TKH Group « Terug naar discussie overzicht

TKH 2023

500 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » | Laatste
OOTB
0
Het blijft wel raar dat er zonder enig nieuws men aan het uitstappen is en ook in een laag tempo.
Ik vertrouw het niet.
ischav2
0
Grosso modo gaat alles wat cyclisch is omlaag vandaag, defensief blijft liggen of stijgt een beetje.
030 N
0
quote:

ischav2 schreef op 12 september 2023 13:28:

Grosso modo gaat alles wat cyclisch is omlaag vandaag, defensief blijft liggen of stijgt een beetje.
volume is wel hoog, dagvollume is nu al behaald (13.48).
Ben wel heel benieuwd wie nu van zijn stukken afwilt.
Warren B...
0
quote:

briljantje schreef op 12 september 2023 11:52:

Naar mijn mening een prima moment om nog wat extra aandeeltjes TKH in te slaan. Is in de kern een geweldig bedrijf dat meer waardering verdiend op de beurs.
Precies. Mooi aandeel voor lange termijn
Lekker Truitje
0
dit moet toch de hele markt weer laten stijgen:
(ABM FN-Dow Jones) De Duitse ZEW-index voor het economisch sentiment is in september verbeterd in plaats van verslechterd.
Dit bleek dinsdag uit cijfers van het Duitse onderzoeksinstituut. De ZEW-verwachtingsindex verbeterde van 12,3 negatief in augustus naar 11,4 negatief deze maand. De markt rekende op een verslechtering tot 15,0 negatief."
ischav2
0
Nou die roadshows voor de grote aandeelhouders is geen succes gezien het koersverloop, to say the least……

Analoog AKZO vandaag?:

“ De koersval van AkzoNobel van ruim 4 procent op dinsdag is overtrokken. Dit stelden analisten van Morgan Stanley.

Beleggers maken zich volgens de bank zorgen over de voorzichtige toon die het bedrijf aansloeg tijdens een bijeenkomst.“
stockholder
0
In de namiddag maar weer eens ingestapt. Op deze koers kun je de stukken toch niet laten liggen?
ischav2
0
Een belangrijk cijfer

Woensdagmiddag onze tijd publiceert het Bureau of Labor Statistics in de VS de consumentenprijsindex (CPI) over de maand augustus. Naast het rentebesluit van de ECB een dag later de belangrijkste gebeurtenis voor beleggers deze week. In aanloop naar dit cijfer houden de markten hun adem in. Het kan nog van invloed zijn op de volgende rentebeslissing van de Federal Reserve. Het zou ook het sentiment op de beurs kunnen doen kantelen.

De verrassende herstelrally

Een combinatie van een verrassend veerkrachtige economie, afnemende inflatie en beter dan verwachte bedrijfsresultaten heeft veel slimme beleggers dit jaar verrast. Na het rampzalige 2022 werd er immers meer dan eens op gewezen dat de herstelrally van dit jaar op drijfzand zou berusten. Een heuse bankencrisis in het voorjaar. De afnemende inflatie die bedrijven de ruimte ontneemt om hun winstmarges op peil te houden. Een veel te dure beurs. Een inverse rentecurve die duidt op een naderende recessie.

Wall of worries hoog

De Wall of Worries was hoog, maar voor de stieren blijkbaar een mooie uitdaging om er tegen op te klimmen. Ondanks alle waarschuwingen bleef de beurs doorstijgen. De stieren bleken dit jaar steevast aan de winnende hand. Het inflatiecijfer van morgen zal de strijd niet definitief beslissen, maar wellicht voor een vorentscheidung kunnen zorgen. Het zou de toon kunnen zetten voor de rest van het jaar.

Olieprijs ligt dwars

Naar verwachting zal de CPI in augustus zijn gestegen van 3,2 naar 3,6 procent. Net als vorige maand dus wel weer een toename. Voornamelijk het gevolg van de weer oplopende prijs van olie. Zo is de prijs voor een vat WTI Crude in drie maanden gestegen van 68 naar 86 dollar. De prijs aan de pomp liep weer op naar 4,18 per gallon. Benzine vormt een belangrijk deel van de uitgaven voor de Amerikaanse consument.

Kerninflatie

Door de grote beweeglijkheid van de CPI lijkt de richting van de kerninflatie echter van meer belang. Daar zijn de zeer volatiele prijzen voor energie en voedsel uit gefilterd. Voor de centrale bankiers een reden om de trend in de kerninflatie serieus te nemen. En deze trend is dalend. Naar verwachting zal de kerninflatie morgen dalen van 4,7 procent vorige maand naar 4,3 procent nu.

Huisvesting en auto’s

Dit omdat de kosten van huisvesting en auto’s beiden aan een daling bezig zijn. Zo daalde de huurindex in augustus voor het eerst sinds 2020, met 1,2 procent. Vorige maand stegen deze kosten nog met 7,7 procent. De kosten van huisvesting maken een derde uit van de CPI. Ook de prijs van tweedehands auto’s is met bijna 7 procent gezakt ten opzichte van vorig jaar. De index volgt het gedrag van miljoenen autokopers.

De olieprijs nog geen reden voor paniek

De stijgende olieprijs dan? Die is inderdaad fors opgelopen, met meer dan een kwart in drie maanden tijd. Over het hele jaar valt de stijging van een vat crude echter nog wel mee, 7 procent sinds het begin van het jaar. Daarmee is de prijs nog lang niet terug op het paniekniveau direct na de uitbraak van de oorlog in Oekraïne. Zeker, de olieprijs is iets om in de gaten te houden, maar nog geen reden voor paniek.

EU en China hulpvaardig

Ondertussen wordt de Federal Reserve “te hulp geschoten” door de sterk sputterende economieën van zowel de EU als China. Waar de economie van de VS blijft doorstomen blijven die van de andere grote handelsblokken achter. Het remt de expansie van de VS. Het stelt de Fed in staat even te pauzeren. Maar er is meer. Zo heeft de Amerikaanse centrale bank zijn balans de afgelopen 18 maanden met maar liefst 1000 miljard dollar afgebouwd. Een bewijs dat men het terugdraaien van het jarenlange ruime monetaire beleid zonder meer serieus neemt.

Beren in de val?

Na de mooie beursmaand juli namen de beurzen even wat gas terug. De beren grommen weer. Mocht de CPI morgen toch tegen vallen dan hebben ze hier reden toe. Maar, terughoudende beleggers houden weer veel cash aan. De inflatie zit nog steeds in een dalende trend, ondanks de kortstondige opleving. Een rentepauze door de Federal Reserve zit eraan te komen. De economie van de VS blijkt veerkrachtig. Er wordt weer een stijging van de bedrijfsresultaten verwacht, voor het eerst sinds lange tijd. Bedrijven verhogen hun winstverwachtingen weer. Lopen de beren in de val? Zetten de markten zich schrap voor een nieuwe rally?

Artikel vandaag van Jan Willem Nijkamp
Haarlem
0
nog lager vandaag... waarom ? -> De voorbije maanden gaven 6 analisten een advies voor het aandeel van TKH Group. Hun gemiddelde verwachting is dat het aandeel de komende maanden een koers van 54,83 EUR zal bereiken. Dat betekent dat het aandeel van TKH Group met 42,1% kan stijgen van de huidige koers tot het koersdoel.
Fezpatrick
0
OOTB
0
quote:

Haarlem schreef op 13 september 2023 10:24:

nog lager vandaag... waarom ? -> De voorbije maanden gaven 6 analisten een advies voor het aandeel van TKH Group. Hun gemiddelde verwachting is dat het aandeel de komende maanden een koers van 54,83 EUR zal bereiken. Dat betekent dat het aandeel van TKH Group met 42,1% kan stijgen van de huidige koers tot het koersdoel.
Omdat andere partijen iets weten wat wij niet weten?
030 N
0
quote:

Fezpatrick schreef op 13 september 2023 12:16:

@ 030 N je aankoopkoers (37,50) gaat deze week nog wel gehaald worden denk ik zo
ik zie het, dan moet ik toch nog even geduld hebben ;-)
objectief
0
quote:

Haarlem schreef op 13 september 2023 10:24:

nog lager vandaag... waarom ? -> De voorbije maanden gaven 6 analisten een advies voor het aandeel van TKH Group. Hun gemiddelde verwachting is dat het aandeel de komende maanden een koers van 54,83 EUR zal bereiken. Dat betekent dat het aandeel van TKH Group met 42,1% kan stijgen van de huidige koers tot het koersdoel.
Ook de verwachtingen van analisten worden elke dag ouder en wellicht zijn de omstandigheden dusdanig verminderd dat dit gaat leiden tot ene koersdoelverlaging. De industrie in Duitsland, v/h de motor van Europa, draait rampzalig en in China is het ook mis.
ischav2
0
TKH opens new state of the art production facility for fibre optic cable in Poland

TKF, a technologically leading supplier of connectivity solutions and part of TKH Group N.V., on September 6th has officially opened its new production facility for fibre optic cables in Rawicz, Poland in the presence of local employees, customers, building partners and the Mayor of Rawicz. The opening of this state-of-the-art factory is an important milestone for TKF.

With this new facility, TKF doubles its fibre optic cable production capacity in Europe, partially replacing production capacity in China. The new location in Poland offers a state-of-the-art production facility to supply Europe with innovative fibre optic cable solutions. The total production location covers an area of 10,000 m2, dedicated to fibre optic cable production. The new plant is adding more than 75 full-time jobs at the site. The construction of the new facility started in March 2022 and has become operational just one and a half years later.

The new facility is in line with TKF’s commitment towards a sustainable future. The new building is designed to match ESG goals, which includes, among others, the use of a state-of-the-art UV LED, LED lighting and solar power.

“Our expansion is an exciting move for TKF”, says Wim Bank. “By significantly increasing capacity within the European Union, we enhance our ability to meet the needs of our customers and strengthen our European competitiveness” said Wim Bank, Telecom Director at TKF.

The new cable factory has been realized in close cooperation with C&C Partners and is at the same location as E&E Cable Solutions, both companies are part of technology company TKH Group N.V.

Haaksbergen, September 13th, 2023

www.tkhgroup.com/en/news/tkh-opens-ne...
ischav2
0
Opening fabriek maakt geen indruk? Maakt een eind aan de EU heffingen over de invoer uit China. Was in 2022 10 miljoen EUR.
Thorgall
0
quote:

ischav2 schreef op 13 september 2023 14:18:

Bijgekocht….
dat moet je bij je broker doen
ischav2
0
quote:

Thorgall schreef op 14 september 2023 13:09:

[...]dat moet je bij je broker doen
Nee ik koop ze bij de melkboer??
500 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 8 mei 2024 13:24
Koers 41,660
Verschil +0,060 (+0,14%)
Hoog 42,000
Laag 41,240
Volume 55.317
Volume gemiddeld 92.374
Volume gisteren 102.468

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront