij aan bij jouw post. De signalen van aantrekkende bouw nemen steeds meer toe en dus is het niet onwaarschijnlijk dat de koers van BAM op termijn verder zal herstellen.

Succes.
[verwijderd]
0
quote:

Pasti schreef op 31 januari 2015 17:51:

Goedemiddag allen, ik lees hier dat sommige van mening zijn dat BAM volgende week een stapje terug gaat doen. Alles is mogelijk natuurlijk, maar ik vermoed juist andersom en dat hebben we vooral de laatste 2 beursdagen afgelopen week al mogen ervaren. BAM gaat momenteel sterk tegen de rode beursdagen in, een mooie gelijdelijke stijging van de koers over de afgelopen beursdagen, hij loopt langzaam op zonder iets prijs te geven. Iets wat ik in lange tijd niet heb gezien bij BAM en dus vlgs mij een echte kentering betekent. Reden is dat het hele sentiment rondom de aantrekkende bouw nu echt duidelijk begint te worden voor beleggers en het aandeel BAM nog steeds veel te laag staat. Verder ben ik ook van mening dat door het slechte beursklimaat wat nu heerst, BAM hiervan nog wel eens garen kan gaan spinnen. Vele beleggers zullen bedrijven die nu skyhigh staan of slechtere cijfers presenteren van de hand doen en willen instappen in bedrijven met ondergewaarde koers met een enorm groeipotentieel en dat is voor de komende jaren toch echt de bouwbranche. Deze branche heeft nog zoveel in te halen en dus ook BAM. En dus verwacht ik dat ondanks het mindere beursklimaat en kijkende naar de aankomende cijfers 19feb. er de komende dagen vele beleggers hun euros/dollars gaan verschuiven naar aandeeltjes BAM. Dus verder stijgen met een slechte beurs is zeker mogelijk voor BAM, als er maar genoeg instappen en dat gaat denk ik gebeuren. BAM begint een bronze randje te krijgen, nu nog zilver en goud! Call it wishfull thinking, everything is possible! Succes! Verder,, zit long in BAM en blijf dat ook!
Ik ben het helemaal eens met jouw verhaal. De bouwaandelen staan heel erg laag. De bouw gaat vanaf dit jaar flink aantrekken en voor een langere periode. Toen de beurs steeg daalde de bouwaandelen door de slechte vooruitzichten van de bouw. Als de beurs gaat dalen kunnen de bouwaandelen toch stijgen, omdat de bouw flink aan het aantrekken is. Ik zit in 1 aandeel en dat is BAM. De fundamenten zijn goed. Ik heb er 20k tegen euro 2,74 gemiddeld. Ik ga niet elke dag naar de koers kijken, omdat ik een middellange termijn belegger ben. Ik ben geen daytrader die elke dag wil verdienen. Ik wacht af tot ze minimaal op 5 euro staan. Voor ultimo 2016 zal dat het geval zijn.
bambricks
0
Gerard en Pasti ik heb ook geen kristalen bol maar ik ben zeer blij dat de afgelopen week de stijging gepaard ging met een hoge omzet in aandelen BAM. Verder dat er ook grotere blokken werden opgekocht. Blokken van 100K en zelfs 250k heb ik zien gaan.
Dus er stappen op een hogere koers grotere partijen in. Verder Als MW zou verwachten dat de koers zou dalen waarom zouden ze dan op niveau terugkopen.
Nee ik raak er steeds meer van overtuigd dat we gaan herstellen naar circa 3 euro. Blijkbaar met mij meer.
bammie
0
Snel deal Griekenland en geldschieters'
Van onze redactie

AMSTERDAM -
De kersverse Griekse premier Tsipras heeft zaterdag geprobeerd de relatie te lijmen met de internationale geldschieters van het land. Griekenland zal zijn schulden aan de ECB en het IMF betalen en binnen korte tijd een deal sluiten met de eurolanden over het hulpprogramma aan Griekenland.

Dat meldt Bloomberg zaterdag. "Het is mijn plicht om tegemoet te komen aan het mandaat van de Griekse bevolking om de bezuinigingsmaatregelen te stoppen en terug te keren naar een groeiagenda", citeert het persbureau uit een email-statement van Tsipras.

"Maar dat wil geenszins zeggen dat we onze obligatieverplichtingen naar het ECB en het IMF niet nakomen."
Pasti
0
Werkbij en Bambricks, jullie gedachte deel ik voor de volle 100%. Het is een feit dat de bouwaandelen de afgelopen jaren hard zijn afgestraft en de beurzen toch skyhigh staan, dus nu met een slechter beurssentiment over het geheel zie ik vele beleggers die juist van porto zullen gaan wisselen en weer in de bouwaandelen zullen stappen. Mede door alle goednieuws berichten van de afgelopen week over de aantrekkende bouwsector en de lage koersen van o.a BAM. BAM kan de komende dagen dus best nog wel eens verrassen tegen de beurs in! Het enige wat daar voor nodig is zijn het instappen van nieuwe beleggers, want het beurssentiment is misschien niet goed nu, maar het sentiment rond BAM des te meer. En een goed sentiment trekt zeker nieuwe beleggers aan, ook met zeer hoge volumes(zie afgelopen week) en dan maakt het voor de koers BAM niet zoveel uit dat de beurzen rood staan. Een goed sentiment is waar het om draait voor nu. Ook verwacht ik dat eindelijk vele nieuwe beleggers zijn ingestapt of gaan instappen voor de lange termijn, ook dat geeft een behoorlijke steun in de rug en zal het lastiger worden de koers te laten dalen. Zie ook afgelopen dagen! Het einde van MW is iedergeval nader.
Dicall69
0
quote:

bammie schreef op 31 januari 2015 19:39:

Snel deal Griekenland en geldschieters'
Van onze redactie

AMSTERDAM -
De kersverse Griekse premier Tsipras heeft zaterdag geprobeerd de relatie te lijmen met de internationale geldschieters van het land. Griekenland zal zijn schulden aan de ECB en het IMF betalen en binnen korte tijd een deal sluiten met de eurolanden over het hulpprogramma aan Griekenland.

Dat meldt Bloomberg zaterdag. "Het is mijn plicht om tegemoet te komen aan het mandaat van de Griekse bevolking om de bezuinigingsmaatregelen te stoppen en terug te keren naar een groeiagenda", citeert het persbureau uit een email-statement van Tsipras.

"Maar dat wil geenszins zeggen dat we onze obligatieverplichtingen naar het ECB en het IMF niet nakomen."
Bovenstaand nieuws gaat de indexen de komende weken weer ondersteunen, dus BAM blijft de stijgende lijn aanhouden richting de resultaten en dan gaat BAM zeer aangenaam verrassen daar twijfel ik gezien de berichtgevingen, rondom de bouwsector/ huizenmarkt en de order-intake bij BAM vrijwel niet aan, komt daar ook nog eens bij dat men goede vooruitzichten schets/ outlook uitspreekt, zie ik de koers op korte tot middellange/ lange termijn flink oplopen.
10.755 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 534 535 536 537 538 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:35
Koers 3,900
Verschil -0,120 (-2,99%)
Hoog 4,036
Laag 3,870
Volume 691.847
Volume gemiddeld 1.431.691
Volume gisteren 825.674

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront