NX Filtration « Terug naar discussie overzicht

Forum NX Filtration geopend

3.353 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 ... 164 165 166 167 168 » | Laatste
Blik dekkende afbijt
0
Weet iemand waarom deze tent maar blijft dalen?
Komt dat allemaal door die resultaten uit 2023?
DeZwarteRidder
1
quote:

Blik dekkende afbijt schreef op 18 maart 2024 10:38:

Weet iemand waarom deze tent maar blijft dalen?
Komt dat allemaal door die resultaten uit 2023?
Lees dit draadje nog eens goed.....!!!
maaslander
0
quote:

Blik dekkende afbijt schreef op 18 maart 2024 10:38:

Weet iemand waarom deze tent maar blijft dalen?
Komt dat allemaal door die resultaten uit 2023?
Ik hoop dat de figuren die zich hier mee bezighouden Boontjes zijn die nog eens om hun loontje komen!
aextracker
0
quote:

Onder de regenboog schreef op 18 maart 2024 10:13:

[...]

U wilt dat het desastreus is om uw gelijk te halen!

Deze tekst komt van een oud stuk dat al door iedereen is gelezen en in de juiste context is geplaatst. Vreemde meneer bent u.
U zoekt zich gek om de boel naar beneden te trekken, vreemde afwijking zullen we dan maar zeggen.
De feiten in de juiste context en graag wetenschappelijk benaderd.

Een AB waardige post OdR.
Needless to say more . . . .
DeZwarteRidder
0
quote:

Kanspakker schreef op 18 maart 2024 11:36:

Kanspakker komt nu aan boord op 2,55 en dan weet u het wel
Kanspakker is blijkbaar een newbie.
Nakennis
1
Nadat ik op de bodem gekocht heb is de stijging daarna zoals verwacht meteen ingezet. Ik verwacht dat het aandeel nu de komende welken in 1 ruk doorgaat naar 3+
Fender bass
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 18 maart 2024 13:10:

[...]
Kanspakker is blijkbaar een newbie.
Nee, hoor. Zie schrijfstijl en vorige aliassen.
DeZwarteRidder
0
quote:

Fender bass schreef op 18 maart 2024 13:31:

[...]Nee, hoor. Zie schrijfstijl en vorige aliassen.
Ik weet al wie het is.
Nakennis
0

Ik ga nu een grote positie opbouwen in Alfen, Basic Fit en NX Filtration.
Alle drie kanspakkers.
watergeus
0
quote:

Kanspakker schreef op 18 maart 2024 13:21:

Nadat ik op de bodem gekocht heb is de stijging daarna zoals verwacht meteen ingezet. Ik verwacht dat het aandeel nu de komende welken in 1 ruk doorgaat naar 3+
Uw postadres ligt vast buiten onze melkweg. Hilarische alien van de Kanspakkersplaneet
aextracker
0
quote:

Rowi62 schreef op 19 maart 2024 09:31:

We zitten in de AscX en dalen verder helaas.
Het wachten is op de "euro-daalder". . . . .

Het algemene sentiment doet zijn werk :)
Sentiment strijdt met verwachting.
- Feiten zuiveren sentiment !
- Verwachting kan logica verslaan :).
Onder de regenboog
0
Lijkt eindelijk tot rust te komen, bijna de 2,50 Aextracker. Afwachten, wij hier op dit forum hebben sowieso geen invloed op het verloop, al denken sommige dat wel ;-) De waarde ligt in ieder geval een stuk dichter bij de werkelijkheid.

*NX Filtration: Algemene Vergadering van Aandeelhouders*
9 april 2024
Zet maar in je agenda. Wij gaan met de ploeg!
watergeus
1
Kanspakker is terug op aarde en heet nu Nakennis. Misschien is geenkennis en niet-bij-kennis ook een leuke alias voor u.
Goldfinger
0
quote:

watergeus schreef op 19 maart 2024 10:25:

Kanspakker is terug op aarde en heet nu Nakennis. Misschien is geenkennis en niet-bij-kennis ook een leuke alias voor u.
Weer een bedrijf erin die nog nooit winst heeft gemaakt, weer geen pareltje.
aextracker
1
quote:

Goldfinger schreef op 19 maart 2024 12:47:

[...]

Weer een bedrijf erin die nog nooit winst heeft gemaakt, weer geen pareltje.
Kenners weten, waar je parels kan vinden en hoe, wanneer je ze kunt opduiken. :).

Een kundige parelvisser weet waar hij gaat duiken op zoek naar de pareltjes.
Grote long inhoud ofwel een goede duikuitrusting met gevulde zuurstofflessen, zwemvliezen en zwembril als PSU.
Onder de regenboog
0
For further information visit tzw.de/en/.

www.waterworld.com/drinking-water/tre...

NX Filtration en TZW-DVGW werken samen voor PFAS-verwijdering uit drinkwater
Voor- en nadelen van bestaande PFAS-verwijderingstechnieken, en wat de toekomst biedt voor de wereldwijde leverancier NX Filtration
NX Filtration, de wereldwijde leverancier van baanbrekende filtratietechnologie, is een strategische samenwerking aangegaan met TZW-DVGW (Technologiezentrum Wasser, Duits Watercentrum) voor een baanbrekend project gericht op het aanpakken van de uitdaging van de verwijdering van PFAS (Per- en Polyfluoralkylstoffen) uit drinkwater , met minimale energie en chemicaliëndosering.
PFAS, algemeen bekend als ‘forever chemicaliën’, worden op grote schaal gebruikt in verschillende producten zoals kleding, cosmetica, elektronica en chemische goederen. De aanhoudende aard van PFAS in het milieu, in combinatie met bekende gezondheidsproblemen, heeft tot groeiende bezorgdheid geleid. Als reactie op de escalerende zorgen heeft Duitsland in juni 2023 een nieuwe drinkwaterverordening ingevoerd. Deze verordening schrijft naleving van de PFAS-groepslimieten voor, met specifieke deadlines voor PFAS20 tegen januari 2026 en PFAS4 tegen januari 2028.
Actieve kool en omgekeerde osmose zijn overwogen als mogelijke oplossingen voor de verwijdering van PFAS. Actieve kool wordt echter steeds kritischer bekeken vanwege de koolstofvoetafdruk en het beperkte PFAS-sorptievermogen. Omgekeerde osmose vereist een uitgebreide voorbehandeling en heeft een hoge energiebehoefte. Bovendien vereist omgekeerde osmose (RO) doorgaans de toepassing van antiscalantia en remineralisatie als nabehandeling.
NX Filtration biedt een alternatieve oplossing met haar Hollow Fiber Nanofiltratie (HFNF) technologie, ook wel capillaire NF of directe nanofiltratie (dNF) genoemd. Deze methode biedt een optie voor waterzuiveringsinstallaties die PFAS willen behouden, omdat het energieverbruik aanzienlijk wordt verminderd en de noodzaak voor voorbehandeling en aanvullende behandelingschemicaliën wordt geëlimineerd. De werkzaamheid van HFNF bij de verwijdering van PFAS is onderbouwd door een uitgebreid onderzoek uitgevoerd door KWR.
Mevrouw Pia Lipp (Ph.D) van TZW-DVGW merkte op: "Samenwerken met NX Filtration aan het 'KapillO-PFAS'-project betekent een belangrijke stap voorwaarts in onze missie om duurzame oplossingen te vinden voor de verwijdering van PFAS. De combinatie van TZW-DVGW's onderzoeksmogelijkheden en de innovatieve technologie van NX Filtration zijn veelbelovend bij het aanpakken van de uitdagingen die PFAS in drinkwater met zich meebrengen."
Het "KapillO-PFAS"-project, geïnitieerd door TZW-DVGW, heeft tot doel de prestaties en economische levensvatbaarheid van HFNF voor de verwijdering van PFAS te evalueren door middel van uitgebreide pilottests bij vijf waterleidingbedrijven in Duitsland. Het project omvat zowel tests op laboratoriumschaal als op pilotschaal gedurende drie maanden op elke locatie.
De heer Jörg Winter (Ph.D), verkoopmanager van NX Filtration verklaarde: "We zijn verheugd om onze expertise en innovatieve HFNF-technologie bij te dragen aan het 'KapillO-PFAS'-project. Deze samenwerking bevestigt onze toewijding aan duurzame wateroplossingen en onderstreept de rol van geavanceerde filtratietechnologieën bij het aanpakken van nieuwe uitdagingen in de waterindustrie."
De eerste proefproef zal beginnen met de inbedrijfstelling van een Mexpert-testeenheid bij een waterleidingbedrijf van Hessenwasser GmbH & Co. KG. De daaropvolgende resultaten van de vijf testlocaties zullen worden gebruikt om de prestaties en economische haalbaarheid van HFNF te voorspellen op andere locaties waar PFAS-behandelingsoplossingen nodig zijn.
Over NX-filtratie
NX Filtration is een leverancier van holle vezel nanofiltratiemembraantechnologie voor het produceren van zuiver en betaalbaar water om de levenskwaliteit te verbeteren. De HFNF-membraantechnologie verwijdert microverontreinigingen (waaronder farmaceutische producten, medicijnen, PFAS en insecticiden), kleurstoffen en selectieve zouten, maar ook bacteriën, virussen en nanoplastics uit water en biedt tegelijkertijd sterke duurzaamheidsvoordelen. Ga voor meer informatie over NX Filtration naar www.nxfiltratie.com.
Over TZW-DVGW:
De uitgebreide onderzoeksactiviteiten en praktijkervaring van TZW vormen de basis van oplossingen en concepten voor alle gebieden van nationale en internationale waterbeheervraagstukken. Deze variëren van de bescherming van hulpbronnen tot wateropvang en -behandeling tot de watervoorziening van de kranen van consumenten. Ongeveer 190 hoogopgeleide medewerkers werken nauw samen met waterleidingbedrijven, bedrijven,
autoriteiten en universiteiten. TZW levert betrouwbare cijfers, data en feiten en creëert oplossingen voor een duurzame watervoorziening. Omdat TZW deel uitmaakt van de Duitse Technische en Wetenschappelijke Vereniging voor Gas en Water (DVGW), is het een non-profit en onafhankelijke instelling. Ga voor meer informatie naar tzw.de/en/.
3.353 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 ... 164 165 166 167 168 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 3,535
Verschil +0,285 (+8,77%)
Hoog 3,585
Laag 3,250
Volume 254.519
Volume gemiddeld 231.007
Volume gisteren 291.757

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront