Iep Invest (voorheen Punch International) « Terug naar discussie overzicht

Geldhof...........mijn bedenkingen

3 Posts
ffff
0
Geldwolf,

Allereerst complimenten voor je "onderzoek". Zoiets kost altijd een hoop tijd en energie.

Maar het valt mij toch op dat je toon en de inhoud van je bijdragen van de afgelopen 4 dagen hemelsbreed veranderen. Eerst denk je ook aanwijzingen te hebben dat het allemaal een zooitje is en dan stel je na onderzoek zogezegd iedereen weer gerust.

Opvallend vond ik je mededeling aan Apenstaartje waarin je hem weinig kans gaf antwoord te krijgen van Prolin Investror relations. En waarom zouden die zakenlui geen antwoord geven? Ze moeten potverdomme nog voor miljoenen in de markt geld ophalen, maar de heren zouden niet bereid zijn eventueele beleggers/aandeelhouders fatsoenlijk te woord te staan.

NEE, het moet allemaal vaag via een omweg met het FD rechtgebreid worden en er wordt van alles "aangenomen". Wat is dat allemaal voor onzin.

Een paar feiten staan wel als een betonnen paal boven water: Prolion is een door een door verziekt bedrijf geweest de afgelopen jaren. Steeds herstructureringen; steeds hele en halve faillisementen en herkapitalisaties

Punt 2: de belangrijkste aandeelhouders spelen geen open kaart maar rotzooien duidelijk waarneembaar in de markt.

Punt 3 : Gelukkig is er nog zoiets als AFM: Dus alles staat wat er zwart op wit in die emissie-prospectus komt te staan.

Punt 4: Koers kan natuurlijk ALTIJD nog onder de tien cent zakken. Ik heb hier EN in de KK al verschillende bedrijven genoemd die NA emissie zwaar onder de emissieprijs terugvielen. Voorbeelden KPN, Deutsche Telecom, Alcatel, Alstom, Quick, LSG en ga zo maar door. Dus maak je zelf nou echt niet wijs dat dat niet kan: Dat dachten de KPN etc etc belegggers ook een paar jaar geleden maar grote "degelijke" staatsbedrijven zakten toch dwars door de vloer. Dat kan met Prolion ZEKER gebeuren. Tenslotte heeft dit bedrijf niet als bovenstaande bedrijven bewezen echt iets overeind te kunnen houden: integendeel het loopt van de ene herstructurering, herkapitalistie naar de ander.

Succes Peter
GherAhnkAhmon
4
Die "grote jongens" die door 't ijs gezakt zijn, hebben allemaal "lijken" in de kast gehad, foute boekhouders, liegende CEO's, opgeleukte cijfertjes opgehoest. Dit mag je niet vergelijken met een, voor zijn bestaansrecht worstelend bedrijf, die wél op tijd naar buiten komt met z'n verhaal, maar "van buiten af" afgemaakt wordt door "inversteerders"!!
Underdog2015
0

even een reactie op 1 punt te weten de 0,10. Natuurlijk is het mogelijk dat het aandeel eronder komt. Als het bedrijf bijvoorbeeld toch failliet gaat, er fraude gevonden wordt of als dat stelletje debielen daar hun vingers niet van de aandelenprintmachine kunnen houden en doorblijven gaan verplicht converteerbare leningen uit te geven !
MAar houdt ook in het achterhoofd dat bij een koers onder de 0,10 bij een geschat aantal aandelen rond de 280 mln het bedrijfs dan rond de 25 mln waard zou zijn of minder bij een lagere koers !!!

Dit is een stuk minder dan de omzet van afgelopen boekjaar van 36 mln euro en zeker minder dan de verwachte omzet voor dit boekjaar.

Ik zou zeggen kijk dan een bij wat Nmax collega's naar de verhouding omzet aantal/aandelen.
Bij Sopheon is de omzet zeer klein na afstoot bedrijfsonderdeel en hier circuleren ook bijna 100 mln aandelen.
Antonov heeft geen omzet maar ook tientallen miljoenen aandelen
Om dan nog maar niet over de RT-comapny te spreken, waar binnenkort in totaal bijna 130 mln aandelen uitstaan bij de conversie van een deel van de schuld.
Graag correctie als ik hierboven onjuiste zaken heb neergezet !!
Al met al is Prolion nog zo slecht nog niet

Dat ik van mening veranderde klopt. Toen ik hoorde van het FD bericht was ik teleurgesteld in Prolion om even achterbaks aan te kondigen dat iedereen het aandeel voor 0,10 kon krijgen en dat de koers dus rond dit niveau thuishoort. Dit bleek een fout bericht te zijn en dus ben ik niet meer zo negatief als toen ik was toen.

vrg Geldwolf.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 apr 2024 09:00
Koers 5,700
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 5,700
Laag 5,700
Volume 346
Volume gemiddeld 1.897
Volume gisteren 1.905

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront