BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM Groep - Oktober 2012

419 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 16 17 18 19 20 21 | Laatste
gpjf
0

Dat wordt nog veel meer als het nieuwe beleid ook daadwerkelijk zijn vruchten gaat afwerpen. Zoals ik al eerder heb aangegeven zal het nieuwe ministerie steeds proberen te zorgen voor stimulans en ook al zijn het vaak zaken die je op termijn het beste kan beoordelen, het zal een opwaarts effect op de bouwaandelen geven. Ga er maar rustig vanuit dat de hele bouwwereld met Brinkman (voorzitter 1ste Kamer en lid van het CDA !!! en voorzitter van de bouwwerkgevers) daar wel een effectieve participatie in heeft. Nee met BAM komt het helemaal goed mijns inziens. Als iemand daar anders over denkt, hoor ik graag zijn overwegingen.
[verwijderd]
1
Zodra een nieuw draadje (nieuwe maand) is gestart zal ik weer de BAM (TA) analyse plaatsen. Dit fonds wordt overigens al regematig geupdate:

Vooralsnog is het doel c.a 3,52, met momenteel een weerstand bij 2,97. Hor. steun/ stop bij c.a. 2,70. En steun zoalang de signalen kloppen.

www.bullnochbear.com/Mitzi/AFKB/p-bam...
xbelegger
0
Alweer 3,6 % erbij vandaag op erg lage volumes, na het testen van steun 2,70 nu tijd voor stijging boven de 3,- !
pardon
0
Grote interesse woonateliers Valleipark Leusden

Leusden, 29 oktober 2012 - ‘Is er ook ruimte voor een huis dat extra duurzaam wordt gebouwd?’ ‘Komen er ook voorzieningen voor kinderen?’ ‘Kan ik samen met iemand anders een twee-onder-een kap laten bouwen?’ Dat waren nog maar een paar van de vragen die de enthousiaste bezoekers afgelopen zaterdag stelden tijdens de startmiddag van Valleipark. De belangstelling was zeer groot, naar schatting hebben een kleine 200 mensen het start-event bezocht. Op 7 november is de volgende stap: het woonatelier voor Valleipark, waarbij geïnteresseerden mee mogen denken over de inrichting van deze nieuwste woonlocatie in Leusden.
Het Valleipark ligt aan de noordkant van Leusden tussen de Liniedijk en het Valleikanaal. Voor deze fraaie groene locatie zijn al eerder plannen gemaakt, maar die zijn aangepast aan de huidige situatie op de woningmarkt. ‘Samen met de gemeente Leusden hebben we toen besloten om het over een andere boeg te gooien’, zo vertelt Rogier Boogaard, woonontwikkelaar bij Heijmans Vastgoed. ‘We willen vanaf het begin mensen die geïnteresseerd zijn om hier te wonen betrekken bij de plannen. Zowel voor de wijk als voor hun woning zelf. ‘Dat spreekt enorm aan’, zo vult Ronald van Wees, ontwikkelmanager bij Heilijgers, aan. ‘Het past ook bij deze tijd, de mensen willen steeds vaker een huis in een wijk die past bij hun woonwensen.’ Heijmans en Heilijgers gaan samen met de gemeente de komende jaren Valleipark realiseren. De gemeente gaat in het Valleipark een twintigtal kavels verkopen.

Voorproefje
Op de startmiddag kregen de bezoekers gelijk al een voorproefje van de manier waarop ze mogen meedenken. Op enkele panelen stonden allerlei soorten woningen, van vrijstaand tot twee-onder-een kap en in rijtjes. Ook de architectuurstijl verschilde, van romantisch en klassiek tot meer modern. Van Wees: ‘De bezoekers mochten daar groene stickertjes plakken voor wat hen aanspreekt en rode voor wat minder in de smaak valt. De panelen puilden uit van de stickertjes!’ Echt meedenken kan vanaf 7 november, zo meldt Boogaard: ‘Dan starten we ons eerste woonatelier. Wij leggen dan uit hoe we Valleipark gaan realiseren en starten dan met het op een creatieve manier mee laten denken van mensen bij de wijk en hun woning.’ Het volgende woonatelier vindt plaats op 22 november. Inmiddels hebben zich voor het eerste woonatelier al bijna vijftig huishoudens aangemeld. Projectleider Arna de Jong van de gemeente: ‘Wij zijn heel blij met de grote belangstelling van bewoners om mee te denken in de woonateliers. Dit past ook goed binnen onze visie ‘Samenleving voorop’ waarin de gemeente een stap terug doet en we meer ruimte willen geven aan initiatieven uit de samenleving en de kennis en kunde van inwoners meer willen benutten.’



Valleipark
In Valleipark komen 120 tot 160 woningen. Het aantal is afhankelijk van de woonbehoefte en -voorkeuren van de geïnteresseerden. Alle woningtypen zijn mogelijk, hoogbouw komt er niet. Dat Valleipark een groene wijk wordt, staat vast. Het gebied is nu al natuurrijk en deze kwaliteit wordt in het plan volop benut. Valleipark wordt in meerdere fasen ontwikkeld. Fase 1 ligt aan de westkant (nabij de tennisvelden). Mogelijk wordt in 2013 al gestart. Daarna volgen de overige fasen.
botter88
0
als we binnenkort boven de 3,- sluiten zou leuk zijn, op tijd je winst nemen en naar Heijmans gaan. Volgende week donderdag geven ze een tussentijdse verklaring.
pardon
0
quote:

botter88 schreef:

als we binnenkort boven de 3,- sluiten zou leuk zijn, op tijd je winst nemen en naar Heijmans gaan. Volgende week donderdag geven ze een tussentijdse verklaring.
Dan lever je daar je winst weer in.
Bennyboy
0
quote:

pardon schreef op 30 oktober 2012 17:40:

Guus en Heijmans al verkocht en vol in Bam?
Op een K/W van 20??
De eventuele overname is al aardig ingeprijsd.

Nee dank je.
Citiboy
0
en waar gaat die tussentijdse verklaring over? Winstwaarschuwing? Aankondiging massa-ontlag? Of toch een saneringsronde?
Bennyboy
0
quote:

Citiboy schreef op 31 oktober 2012 16:06:

en waar gaat die tussentijdse verklaring over? Winstwaarschuwing? Aankondiging massa-ontlag? Of toch een saneringsronde?
Nee, het is geen BAM:)

Inkoop eigen aandelen, innovatie, visie, en een leuk dividend.
drulletje drie
0
*BAm krijgt opdracht bouw faculteitsgebouw TU Eindhoven
*BAM: opdracht representeert waarde van EUR40 mln
*BAM: bowuactiviteiten starten begin 2013; afronding eind 2014
pardon
0
quote:

drulletje drie schreef:

*BAm krijgt opdracht bouw faculteitsgebouw TU Eindhoven
*BAM: opdracht representeert waarde van EUR40 mln
*BAM: bowuactiviteiten starten begin 2013; afronding eind 2014
Staat al vermeld bij nov,het is geen oct meer.
drulletje drie
0
quote:

pardon schreef op 2 november 2012 11:23:

[...]

Staat al vermeld bij nov,het is geen oct meer.
excuus
419 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 16 17 18 19 20 21 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 apr 2024 17:35
Koers 3,918
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 3,930
Laag 3,866
Volume 736.960
Volume gemiddeld 1.432.185
Volume gisteren 736.960

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront