Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming maart 2023

12.557 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 ... 624 625 626 627 628 » | Laatste
Lang
0
quote:

Winst gevend schreef op 13 maart 2023 10:06:

.
8 cent per aandeel lager is een totaal van 52.4 miljoen Euro lager in waarde
voor een probleem dat inmiddels is opgelost, is wel ERG veel slecht sentiment.

Dank voor die bloemen.
Het probleem 'lijkt' opgelost voor nu. Dit alles geeft weer eens aan, hoe kwetsbaar het systeem is.
zjeeraar
0
quote:

Michael1970 schreef op 13 maart 2023 09:59:

Dat de markt dit weekend geschrokken is, begrijp ik. Maar feitelijk is er niets veranderd ten opzichte van vrijdag. Een afstraffing van 7% is dan ook absurd in mijn ogen.
Idd, echter gaat best wel weer goedkomen .......
High1
0
Nog nooit vertoont dit. Aan de lopende band PB berichten! Het is even angstig op de beurs, maar later zal dit recht getrokken worden met Pharming qua koers. Ik heb lekker bijgekocht en alle vertrouwen. Die 45 mio is ook terug dus als je dacht dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn….. PharmingUp!
antop
1
Bedenk wat hard omlaag gaat…kijk hoogste koers dit jaar….en huidige koers kan ook heel hard stijgen.
LT ers geniet van het bijkopen
Jan Kogels
3
quote:

€URO-Trader schreef op 13 maart 2023 10:06:

[...]dan wordt het koffie met een kaakje
Hahahahahah, nou nee hoor, gewoon een wereldkans dit. Laptop dicht en eind van de week weer eens kijken. Goed weer voor het strand met de hond
De Allesweter
1
Bijna freeze!, moet niet gekker worden!,... Ha ha ha. Dit gaat echt helemaal niks meer over. Paniek om niets. Nu alvast beste koopmoment van t jaar.
lucas D
0
quote:

Sharen schreef op 13 maart 2023 09:32:

[...]
Net pas wakker ? :-)

www.cnbc.com/amp/2023/03/13/hsbc-buys...
Had dit bericht gemist, wel zijdeling een kreet langs horen komen.

Maar we hebben nog geen officiële bevestiging via Pharming en Financiële bladen gezien.
Vermoed dat de handtekening nog niet overal gezet is .
zjeeraar
2
quote:

High1 schreef op 13 maart 2023 10:12:

Nog nooit vertoont dit. Aan de lopende band PB berichten! Het is even angst op de beurs, maar later zal dit recht getrokken worden met Pharming qua koers. Ik heb lekker bijgekocht en alle vertrouwen. Die 45 mio is ook terug dus als je dacht dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn….. PharmingUp
Dit was natuurlijk niet voorzien en een ding weet ik wel dat er hier beleggers zijn die erg veel geld gaan verdienen, gezien de huidige schrikkelkoers.......

Mijn laptop sluit ik af en zie later wel weer eens.....heb er alle vertrouwen in.......
mamaloe
0
Deze banken moesten failliet, om de beurzen te laten zakken. We mogen geen geld verdienen.
antop
0
17 januari €1,42 aangetikt en de koers nu….laagste €1,03 is toch mooie kans voor iedereen die ze nu nog niet heeft.
Bij goedkeuring…moet je eens zien waar de koers komt.Ik zie nu het herstel al in aankomst is.
Vasthouden en geniet richting de koers die stijgt.
Vraag en aanbod
lucas D
1
Pharming Group kondigt aan dat het verwacht vandaag volledige toegang te hebben tot zijn contanten op deposito bij Silicon Valley Bank Limited in het licht van de aankondiging van de Britse regering
Leiden, Nederland, 13 maart 2023
Pharming Group N.V. (“Pharming” of “het Bedrijf”) ( Euronext Amsterdam: PHARM / Nasdaq: PHAR) is ervan op de hoogte dat Silicon Valley Bank Limited (“SVB UK”) vandaag is verkocht aan HSBC UK Bank plc. Deze transactie is mogelijk gemaakt door de Bank of England, in overleg met de Schatkist, gebruikmakend van de bevoegdheden verleend door de Banking Act 2009.
In de aankondiging van de Britse regering staat dat de deposito's van klanten zijn beschermd en dat klanten van SVB UK vanaf vandaag normaal toegang hebben tot hun deposito's en bankdiensten.
Als gevolg van deze acties verwacht Pharming toegang te hebben tot de $ 19 miljoen die het bij SVB UK in deposito heeft en geen verliezen te dragen op deze deposito's.
Over Pharming Group N.V.
Pharming Group N.V. (EURONEXT Amsterdam: PHARM/Nasdaq: PHAR) is een wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op het transformeren van de levens van patiënten met zeldzame, slopende en levensbedreigende ziekten. Pharming commercialiseert en ontwikkelt een innovatief portfolio van eiwitvervangende therapieën en precisiegeneesmiddelen, waaronder kleine moleculen, biologische geneesmiddelen en gentherapieën die zich in een vroege tot late ontwikkelingsfase bevinden. Pharming heeft zijn hoofdkantoor in Leiden, Nederland, en heeft werknemers over de hele wereld die patiënten bedienen in meer dan 30 markten in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific
Ga voor meer informatie naar www.pharming.com of volg ons op LinkedIn.
Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht kan toekomstgerichte verklaringen bevatten. Toekomstgerichte verklaringen zijn verklaringen van toekomstige verwachtingen die zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen en veronderstellingen van het management en bevatten bekende en onbekende risico's en onzekerheden die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten, prestaties of gebeurtenissen wezenlijk verschillen van die uitgedrukt of geïmpliceerd in deze verklaringen. Deze toekomstgerichte verklaringen worden geïdentificeerd door het gebruik van termen en uitdrukkingen zoals "doel", "ambitie", "anticiperen", "geloven", "zouden kunnen", "schatten", '' verwachten'', ''doelen'', ''van plan'', ''misschien'', "mijlpalen", ''doelstellingen'', ''vooruitzichten'', ''plannen'', ''waarschijnlijk'', ''project'', ''risico's'', 'plannen', ''zoeken'', ''zou moeten'', ''richten'', ''zullen'' en soortgelijke termen en uitdrukkingen. Voorbeelden van toekomstgerichte verklaringen zijn verklaringen met betrekking tot de timing en voortgang van Pharming's preklinische studies en klinische proeven van haar productkandidaten, Pharming's klinische en commerciële vooruitzichten en Pharming's verwachtingen met betrekking tot haar verwachte werkkapitaalvereisten en kasmiddelen. op een aantal risico's, onzekerheden en aannames, inclusief maar niet beperkt tot de reikwijdte, voortgang en uitbreiding van de klinische onderzoeken van Pharming en de gevolgen voor de kosten daarvan; en klinische, wetenschappelijke, regelgevende en technische ontwikkelingen. In het licht van deze risico's en onzekerheden, en andere risico's en onzekerheden die worden beschreven in Pharming's jaarverslag 2021 en het jaarverslag op formulier 20-F voor het jaar eindigend op 31 december 2021, ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission, de gebeurtenissen en omstandigheden die in dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden besproken, zullen zich mogelijk niet voordoen, en de daadwerkelijke resultaten van Pharming kunnen wezenlijk en nadelig verschillen van de verwachte of geïmpliceerde resultaten. Alle toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht worden uitdrukkelijk in hun geheel gekwalificeerd door de waarschuwende verklaringen die in deze sectie zijn opgenomen of waarnaar wordt verwezen. Lezers mogen niet overmatig vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen. Alle toekomstgerichte verklaringen gelden alleen op de datum van dit persbericht en zijn gebaseerd op informatie waarover Pharming beschikt op de datum van dit persbericht. Pharming neemt geen enkele verplichting op zich om deze publiekelijk bij te werken of te herzien.
Voorkennis
Dit persbericht heeft betrekking op de openbaarmaking van informatie die kwalificeert, of zou kunnen zijn, als voorwetenschap in de zin van artikel 7(1) van de EU-verordening marktmisbruik.
Voor meer openbare informatie kunt u contact opnemen met:
Pharming Groep, Leiden, Nederland
Michael Levitan, VP Investor Relations & Corporate Communications
Tel: +1 (908) 705 1696
Heather Robertson, Investor Relations & Corporate Communications Manager
E-mail: investor@pharming.com
FTI Consulting, Londen, VK
Victoria Foster Mitchell / Alex Shaw / Amy Byrne
Tel.: +44 203 727 1000
LifeSpring Life Sciences Communicatie, Amsterdam, Nederland
Leon Melens
Tel: +31 6 53 81 64 27
E-Mail: pharming@lifespring.nl
Details opzoeken
Emmen2019
1
Yesss Koop order is uitgevoerd , nuceven wachten op het volgende PB van Pharming dat het bedrag van SVB USA en GB is overgeboekt naar een andere bank.

En dan hoppa naar de cijfers op Donderdag.

Vertrouwen, vanuit het nuchtere Emmen
Jeliazkov
0
quote:

De Allesweter schreef op 13 maart 2023 10:15:

Bijna freeze!, moet niet gekker worden!,... Ha ha ha. Dit gaat echt helemaal niks meer over. Paniek om niets. Nu alvast beste koopmoment van t jaar.
10 procent vanaf openingskoers......
Mon Plaisir 36
2
[verwijderd]
1
quote:

antop schreef op 13 maart 2023 10:18:

17 januari €1,42 aangetikt en de koers nu….laagste €1,03 is toch mooie kans voor iedereen die ze nu nog niet heeft.
Bij goedkeuring…moet je eens zien waar de koers komt.Ik zie nu het herstel al in aankomst is.
Vasthouden en geniet richting de koers die stijgt.
Vraag en aanbod

Maar stel dat die goedkeuring er niet komt... Het lijkt wel of daar niemand rekening mee houdt. Want dat kan natuurlijk ook nog gebeuren. Als dat achterwege blijft gaat de koers dik onder de euro zakken zo schat ik in.
Komt die goedkeuring wel dan ga je zeker een flinke koersstijging zien. Maar ik denk niet in euro's zoals ik hier op dit forum wel eens voorbij heb zien komen.
Winst gevend
0
.
Dikke pluim voor Pharming om haar aandeelhouders zo goed op de hoogte te hebben gehouden sinds zondag.

Gelukkig weet Pharming 5 minuten geleden te melden dat alles nu weer is zoals het vóór de bank-crisis was.
(behalve het aandeel, dat niet weet wat te doen om herstel in te luiden)

Fijn om te weten dat de kas is geexplodeerd naar 209 miljoen.
Zal mij benieuwen hoeveel dat er NETTO bij zal komen.

ALL IN.
antop
0
Als die er niet komt komt die later dit jaar…niet zo gek hoor bij dit soort bedrijven.
Maar dan is dit een hele mooie instap prijs.
Als die goedkeuring FDA er wel komt zeker.koersknaller

antop
3
De koers is nu in handen van de grote jongens die alle angsthazen eruit schudden en zelf een hele mooie positie opbouwen .voor een prikkie
Vergeet ook de daghandelaren niet…maar wie heeft er winst koers laag €1,03 …bijna 14 milj verhandeld.
Alleen als je altijd op tijd koopt en verkoopt heb je winst…maar dat geloof je toch niet.
Vasthouden als je trust hebt en bijkopen
Ander verkopen..

lucas D
0
Biden: personen achter bankenchaos zullen verantwoording afleggen (2)
N i e u w bericht, meer informatie in 2e en laatste alinea

WASHINGTON (ANP/RTR/BLOOMBERG) - De personen die de chaos hebben veroorzaakt in het Amerikaanse bankensysteem door het omvallen van Silicon Valley Bank (SVB) en Signature Bank, zullen "volledige verantwoording afleggen". Dat heeft president Joe Biden gezegd. Hij komt later op maandag met nieuwe maatregelen naar buiten om het bancaire systeem in de Verenigde Staten sterker te maken.

"Ik ben toegewijd om te zorgen dat degenen die verantwoordelijk zijn voor deze chaos volledige verantwoording afleggen. We zullen doorgaan met onze inspanningen om toezicht en regelgeving te versterken voor grotere banken, zodat we niet weer in deze situatie terechtkomen", aldus Biden. "De Amerikaanse bevolking en bedrijfsleven kunnen er vertrouwen in hebben dat hun banktegoeden er zijn als ze die nodig hebben."

Het economisch team van Biden heeft afgelopen weekend nauw samengewerkt met de Federal Reserve, de federale overheidsdienst FDIC en het ministerie van Financiën om de schade door het omvallen van SVB en ook Signature Bank voor de bredere bankensector in te dammen. Rekeninghouders van SVB en Signature Bank krijgen nu toegang tot al hun tegoeden.

SVB was een belangrijke geldschieter voor start-ups. Zondag werd nog bekend dat het Nederlandse biotechnologiebedrijf Pharming in totaal 45 miljoen dollar op rekeningen van SVB heeft staan. Het gaat dan Amerikaanse en Britse rekeningen van SVB.

De Britse regering heeft gezegd met een pakket aan noodsteun te komen voor start-ups die hun tegoeden bij SVB zijn kwijtgeraakt. Daarmee moeten ze de lonen en andere lopende kosten kunnen blijven betalen. Maandagochtend werd ook bekend dat de grote Britse bank HSBC het Britse onderdeel van SVB voor het symbolische bedrag van 1 pond overneemt. Rekeninghouders zouden daarbij volledig beschermd zijn.

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft gezegd de ontwikkelingen rond de omgevallen banken nauwlettend in de gaten te houden en er groot vertrouwen in te hebben dat de Amerikaanse autoriteiten de juiste stappen zetten om de situatie onder controle te krijgen.

Sommige beursanalisten speculeren dat de Fed volgende week kan afzien van een verdere verhoging van de rente vanwege de problemen in de bancaire sector. Door een verdere stijgende rente kan een recessie worden veroorzaakt, wat weer kan leiden tot een kapitaalvlucht uit meer risicovolle beleggingen.
12.557 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 ... 624 625 626 627 628 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 2 mei 2024 17:35
Koers 0,898
Verschil +0,022 (+2,45%)
Hoog 0,898
Laag 0,879
Volume 2.763.190
Volume gemiddeld 6.688.611
Volume gisteren 3.882.227

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront