AMG « Terug naar discussie overzicht

AMG - 2022: dit jaar moet het gebeuren!

9.510 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 ... 472 473 474 475 476 » | Laatste
beleggertje2020
0
quote:

Ron Kerstens schreef op 26 oktober 2022 19:29:

[...]

Denk je nog even aan je vriend AM1993 want die heeft je immers in deze positie gel.ld ?
Ja klopt , door AM1993 ben ik ook es flink aandacht gaan besteden aan AMG . Vanochtend had ik nog 5K stuks AMG in bezit . In de loop van de dag telkens plukjes van 1K stuks verkocht totaan einde dag . Nou wel een hele prachige winst daarop gemaakt . Heb nu nog slechts 1K stuks in bezit om evt verdere stijgingen nog mee te maken. Ik kan er spijt van krijgen teveel nu al te hebben verkocht, echter we zitten nu eenmaal in een slome bearmarkt . Daalt de Nasdaq weer dan denk ik dat AMG ook gewoon weer wat terugzakt , zeker totaan de Q3-cijfers 2 nov. Dus wie weet koop ik toch weer 4K stuks goedkoper terug zo net voor de Q3-results ! Maar goed, ik denk met 1K stuks ook op termijn wel een verdere mooie winst te gaan maken op AMG . Ik zit momenteel behalve in AMG ook in Shell met 1K stuks plus 1K stuks FLOW en 33 puts TKW . Morge D-day voor AMG en Shell . Ben benieuwd waar het heen gaat
4finance
0
AMG, onvoorstelbaar zo’n dag. Vooral voor mijn porto met 3k stuks aandelen, waarvan de meesten tussen de 22-23 gekocht.
Benieuwd hoe dit verder gaat.
Fox WIld
1
Ja, ik ben ook benieuwd voor morgen. Dumpen de shorters om 9 uur nog een lading aandelen in een (laatste) poging om de koers lager te zetten of kiezen ze het hazenpad waardoor we richting de 35 euro gaan. Spannend...
Kruimeldief
0
quote:

Hopper58 schreef op 26 oktober 2022 20:31:

Sorry maar dat gestoef van ik heb zoveel stuks stoot mij tegen de borst. Zwijg daar toch over. Zo blijft iedereen gelijk voor de wet.
Laten we het over AMG blijven houden en niet afzakken tot een wedstrijdje verplassen.
am1993
1
quote:

Ron Kerstens schreef op 26 oktober 2022 19:29:

[...]

Denk je nog even aan je vriend AM1993 want die heeft je immers in deze positie gel.ld ?
Dank je Ron:). Ja, en begin februari heb ik hem ook nog in de puts Flow Traders (feb22 40) gel.ld, waarmee die geloof ik 20 of 30K heeft gescoord, toen de koers na de cijfers in elkaar donderde:).
Als ik hem persoonlijk zou kennen had hij me vast wel op een Palmpje of Bokbiertje getrakteerd denk ik:).
am1993
2
quote:

Hopper58 schreef op 26 oktober 2022 20:31:

Sorry maar dat gestoef van ik heb zoveel stuks stoot mij tegen de borst. Zwijg daar toch over. Zo blijft iedereen gelijk voor de wet.
Mee eens Hopper58. Hoeft van mij ook niet. Ben je aan het daghandelen of heb je gekocht of verkocht, meldt dan tegen welke koers je gekocht hebt en bij verkoop idem. Kan leerzaam zijn. Zit je in andere aandelen dan mag je wat mij betreft dat ook melden en waarom. Ook leerzaam. Die mededelingen over je porto, doe dat dan in procenten. Ook leerzaam. Maar aantallen: Nee niet doen.
Ik zit ook veel op de Shell site te kijken en daar zitten veel daghandelaren en die melden alleen in- en uitstappen met de koers. Sommigen hebben een strategie en melden dat ze dat altijd doen met 500 of 1000 stuks. Of 100. Nou dat weet je dan, maar het wordt niet steeds herhaald. Wel zo prettig want het heeft geen functie.
B2020 zou bijvoorbeeld kunnen melden: vandaag merendeel AMG in delen verkocht. ik zit nog een beetje in AMG, Shell en FT en wat puts TKW (whatever dat is), rest cash.
Zoiets.
am1993
2
Voor de Ta-ers:
Dagchart: Koers is heel ver buiten de BB geklapt. Top ligt op circa 29. Koers komt altijd weer in de BB, dus kan even wat vertraging geven. Mogelijk t/m vrijdag en dan weer gestaag stijgen. Koers is zelfs wat overbought, dus even wat op adem komen denk ik. Of dat met een daling gepaard gaat of met een zijwaartse beweging kan ik natuurlijk niet voorspellen.
Weekchart: Koers staat ook hier boven de BB, dus kan even afkoelen. RSI op 58, maar curve is nog ver onder nul. MACD ligt ver onder nul en krult net naar boven. Dus geeft aan, dat het echte feestje nog moet beginnen de komende weken/maanden. SO geeft een overboughtsituatie, dus bevestigt het beeld uit de daggrafiek.
Maandgrafiek: RSI op 53. MACD op 0.80. Curve ligt boven de blauwe lijn. SO op 0.47 en curve draait naar boven, maar staat nog behoorlijk onder de nul.
Samenvattend: Ik denk de komende dagen wat rust in de koers of een lichte daling en daarna gaan we weer door. De week- en maandbeelden geven aan, dat we er met de koersstijging nog lang niet zijn. Een koers van 39 moet redelijk snel te bereiken zijn. Mogelijk al eind volgende week. En daarna is er nog ruimte zat zo te zien.
Disclaimer: Dit is GEEN beleggingsadvies en MIJN mening op basis van hetgeen ik op/in de statistieken zie. En calamiteiten zijn natuurlijk al helemaal uitgesloten.
Maar ik kijk er zelf regelmatig naar, dus ik dacht: ik meldt het maar even.
Zo dacht ik 2 dagen geleden dat het nu wel veilig was om extra stevig in te stappen, maar ik zit er al stevig in en dat vroeg dus even wat zelfbeheersing:).
Maar als pensionado moet je niet met je kostbare centjes te hebberig worden, dus geen spijt van. Welterusten. AM1993
Hans_U
6
Moeilijk om hier een verklaring voor te vinden. Feiten zijn er wel.
-AMG stond veel te laag gewaardeerd t.o.v. peers
- steeds lagere koers bij steeds verbeterende resultaten en vooruitzichten
- onbegrijpelijke koersuitslagen zonder nieuws
- met name dumps bij laag volume vielen op. Het is kennelijk niet de bedoeling van een verkoper om een maximale opbrengst te halen. Altijd verdacht.....
- huidige stijging komt ècht niet van de verhoging door Berenberg (twijfelachtig clubje wat mij betreft)
- wie had willen kopen op 2x doet dat waarschijnlijk niet op 3x
- wie nu verkocht heeft op 30, wacht waarschijnlijk op 2x om terug te kopen en doet dat waarschijnljk niet op 3x
- koers van 3x is nog steeds een koopje als je er van uit gaat (zoals ik) dat een verdubbeling (of meer) in 2-3 jaar (of minder) realistisch is

Geen idee hoe het echt zit. Ik kan allerlei scenario's bedenken, maar ga me er niet mee vermoeien. Het pakt tòch anders uit. En heel precies ga je het ook nooit weten....
Heel benieuwd hoe het de komende dagen zal gaan. Ik vermoed nog eventjes omhoog en dan een tijdje stabiliseren om (nog) meer aandeelhouders van hun stukken af te helpen.

Ik ben/blijf heel vast op AMG en ga echt geen aandelen verkopen voor 30 euro als ik vind/verwacht dat ze uiteindelijk een veelvoud waard zullen zijn. Serieus bijgekocht na de emissie vorig jaar (rond de 30). Nooit verwacht dat we nog naar beneden getrapt zouden worden bij verbeterende resultaten en vooruitzichten.
Recent weer behoorlijk bijgekocht rond 23-24. Andere aandelen verkocht. AMG is nu 2/3 van m'n porto :-(
:-)

Laat je niet piepelen. 3x is nog steeds een koopje.
Op de plank leggen en afwachten. Vinger aan de pols houden of er niet op een gegeven moment toch een over-aanbod van lithium ontstaat. Meer is het niet ;-)

wijsheid, succes, groeten, Hans.
Hopper58
1
quote:

N audio schreef op 26 oktober 2022 21:09:

[...]

Ik weet echt niet goed wat te denken van het verloop vandaag. Het lijkt me gewoon te mooi om waar te zijn, dus deel veilig gesteld. Vaak mijn neus gestoten de afgelopen maanden hier. En wat Chiclana ook al schreef, vaak even knipperen en de winst is alweer weg.

Aan de andere kant: AMG is veel meer waard lt dan 31 Euro. Eens kijken de komende tijd of de shorters nu echt gaan afbouwen. Wijsheid en succes iedereen:)
Ik kan er volledig inkomen. Ik houd mijn hart al vast voor de bekendmaking van de cijfers. Velen zitten hier te speculeren op een IPO van de Lithiumtak. Dus als die er niet komt? Heb ook al verschillende malen een totale afstort meegemaakt op heel goede cijfers (maar die misschien niet spectaculair waren: een beetje volwassenheid aub). Bv Infineon zo'n 1,5 jaar geleden (nu weer in porto genomen).
Hopper58
0
Was even schrikken. Maar: een bullish V. Hoera?
Op boerse.de leek de daling voorgoed ingezet. Op finanzen.net waar je een real time curve hebt zag je al duidelijk het keerpunt.
Fox WIld
0
Huh? Ik keek om 9.10 uur even toen was de koers 0,8% lager en 5 minuten later 1,4% hoger?

Er is ook al weer een flinke omzet, ruim 65K in 16 minuten.
Just lucky
1
Er zijn er een paar op het forum die zeer recent verkocht hebben, na alle koersfrustratie. Diezelfde personen zitten nu weer gefrustreerd achter hun PC.
Fox WIld
0
quote:

Market Observer schreef op 27 oktober 2022 09:37:

wanneer presenteert AMG de cijfertjes ?
amg-nv.com
Just lucky
5
quote:

Market Observer schreef op 27 oktober 2022 09:37:

wanneer presenteert AMG de cijfertjes ?
Je doet je naam niet eer aan...
Zitzak500
0
Ik heb gisteren op 31,24 toch afscheid genomen van 16,66%. Klein beetje winst genomen, GAK iets verlaagd, positie in mn portefeuille wat verkleind. Nog steeds 12% van mn portefeuille. Bij de 35 gooi ik er weer wat uit. Ik geloof best in dit aandeel en houd een positie aan, maar geloofde vooral dat het te hard was afgestraft, daar heb ik nu gedeeltelijk van geprofiteerd. Lijkt me geen hele gekke strategie.
Hopper58
0
quote:

Hopper58 schreef op 27 oktober 2022 09:32:

Als je nu met geleende aandelen zit. BRUIN zitvlak.
Nou ik zit hier ook op het puntje van mijn stoel.
Candlelight
0
quote:

'belegger'' schreef op 26 oktober 2022 20:14:

[...]
Plug Power heb ik gehad en ook Bloom Energy en nog wat andere waterstofaandelen. Maar nu heb ik als groen aandeel een bescheiden positie in Enphase Energy. Zij maken voor solar de omvormers, niet de panelen, plus opslagsystemen. Een torenhoge k/w, maar ze maken tenminste winst en die groeit. Dit is geen beleggingsadvies.
Ik ken dit aandeel nog niet. Maar ik ga ernaar kijken. Ik streef wel naar enige vergroening van mijn portefeuille. Dank voor de tip.
9.510 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 ... 472 473 474 475 476 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 2 mei 2024 17:07
Koers 23,260
Verschil +1,140 (+5,15%)
Hoog 23,740
Laag 22,200
Volume 167.593
Volume gemiddeld 237.158
Volume gisteren 101.402

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront