Fastned « Terug naar discussie overzicht

Forum Fastned geopend

2.257 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... 109 110 111 112 113 » | Laatste
Riding the Tiger
0
ChargePoint

ChargePoint stock falls 13% on wider quarterly loss, missed revenue

ChargePoint stock falls 13% on wider quarterly loss, missed revenue
Claudia Assis
Thu, March 2, 2023 at 10:29 PM GMT+1
In this article:

CHPT
+1.62%
Watchlist

Significant Event | 1dyahoo plus badge
ChargePoint Q4 revenue USD 125.8 million

Shares of ChargePoint Holdings Inc. (CHPT) dropped more than 13% in the extended session Thursday after the EV charging company reported a wider-than-expected quarterly loss and sales also disappointed. ChargePoint lost $78 million, or 23 cents a share, in the fiscal 2023 fourth quarter, compared with a loss of $60.1 million, also 23 cents a share, in the year-ago quarter. ChargePoint missed its own quarterly guidance range as “supply challenges” persisted, Chief Executive Pasquale Romano said in a statement.
pipsi
1
In Vémars Est, aan de rand van Chantilly, heeft Fastned haar grootste high-power laadstation van Frankrijk ingehuldigd.

www.avem.fr/2023/03/02/recharge-rapid...
Orchidee
0
Lubbers en Langezaal zijn vandaag weer aan het verkopen . Dat geeft steeds een duidelijke koersreactie.
pipsi
0
Plannen om een McDonald's-restaurant en Starbucks drive-thru in Huntly te bouwen, hebben een stap voorwaarts gezet, aangezien het voorstel formeel is ingediend bij de Aberdeenshire Council.
De oplaadhub voor elektrische voertuigen, die wordt geëxploiteerd door het Nederlandse fastned, zou vier hyperchargers onder een zonneluifel leveren. Het zou groot genoeg zijn om ruimte te hebben voor acht voertuigen.

Fastned zegt dat energie die door de luifel wordt gegenereerd voldoende zou zijn om tot vier laadsessies per dag van stroom te voorzien. CAG Architects zei dat de site "interesse zou wekken voor de A96, zich zou bezighouden met passerend verkeer en een levendigheid in de stad zou brengen".

Ze voegden eraan toe: "Het feit dat deze pitstop een stevig uur rijden is van Aberdeen en ongeveer twee en een half uur fietsen van Westhill op een populaire fietsroute, maakt het ideaal om te stoppen, niet een plek om te passeren."

Dean's zeggen dat het voorstel, dat in november werd onthuld, zou helpen om het bedrijf verder te diversifiëren.

www.aberdeenlive.news/news/plans-new-...
pipsi
0
Britse minister van Milieu opent Martlesham's nieuwe Fastned ultrasnelle laadstation voor elektrische voertuigen.

Therese Coffey MP, staatssecretaris voor Milieu, Voedsel en Plattelandszaken, Therese Coffey MP, heeft vandaag officieel fastned's nieuwste ultrasnelle laadstation voor elektrische voertuigen (EV) geopend in Martlesham in het Verenigd Koninkrijk. Gebaseerd op de A12 bij Martlesham Park &Ride, zal het station geschikt zijn voor reizigers op weg naar, door en van Ipswich.

Het station bestaat in eerste instantie uit zes laadstations, die elk worden geleverd door 100 procent hernieuwbare energie, en is in staat om in 300 minuten tot 20 mijl bereik toe te voegen aan volledig elektrische auto's. Het Europese snellaadbedrijf Fastned is van plan om later deze zomer nog eens twee laadstations te openen.

Tom Hurst, UK Country Manager voor Fastned, zei: "Bestuurders in East Anglia kunnen eindelijk profiteren van de best beoordeelde EV-laadervaring in het Vk. We zijn verheugd om chauffeurs uit Martlesham en daarbuiten te verwelkomen op onze zeer zichtbare, gebruiksvriendelijke ultrasnelle laadlocaties en ze weer op de weg te krijgen."

De lancering is Fastned's14de in het Verenigd Koninkrijk. Het nieuwe station beschikt over een goed zichtbare zonneluifel die EV-rijders helpt om de site te lokaliseren en droog te blijven tijdens het opladen. Betrouwbare en gebruiksvriendelijke ultrasnelle laders, evenals een reeks betaalmethoden, zorgen ervoor dat bestuurders gemakkelijk en met vertrouwen kunnen opladen en zo snel mogelijk weer de weg op kunnen.

Het nieuwe station wordt geopend omdat Fastned werd gerangschikt als de gezamenlijke beste laadpuntoperator in het VK, volgens gebruikers van Zap-Map - de toonaangevende laadpunttoewijzingsservice in het VK. Het zal een cruciale rol spelen bij het snel, betrouwbaar en toegankelijk opladen van het groeiende aantal EV's, waaronder particuliere en commerciële voertuigen.

Therese Coffey MP, staatssecretaris voor Milieu, Voedsel en Plattelandszaken en kiesdistrict MP voor Suffolk Coastal, zei: "Mensen helpen om af te stappen van benzine- en dieselvoertuigen is een belangrijk onderdeel van ons plan voor een schoner, groener Suffolk en zal het bedrijfsleven en de overheid nodig hebben om nauw samen te werken.

"Investeren in infrastructuur zal de sleutel zijn, daarom ben ik verheugd om het nieuwste laadstation van Fastned hier in Martlesham te openen - de snelste manier om op te laden in Suffolk. Vooruitstrevende projecten zoals deze zullen de toekomst van duurzaam transport veiligstellen en zorgen voor schonere lucht in het Verenigd Koninkrijk."

Dit nieuws volgt op fastned's vorige oplaadstation voor elektrische voertuigen dat in januari in Washington, Vk, werd geopend. De locatie in Washington ligt aan de A183 op Parsons Road en is geschikt voor forenzen van en naar South Tyneside, evenals Sunderland.

electricdrives.tv/ev-biz/uk-environme...
voda
0
Degroof Petercam start volgen Fastned met Houden advies en koersdoel van 35,00 euro

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Degroof start met volgen Fastned met Houden advies

Koersdoel vastgesteld op 35 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam is maandag gestart met het volgen van Fastned met een Houden advies en een koersdoel van 35,00 euro.

Volgens analist Joren Van Aken is het de snellaadsector een kwestie van 'eten of gegeten worden'.

Fastned is de marktleider in Nederland en het doel is om Europa te veroveren, aldus de analist, die verwacht dat het bedrijf in 2024 op EBITDA-vlak break-even zal draaien. In 2032 zal de omzet op 709 miljoen euro liggen, denkt Van Aken.

Om de doelstellingen te halen, dat wil zeggen 400 oplaadstations in 2024 en 1.000 in 2030, zal Fastned niet alleen op autonome groei kunnen vertrouwen, meent Van Aken. "We denken dat Fastned deel zal moeten nemen aan de consolidatiegolf om zijn doelen te halen."

En daarvoor is extra financiering nodig, aldus Degroof. De bank rekent op een aandelenuitgifte van 75 miljoen euro in 2024.

Het aandeel Fastned daalt maandag 1,3 procent naar 33,08 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Fastned wint Belgische aanbesteding

In de buurt van Gent.

(ABM FN-Dow Jones) Fastned heeft de eerste Europese aanbesteding voor verzorgingsplaatsen met enkel elektrische snelladers langs de E17 bij Gent gewonnen. Dit meldde het snellaadbedrijf woensdag.

Deze stations komen aan weerszijden van de snelweg en zullen elk 12 oplaadpunten bieden, evenals picknickplaatsen, speelplaatsen, sanitaire voorzieningen en winkels. Fastned wil in 2024 met de bouw beginnen.

In België heeft Fastned momenteel 19 operationele snellaadstations en 24 locaties in ontwikkeling.

"Dat we een van de belangrijkste tenders in Europa tot nu toe dit jaar hebben gewonnen, laat zien hoe Fastned keer op keer in staat is om belangrijke locaties te winnen om zo zijn netwerk verder uit te breiden. Elke nieuwe tender die we winnen, brengt ons dichter bij ons doel om tegen 2030 over een netwerk van 1.000 grote stations te beschikken", zei CEO Michiel Langezaal in een toelichting.

Financiële details werden woensdag niet gedeeld.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Riding the Tiger
0
Langenzaal kondigt 2 nieuwe laadstatios aan in Gent. De koers veert 6 % op, en Langenzaal en Lubbers kunnen hun aandeeltjes nog wat duurder verkopen en hun spaarpotjes vullen.

Ik vraag me af hoe de investeerders die instapten in 2021 aan 80 euro (de kapitaalronde van 150 Mio euro) zich hierbij voelen. Die centen zien ze nooit meer terug en de CEO en CFO rijven lustig spaarcenten binnen.
ZeroDix
2
quote:

Riding the Tiger schreef op 15 maart 2023 10:49:

Langenzaal kondigt 2 nieuwe laadstatios aan in Gent. De koers veert 6 % op, en Langenzaal en Lubbers kunnen hun aandeeltjes nog wat duurder verkopen en hun spaarpotjes vullen.

Ik vraag me af hoe de investeerders die instapten in 2021 aan 80 euro (de kapitaalronde van 150 Mio euro) zich hierbij voelen. Die centen zien ze nooit meer terug en de CEO en CFO rijven lustig spaarcenten binnen.
Het is de muppet show in live uitzending gefinancierd door de banken die door vriendjespolitiek (in dit geval letterlijk) samenwerken met Dhr Lubbers die blijkbaar nog een openstaande rekening had met de ING. Het bestaat niet dat deze bank met droge ogen blijft beweren dat dit een serieuze belegging is. Sterker nog het is imo bedrog dit te blijven verkondigen.
pipsi
1
fastnedcharging.com/hq/de/fastned-ero...

Fastned opent station La Maxe op de A31 in Frankrijk, het grootste station in het netwerk van het bedrijf
Amsterdam, 15 maart 2023 – Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag La Maxe Station ingehuldigd, het grootste drive-through station op het netwerk van het bedrijf. Het station ligt in de buurt van Metz in Frankrijk aan de A31, op slechts 30 minuten van Bettembourg (Luxemburg) en 55 kilometer van Saarlouis (Duitsland) en zal honderden e-rijders in staat stellen om elke dag op te laden.

Met 16 laadpunten, die elk tot 300 kW leveren, biedt het La Maxe-station tal van bestuurders van elektrische auto's de mogelijkheid om hun voertuigen dagelijks en op weg naar vakantiebestemmingen op te laden. Fastned heeft in de loop der jaren grotere locaties beveiligd en het station La Maxe is het grootste dat het bedrijf tot nu toe heeft gebouwd. Hun drive-through ontwerp zorgt voor veilig en gemakkelijk parkeren onder de iconische gele luifel bedekt met zonnepanelen.

Op het kruispunt van drie landen symboliseert station La Maxe het Europese karakter van Fastned. Met dit station krijgen reizigers uit het zuidwesten van Duitsland een ideaal geplaatste laadstop tijdens het transport. Al meer dan tien jaar breidt het bedrijf zijn netwerk uit in zes landen (België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Zwitserland, Groot-Brittannië) en heeft het een netwerk opgebouwd van meer dan 250 grote stations op drukbezochte locaties.

Fastned is trots op het bieden van een optimale laadervaring, te beginnen met het ontwerp. De schaalbare en zeer herkenbare stations zijn ontworpen om te voldoen aan de exponentiële groei van elektrische voertuigen, die plaats bieden aan honderden voertuigen per dag: aan het einde van 2022 steeg het gemiddelde aantal laadstations per station tot 5,1 en bijna 50 stations werden geüpgraded om aan de vraag te voldoen en een veilige en soepele laadervaring te blijven bieden voor bestuurders van e-auto's.

Met zijn innovatieve ontwerp en grootte is station La Maxe een voorbeeld van hoe Fastned helpt om de overgang naar elektrisch rijden te versnellen, legt Maria Garcia, Head of Location and Design, uit: "Design is een kernelement van het concept van de laadervaring bij Fastned. We hebben ons ontwerp voortdurend verbeterd omdat we geloven dat het een directe impact heeft op de acceptatie van elektrische voertuigen. In de loop der jaren hebben we onze schaalbare ontwerpen ontwikkeld, zodat steeds meer e-car-bestuurders van onze stations kunnen genieten. Het La Maxe-station is ontworpen in het ontwerp van een drive-through-station, dat we willen opzetten omdat het de beste oplossing is om een groot verkeersvolume te verwerken: het maakt efficiënt ruimtegebruik mogelijk, vergemakkelijkt de toegang tot de laadstations en biedt klanten een geweldige laadervaring in het algemeen. "

Over Fastned
Riding the Tiger
0
Allego blijft kelderen op Nasdaq. Hoogste jaar 28,44 $ ; nu 2,9 $.
Ik vrees dat voor Fastned hetzelfde zal gebeuren.

Een kleine vergelijking : leert ons dat Fastned 2X zo duur tov Allego
Allego : Beurswaarde 800 Mio $ Omzet 135 Mio $
Fastned : Beurswaarde 560 Mio € Omzet 40 Mio €
pipsi
2
Uitspraak rechtszaak Fastned versus de Staat ivm uitbating shops bij de oplaadstations , uitgesproken in het voordeel van Fastned.

sociaalweb.nl/jurisprudentie/eclinlgh...
Bob de Bouwer 59
0
dit betreft uitspraak in hoger beroep dat was aangegaan door De Staat. De vorige uitspraak in 2021 van de rechtbank is nu door Het Hof bekrachtigd (bevestigd).

Hierdoor wordt de kans dat FastNed shops mag openen op haar laadlokaties groter. Dus een kans op een betere business case van FastNed door het verkrijgen van andere inkomsten via haar lokaties.
2.257 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... 109 110 111 112 113 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 mei 2024 09:39
Koers 23,250
Verschil +0,050 (+0,22%)
Hoog 23,300
Laag 23,150
Volume 473
Volume gemiddeld 16.083
Volume gisteren 11.457

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront