Pharming « Terug naar discussie overzicht

Advies aan alle mensen die voor het eerst in willen stappen

8 Posts
[verwijderd]
1

Beste mensen,

Pharming heeft een heleboel geld gekregen in maart, maar moet daarvoor aandelen slijten.

Pharming heeft in de verkoop een product dat goedgekeurd is voor de EU, maar het verkoopt NIKS!

Pharming heeft partnerships in Azie om te verkopen, maar... Het verkoopt ook daar NIKS!

Nu kun je de aandelen op dit moment kopen voor 9.3 cent

De aandeelhouders van dit moment, zijn vol verwachting, zien gouden bergen (de recente golddiggers) of het zijn mensen die wat langer erin zitten (beetje wanhopig om toch terug op nul te komen) of het zijn oud-gediende (mensen die lang geleden zijn ingestapt en hun bezitg hebben zien verdampen).

Laat je niet van de wijs brengen, al die mensen zijn passieve sukkels, op een enkeling na.

Niemand heeft de massa bewogen (de kleine aandeelhouders) om in actie te komen tegen de schandalige bedrijfsvoering.

Hopen en klagen is de kleine aandeelhouders deel.

Mijn advies voor de mensen die in willen stappen is.....

WACHTEN!!!!!

Er komen 4 tranches aan om de rest van de schuld te voldoen.

Gewoon niet kopen, niet denken dat dit het beste instap-moment is, want dat is het gewoon niet.

Als jullie (nieuwe instappers) wachten met kopen, dan kan je het bedrijf over drie maanden, voor een appel en een ei kopen.

Waarom nu 9.3 cent per aandeel betalen terwijl je over 4 maanden ze voor de helft(of minder) kan krijgen!

Pharming is een aandeel waarvan de koers de komende maanden sterk beinvloed wordt door Kingsbrook.

Zij dumpen grote aantallen op de markt om hun lening te incasseren.

Trap er niet in totdat de laatste afbetaling is gedaan.

Als iedere NIEUWE belegger zich daar aan houd, dan kun je het bedrijf voor een spotprijs opvegen.

Ten koste van de bestaande aandeelhouders, maar die mogen daar niet over klagen.

Dat hadden ze namelijk op de aandeelhoudersvergadering moeten doen.

Maar ja, daar waren ze te lamlendig voor.

Cheers!

De zongedroogde Tomaat

[verwijderd]
0
@zontomaatje

Ik begrijp uw posting niet helemaal. Het staat dan ook vol met contradicties. Uw waarschuwt voor het bedrijf. vervolgens geeft u indirect aan het wel te kopen mocht het na de tranches .
Als jullie (nieuwe instappers) wachten met kopen, dan kan je het bedrijf over drie maanden, voor een appel en een ei kopen.

Waarom nu 9.3 cent per aandeel betalen terwijl je over 4 maanden ze voor de helft(of minder) kan krijgen!


U vermoed dus dat dit bedrijf over 3 maanden na een mogelijke BLA acceptatie de 10 miljoen marketcap niet zal overstijgen?
Dat zou kunnen hoor. Alles is mogelijk. Echter is het evenwel mogelijk dat de bodem al geweest is op 6 cent en een beetje. Pre-split dus 6 tiende cent. Ik begrijp dat u alleen veel verloren hebt met dit aandeel, anders zou men geen dagtaak nemen om keer op keer dit soort zaken te moeten posten. Men zou het een keer schrijven en dan naast zich neer leggen. En waarschuwen is prima . Dit zijn namelijk zeer risicovolle aandelen. En de geschiedenis spreekt tegen het bedrijf. Echter denk ik dat u niet moet vergeten dat een marketcap van 10-15 miljoen op dit moment een zeer lage waardering is voor een biotech bedrijf in dit stadium. U herinnert zich denk ik ook dat een jaar of 7 a 8 geleden Pharmings marketcap het tigvoudige was onder mindere omstandigheden qua produkten. Echter het sentiment was toen PRO Pharming. Die validering voor het bedrijf was volstrekt belachelijk. Helaas ook toen allemaal emotie driven. Emoties maken u zwak op de beurs. Daardoor verliezen zoveel mensen geld op de beurs. Men wordt te emotioneel betrokken. Zowel positief als nu negatief. en daardoor mist men de opportunities. Als voorbeeld : emotioneel gezien zou je kunnen zeggen. Slechte economie. Toch nieuwe ATH op Wallstreet. Dus zou de beurs moeten dalen. Echter computers hebben geen emotie en dus stijgen de beurzen door en worden de shorts keer op keer uitgeperst. Die blijven denken "het moet dalen nu". maar er moet niks. Dan volgt de capitulatie. Men denkt nu "het zakt nooit meer" en gaat nu mee long. En zie daar. toch de daling en of crash. Het is een kwestie van rustig blijven en kijken wat er speelt. Wat betreft Pharming. Met een marketcap van 10-15 miljoen is dit bedrijf zeer acceptabel geprijsd. Een risico blijft het. Maar elk biotech bedrijf is enorm risicovol. Die maken jaren kosten. teren op aandeelhouders en uiteindelijk overleeft een x percentage. en daarvan wordt misschien een klein deel een echt succes. Zo werkt het nu eenmaal. Overigens zijn er inmiddels meer grote partijen actief dan Kingsbrook. Nieuwe investeerders uit de US hebben hun intrede gedaan en op deze marketcap waardes worden ook meer retailers wakker.

Al die aandacht voor een bedrijf waar niemand in gelooft,begrijp ik niet.
Hou u dan bezig met echte aandelen. en laat het speculeren gewoon over aan de mensen die daar wel behoefte aan hebben. waarschuwen is prima. De wijze hoe dat hier gaat en gebeurd is ongeloofwaardiger dan heel het product Ruconest
[verwijderd]
1
Tot slot zal ik niet meer reageren op verdere postings hierover. Mocht iemand mijn posting gelezen hebben en er iets mee kunnen dan ga ik er vanuit dat ze morgen de inhoud ook nog wel weten. Dat 100x herhalen vind ik een diskwalificatie voor mensen
dreas
0
Chiddix
0
Niet sluiten. Beleggers moeten van hun hart geen moordkuil maken. Dat er felle discussies onstaan, is niet vreemd.
De waarheid moet boven tafel. Als je na twee kwartalen van 0 euro omzet onaangedaan blijft, moet je een bezoek aan een arts brengen.
Wanneer ik zeg na info ingewonnen te hebben(2012),dat voor 4% van de patienten die Ruconest gebruiken, een levensbedreigende situatie kan onstaan omdat zij allergisch zijn voor het middel, moet je het tegendeel bewijzen als dat niet zo is.
8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 14 mei 2024 13:19
Koers 0,868
Verschil -0,008 (-0,91%)
Hoog 0,879
Laag 0,865
Volume 2.606.394
Volume gemiddeld 6.705.560
Volume gisteren 4.600.408

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront