BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM Groep - April 2014

2.452 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... 119 120 121 122 123 » | Laatste
€d_Modus Vivendi
0
Wat weten zij dat wij niet weten? Doen orders er helemaal niet meer toe?
Voorkennis?
Expiratiebelangen?
Wat brengt 23 april? K@Tcijfers, emissie, overname, noem het maar.
Zijn wij nou gek of..?
[verwijderd]
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 16 april 2014 17:43:

en weer geen activiteiten op 15/4 shortsell
Begint en nog vreemdere zaak te worden.

Je weet dat er vandaag circa 0,6% door één bepaalde partij is gedumpt en dat het volume nogal tegen viel? 1 en 1 is dan 3 bij mij. ;)
€d_Modus Vivendi
0
Na de eindveiling met 153k stuks liggen er nog 162k tot 3.888
Het tuig is kennelijk nog lang niet klaar.
En dat bij een gifgroene S&P
Als die morgen in mocht zakken, dan kunnen we het nog meer shaken.
[verwijderd]
0
Datum overzicht / date overview: 2014-04-16


Positie houder/Position holder Naam van de emittent/Name of the issuer ISIN Netto shortpositie in %/Net short position in % (2 decimal) Positiedatum/Position date (yyyy-mm-dd)
AKO Capital LLP Koninklijke BAM Groep N.V. NL0000337319 1,16 2014-04-07
AKO Capital LLP Koninklijke BAM Groep N.V. NL0000337319 1,06 2014-04-04
AKO Capital LLP Koninklijke BAM Groep N.V. NL0000337319 0,92 2014-04-03
AKO Capital LLP Koninklijke BAM Groep N.V. NL0000337319 0,8 2014-04-02
AKO Capital LLP Koninklijke BAM Groep N.V. NL0000337319 0,7 2014-03-31
AKO Capital LLP Koninklijke BAM Groep N.V. NL0000337319 0,62 2014-03-28
AKO Capital LLP Koninklijke BAM Groep N.V. NL0000337319 0,5 2014-03-27
Dicall69
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 16 april 2014 17:56:

Na de eindveiling met 153k stuks liggen er nog 162k tot 3.888
Het tuig is kennelijk nog lang niet klaar.
En dat bij een gifgroene S&P
Als die morgen in mocht zakken, dan kunnen we het nog meer shaken.
Je moet maar denken kunnen we nog fijn bijkopen het is een kwestie van niet lang meer en dan gaat de koers toch weer duidelijk omhoog, degene die de koers nu manipuleren krijgen nog wel de rekening daar twijfel ik zeker voor de langere termijn niet aan !!!
[verwijderd]
0
quote:

Dicall69 schreef op 16 april 2014 18:05:

[...]

Je moet maar denken kunnen we nog fijn bijkopen het is een kwestie van niet lang meer en dan gaat de koers toch weer duidelijk omhoog, degene die de koers nu manipuleren krijgen nog wel de rekening daar twijfel ik zeker voor de langere termijn niet aan !!!
Ach nu jezelf verlies hebt praat je zo? Vorige week wou je nog een koers rond de €3.50 nou als we zo doorgaan krijg je die einde van de week.
[verwijderd]
0
tis jammer we zullen zien wat er gaan komen was heel even blij maar gaat goed komen
[verwijderd]
0
Nog één plusdagje deze week en we hebben een trendbreuk. Hopelijk gebeurd dat morgen.
Dicall69
0
quote:

WJ schreef op 16 april 2014 18:08:

[...]

Ach nu jezelf verlies hebt praat je zo? Vorige week wou je nog een koers rond de €3.50 nou als we zo doorgaan krijg je die einde van de week.
Helaas, maar als je denkt dat ik momenteel met verlies zit in BAM heb je de afgelopen dagen de koersbewegingen niet gevolgd daar heb ik weer optimaal gebruik van gemaakt ik koop gestaffeld, dus tot € 3,40 kan ik zonder verlies bijkopen die strategie pas ik altijd toe een hebberige belegger zal dit nooit doen.
[verwijderd]
0
Vandaag maar weer terugingestapt op 3,86...deze koers slaat echt nergens op en het zal weer snel omhoog moeten.
[verwijderd]
0
gerrit 69
0
Dicall69
0
quote:

gerrit 69 schreef op 16 april 2014 23:13:


AEX morgen naar de 400 en BAM naar de € 4,00 daar teken ik voor.

Gerrit
Op dit moment zit ik heel goed gepositioneerd in BAM, zodat het voor mij weinig uitmaakt of het is omhoog met een vrij bescheiden belang of omlaag richting de € 3,50 om een aanzienlijker belang bij te kopen voor de iets langere termijn, maar als de meerderheid van de forumleden een stijgende koers prefereren ga ik daar net zo graag in mee kan me belang ook nog in een uptrend vergroten !!!
[verwijderd]
0
Dow +1% als BAM morgen niet echt terugbounced zijn we echt in de maling genomen door de grote handelaren. Bij een daling wordt het wel heel raar allemaal.
[verwijderd]
0
quote:

Buffalo(Buff) schreef op 17 april 2014 00:04:

Dow +1% als BAM morgen niet echt terugbounced zijn we echt in de maling genomen door de grote handelaren. Bij een daling wordt het wel heel raar allemaal.
TBH: een daling is logischer. Één groene dag (een cent of 5 - 8) zou het beeld denk ik kunnen draaien. (Ik zou trouwens niks tegen een stijging hebben en zie liever de 4 deze week nog verschijnen dan volgende week).
[verwijderd]
1
Stukje uitleg over Bam en waarom je ze moet hebben

BAM Aandelen Kopen

Er zijn een aantal sectoren waarin altijd een zekere behoefte zal zijn aan de geleverde producten. De bouwsector is daar een goed voorbeeld van omdat er altijd behoefte zal zijn aan bouwwerken. Daarom is het kopen van BAM aandelen ook een belegging die als behoorlijk zeker gezien mag worden omdat er altijd wel behoefte is aan nieuwe gebouwen en infrastructurele werken.
Dit is dan ook een beduidend verschil hoe BAM aandelen kopen zich onderscheid van andere beleggingen. Toch is ook een aandeel als die van de BAM wel gevoelig voor de conjunctuur en financieel minder goede tijden. Ten tijde van de internationale financiële crisis werd er nu eenmaal minder geld uitgegeven aan bouw werkzaamheden als dat niet absoluut noodzakelijk was. De koers is door het uitbreken van de internationale financiële crisis dan ook behoorlijk onderuit gegaan en staat nu weer op het niveau van voor de aanloop naar de crisis. Toch is het verloop erg fluctuerend waardoor u met BAM kopen aardige resultaten op de korte termijn kunt behalen. Belangrijke redenen voor deze koers ontwikkeling is het feit dat de aandelen onder speculanten een geliefde optie zijn en het feit dat het bedrijf niet stil heeft gezeten in het afgelopen decennium. Aandelen BAM kopen betekend dan ook dat u belegd in een bedrijf dat een heel andere structuur kent dat aan het begin van het afgelopen decennium. De vele overnames van branche genoten die het alleen niet meer konden rooien of die een goede aanvulling waren hebben het bedrijf enorm laten groeien. BAM aandelen kopen is daardoor een beleggin geworden in een bedrijf dat zich goed staande weet te houden en mooie resultaten kan laten zien.
De afkorting BAM wordt tegenwoordig als bedrijfsnaam gebruikt voor de Koninklijke BAM Groep N.V. maar staat oorspronkelijk voor Bataafsche Aanneming Maatschappij. De BAM aandelen waarin u kunt beleggen zullen inhouden dat u belegd in een verzameling van bedrijven die door de jaren heen zijn overgenomen. De allereerste grondvesten zijn gelegd in 1869 toen Adam van der Wal zijn timmerwerkplaats opende in Zuid Holland. De volgende generatie van der Wal breidt de werkzaamheden uit en neemt een aantal beslissingen waar aandelen BAM kopen jaren later van zal profiteren. Onder deze beslissingen zijn het uitbreiden van de werkzaamheden van het werken aan oude molens en ander timmerwerk naar het daadwerkelijk bouwen van gebouwen en het verhuizen van het bedrijf naar Den Haag. De naam BAM is ontstaan in 1927 en was mede te danken aan het feit dat veel werk werd uitgevoerd voor het tegenwoordige Shell. Nog ruim voordat opties BAM kopen mogelijk was voerde het een grote reeks aansprekende klussen uit. Denk hierbij aan het hoofdkantoor van Shell, de verbouwing van paleis Soestdijk, het Bronovo ziekenhuis in den haag, Dierengaarde Blijdorp in Rotterdam, het AVRO gebouw aan de Keizersgracht in Amsterdam en het City Theater in Amsterdam zijn dar voorbeelden van. BAM aandelen kopen is mogelijk sinds 1959 toen het bedrijf aan de Amsterdamse aandelenbeurs genoteerd werd. Bij het honderd vijfentwintig jarig bestaan in 1994 heeft hare Majesteit het predicaat Koninklijk verleend waardoor aandelen BAM kopen niet direct aantrekkelijk werd maar voor de order portefeuille was het wel goed.
Zoals eerder opgemerkt is het huidige bedrijf ontstaan door autonome groei en vooral door middel van overnames. Onder deze overnames zijn een aantal grotere bedrijven op te merken zoals een aantal bedrijfsonderdelen van NBM Amstelland dat in 2000 en de HBG in 2002. BAM aandelen kopen is door deze en een groot aantal nadere overnames, een belegging in een van de grotere bouwbedrijven van Europa. Toch heeft het bedrijf ook op tijd over de grenzen van ons land gekeken en een aantal buitenlandse bedrijven overgenomen. Bij online aandelen BAM kopen zult u hier wellicht niet veel van merken maar naast het markt leiderschap in Nederland heeft BAM sterke posities in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Verenigde Staten. Wereldwijd worden de activiteiten dan ook uitgevoerd in ruim dertig landen en telt het bedrijf ruim zevenentwintig duizend arbeidsplaatsen. Bij een aandeel BAM kopen is het dan ook te verwachten dat dit in de omzet is terug te zien en dat is dan ook zo. In 2011 was de omzet bijna acht miljard euro en net voor de internationale financiële crisis was deze zelfs bijna negen miljard euro. Ondanks het feit dat de crisis de resultaten onderuit heeft gehaald is het bedrijf wel altijd winst blijven maken en dat is natuurlijk een goede wetenschap bij BAM aandelen kopen. Met deze cijfers zou u verwachten dat u het aandeel wel bij het AEX aandelen kopen aan zou treffen maar opties BAM kopen vind volgens de AMX index plaats omdat er naar de kapitalisatie waarde van het bedrijf wordt gekeken.
In feite maakt het natuurlijk ook heel weinig uit waar aandelen BAM kopen gedaan kan worden omdat u zelf geen toegang hebt tot de beurs en er altijd een tussen persoon nodig zal zijn om uw handelingen uit te voeren. U moet dan ook goed opletten bij het bepalen van welke aandelen broker of bank u uw handelingen uit laat voeren omdat u natuurlijk wel wilt dat uw handelingen vlot en adequaat uitgevoerd worden zonder dat u dit te veel gaat kosten. Als u kiest voor BAM aandelen kopen via de brokers die u op deze website zult vinden dan mag u er van uit gaan dat dit goed geregeld zal zijn. Deze brokers hebben ruime ervaring met het handelen in aandelen en het optreden als tussen persoon. Zeker als u kiest voor online aandelen BAM kopen zult u zien dat uw opdrachten vrijwel direct bij de uitvoerende handelaar terecht komen. Hierdoor kunt u altijd kunnen profiteren van de koers op het moment dat u een opdracht plaats, waardoor uw resultaat af zal hangen van uw beleggingskennis. Dit is natuurlijk ook hoe BAM aandelen kopen u de resultaten op kan leveren waar u nar op zoek bent zolang de koers ontwikkeling het toe laat. Als u niet de tijd te besteden hebt aan het zelf volgen van de koers en het opgeven van uw opdrachten dan kunt u de BAM aandelen ook een onderdeel laten zijn van de diverse aangeboden beleggingsfondsen en uw winst op die manier veilig stellen.
2.452 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... 119 120 121 122 123 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 5 jun 2024 17:36
Koers 4,004
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 4,014
Laag 3,952
Volume 732.010
Volume gemiddeld 1.213.078
Volume gisteren 732.010

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront