Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming januari 2020

5.596 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... 276 277 278 279 280 » | Laatste
[verwijderd]
1
quote:

De koers is van ons schreef op 8 januari 2020 19:39:

[...]

En ik maar denken dat aandeel houders toch enig respect hadden voor het bedrijf waar ze mede-eigenaar zijn. Of zijn jullie dat dan niet ? Het loopt de laatste dagen de spuigaten uit, monitor : die is op Jou hoed. Ze na kalm...

En stop met stoken, we hebben het begrepen hoor.
Als jij het niet wilt zien prima hoor. Maar Bassie heeft in deze gelijk. Hoe wil jij die veel te opportunistisch gestelde tijdlijnen dan wel zien?
Het is niets anders dan een gapfiller door de belegger een dikke vette worst voor te houden.
[verwijderd]
1
quote:

moaventtog schreef op 8 januari 2020 19:50:

[...]

Gelukkig is Ruconest nog van de goedkoopste.
LOL
Ja? Kun jij ons de bron delen wat Firazyr, Kalbitor, Berinert, Cinryze, Haegarda en Takhzyro kosten?
[verwijderd]
0
quote:

Nickname schreef op 8 januari 2020 19:58:

[...]
Welke info op de website klopt niet???
Wat een grote woorden allemaal. Tjongejongejonge.... Misleiding... voorliegen.... Pharming werkt zich suf. Het enige Nederlandse biofarmaceutische bedrijf met een eigen product op de Europese en Amerikaanse markt. Noem er nog eens een die Pharming dit nadoet?
Pharming probeert aandeelhouders zo correct en juist en accuraat mogelijk te informeren. Maar er wordt keer op keer gezeurd om 'een persbericht' of 'een overname' of ....
Nieuws komt als het er is beste mensen. Pharming organiseert investor tours om aandeelhouders in de ogen te kunnen kijken en achtergronden te schetsen. Niet om nieuws te brengen. Je krijgt wel veel meer 'gevoel' bij de onderneming als je er geweest bent.

Bent u er geweest Bassie, Bommel en Monitor? Ik krijg sterk de indruk van niet!! Kom naar Zwolle en stel uw kritische vragen of poneer uw meningen en overtuigingen met hetzelfde aplomb en vilein als hier op het forum. Met open vizier. Er is vast nog een stoel voor u vrij.

Maar menigeen kiest er liever voor om hier anoniem veelvuldig 'tegen de deur aan te plassen' met oneigenlijke info en wijziging van de 'discussie-spelregels' tijdens het spel om posters op het verkeerde been te zetten en stemming te maken....

Dus, in één jaar tijd meermaals en zelfs met jaren pijplijn plannen uitstellen noem jij accuraat? Je bent vast naar de tour geweest, je bent lekker gemaakt met de mooie verhaaltjes.
[verwijderd]
0
quote:

Capital schreef op 8 januari 2020 20:20:

[...]

Dan moet je een keer naar een bijeenkomst gaan of Pharming een mail sturen. (krijgt altijd antwoord terug)

Sterker nog, bij de bijeenkomst krijg je een mooie USB stick met de nieuwe Pipeline erop evenals allerlei andere prachtige up-to-date slides.

Dan zal je erachter komen. Misschien ga je dan ook snappen dat ze druk bezig zijn met de opening van de 2e farm, nierfalen en zwangerschapsvergiftiging. Tja, sommige mensen hebben belangrijke dingen te doen dan foutjes opsporen op websites.
Up-to-date slides? Meestal is na een maand bij Pharming alles alweer verouderd en moeten ze weer terugkomen op hun gestelde plannetjes.
[verwijderd]
0
quote:

lucas D schreef op 8 januari 2020 20:27:

Het is tragisch dat slimme intelligente forumleden zich blijven verliezen in zaken waar ze geen invloed op hebben, en geen idee hebben waarom het gaat zoals het gaat. Sterker nog ze vragen het zich niet eens af. Ze constateren en zien dat er wat veranderd is en dan is dat de zaken misleiden. Zo dat is benoemd!

Zich niet afvragende (het zal je ook niet verder brengen) wat zou het kunnen zijn of waarom het veranderd is.
In plaats daar tijd in te steken (als je het al wil weten) blijven ze maar hameren, we worden misleid!

Pijplijnen zijn diverse verwachtingen opgeslagen in de volgorde van aanpak.
Het zegt niet meer en niet minder, we werken er aan en dit is de volgorde/aanpak en de inzet/verwachting is dan en dan te beginnen met het één en dan en dan te beginnen met het ander. En we verwachten er in een aantal fases zolang over te doen.
Meer is het niet.

Dat kan ook niet.
Er zijn zoveel factoren buiten de invloed van degene die een pijplijn opzetten die er voor zorgen dat deze in tijd nooit uitkomt.
Het is namelijk geen tijdlijn, maar een pijplijn. Een lijn met voorgenomen werkzaamheden op volgorde ingeschaald, maar in werkelijkheid door elkaar heen kunnen lopen. Al naargelang de voortgang ontwikkelingen/marktveranderingen/verschuivingen (zie profylaxe) waardoor zaken anders lopen dan de pijplijn aangeeft. De pijplijn is dan ook voortdurend aan verandering onderhevig al naargelang er zaken veranderen.

Wat ik eigenlijk wil zeggen is, hecht er niet teveel waarde aan. Het komt zoals het komt.
Dus dat uitlopen en uitstellen is normaal en je moet er niet te veel waarde aan hechten? Dan moet je toch echt van het padje zijn om daar je geld in te stoppen.
Dat niet te veel waarde aan hechten kom je bij Kempen terecht. Die laten die hele pijplijn ook links liggen en zien door de toenemende concurrentie de HAE markt ook niet rooskleurig in. Een van die andere analisten zoals First Berlin geeft een koersdoel af op de mooie verhalen van Pharming, je kent het wel, die keer op keer achterhaalde tijdlijnen. Dat maakt hun koersdoel dan weer waardeloos.
[verwijderd]
0
Hallo..Lees al jaren dit forum en net mijn aandelen verkocht op 1.44(gekocht op 0.25) dus een leuke wins.. Ik weet dat een aantal van jullie dag handelaren zijn.. Nou is mijn vraag welke broker jullie de beste en veiligste vinden.. Kwam er na verkoop via mijn rabibank rekening achter dat het erg lang duurde voordat mijn geld op mijn rekening stond.. Is het zo dat bij een broker wanneer je bv verkoop het geld er dan gelijk opstaat en je bv 1 minuut later weer kan kopen? Weet dat dit niet direct over pharming gaat maar enige info ben ik dankbaar voor. Groeten Sibran
jandekkers
0
quote:

Sibby schreef op 9 januari 2020 01:24:

Hallo..Lees al jaren dit forum en net mijn aandelen verkocht op 1.44(gekocht op 0.25) dus een leuke wins.. Ik weet dat een aantal van jullie dag handelaren zijn.. Nou is mijn vraag welke broker jullie de beste en veiligste vinden.. Kwam er na verkoop via mijn rabibank rekening achter dat het erg lang duurde voordat mijn geld op mijn rekening stond.. Is het zo dat bij een broker wanneer je bv verkoop het geld er dan gelijk opstaat en je bv 1 minuut later weer kan kopen? Weet dat dit niet direct over pharming gaat maar enige info ben ik dankbaar voor. Groeten Sibran
Gefeliciteerd met je winst "mijn aankoop prijs is 0.20 en verkoop 50% wanneer de eclampsia PII resultaten bekent zijn". Ik weet niet precies hoe dat did in Nederland werkt, maar hier in USA duurt het zo'n 3 dagen voordat de "trade is settled". Wanneer men een "Margin Account" heeft dan is het geld direct beschikbaar om weer into kopen maar betaal je wel rente voor die 3 dagen tot dat "trade is settled"
[verwijderd]
0
@jandekkers..dat is idd een mooi aankoop bedrag en nu op een leuke winst staan dus.. Ok.. 3 dagen is wel erg lang om op je geld te wachten alvorens weer een transactie te kunnen doen dan.
voda
1
quote:

beer en stier schreef op 8 januari 2020 22:16:

Even een vraagje ... hoe is het met de kalveren stapel? zijn er al stiertjes of/ en koetjes? 't is maar gewoon een vraagje, misschien weet iemand iets meer. De eerste lichting is denk ik wel geboren.
En .... Zwolle is mij te ver weg.
groet B&S
Pharming moet dus uitbreiden. De capaciteit van de bestaande konijnenboerderij is afgenomen en de vraag naar Ruconest groeit. Inmiddels heeft de onderneming een tweede boerderij in gebruik, ook met konijnen van het ras New Zealand Whites. Enig geduld is nog vereist. Toezichthouders moeten binnenkort groen licht geven voor het gebruik van de melk die in de tweede boerderij al volop wordt geproduceerd.

Intussen hoopt Pharming spoedig te beginnen met de bouw van een derde konijnenfarm, vertelde topman Sijmen de Vries vorige maand tijdens een bijeenkomst met beleggers in Leiden. Kosten: €2 mln tot €3 mln. De onderneming heeft zelfs plannen voor een vierde boerderij. Die moet in China komen, als onderdeel van lang bestaande plannen om het complete Europese productieproces te dupliceren.

2. Ruconest uitmelken
Pharming hoopt dat zijn medicijn Ruconest werkzaam is tegen meer aandoeningen dan alleen de zeldzame aandoening angio-oedeem, waarbij weefsel in bijvoorbeeld het gezicht van patiënten plotseling kan gaan zwellen. Er zijn aanwijzingen dat het medicijn ook effectief kan zijn tegen acuut nierfalen en pre-eclampsie, in het verleden beter bekend als zwangerschapsvergiftiging.

Het komt nu aan op het verzamelen van harde bewijzen. Vandaar dat Pharming volop investeert in vervolgonderzoek. Een eerste studie met patiënten met pre-eclampsie is al van start. Binnenkort begint het eerste patiëntenonderzoek naar acuut nierfalen. Beleggers worden blij van dit soort onderzoek, zo bleek in Leiden, omdat ze hopen op het aanboren van een nieuwe, veel grotere markt. Het verklaart deels de stijging van het aandeel Pharming dit jaar van €0,77 naar €1,58.

3. De koe als reactorvat
Het voordeel van konijnen is dat ze zich snel voortplanten, maar een nadeel is dat ze niet zoveel melk produceren. Koeien leveren melk met liters tegelijk. Pharming zal daarom op enig moment moeten overstappen naar genetisch gemanipuleerde koeien die ook in hun melk de werkzame stof van Ruconest produceren.

Dat moment is dichtbij. Pharming verwacht over enkele jaren grotere hoeveelheden medicijn nodig te hebben, al is het maar voor het grootschaliger patiëntenonderzoek naar acuut nierfalen en pre-eclampsie.

Veel wil Pharming er niet over kwijt. Maar duidelijk is dat ergens in Nederland een groepje zwangere koeien staat, geïnsemineerd met sperma van een genetisch gemanipuleerde stier. De bedoeling is dat de koeien een aantal bijzondere dochters baren: als de dames geslachtsrijp zijn en melk gaan geven, zal blijken of die melk ook de werkzame stof voor Ruconest bevat. Pas dan komt Pharming met meer mededelingen.

(ingekort), zie mijn draad:

www.iex.nl/Forum/Topic/1345957/2/Een-...
[verwijderd]
1
Meestal als de koers stijgt, dan verdwijnt het zichzelf overschreeuwende forumlid (samen met zijn 1 a 2 alter-ego's) en wordt het weer leuk om het forum dagelijks te lezen. Van mij mag de koers dus weer omhoog.
[verwijderd]
0
Goedemorgen,

DM dat argument van je dikke vette worst die kennen we nu wel.
Tijd voor een andere plaat vandaag!

Tini
voda
0
Europese beurzen openen stevig in de plus

(ABM FN-Dow Jones) De Europese beurzen koersen donderdag af op een beduidend hogere opening.

"De spanningen in het Midden-Oosten ebben weg", constateerde analist Stephen Innes van AxiTrader.

IG Markets voorziet een openingswinst van 121 punten voor de Duitse DAX, een plus van 43 punten voor de Franse CAC 40 en een stijging van 35 punten voor de Britse FTSE 100.

De Europese beurzen zijn woensdag ook al overwegend hoger gesloten, nadat Iran vergeldingsaanvallen op Amerikaanse doelen in Irak uitvoerde, die weinig indruk op de financiële markten maakten.

(ingekort)

Theor. open 1,50 07:15:48
LucR
2
[verwijderd]
0
quote:

Sibby schreef op 9 januari 2020 01:24:

Hallo..Lees al jaren dit forum en net mijn aandelen verkocht op 1.44(gekocht op 0.25) dus een leuke wins.. Ik weet dat een aantal van jullie dag handelaren zijn.. Nou is mijn vraag welke broker jullie de beste en veiligste vinden.. Kwam er na verkoop via mijn rabibank rekening achter dat het erg lang duurde voordat mijn geld op mijn rekening stond.. Is het zo dat bij een broker wanneer je bv verkoop het geld er dan gelijk opstaat en je bv 1 minuut later weer kan kopen? Weet dat dit niet direct over pharming gaat maar enige info ben ik dankbaar voor. Groeten Sibran
Bij DeGiro staat het geld direct klaar om weer te handelen.
[verwijderd]
0
Ik zie nu geen reden voor stijging. Er is niets te melden. Dus kabbelen we verder. Ik denk potentieel nog even wat later ivml de verhoogde startpositie.
De koers is van ons
2
quote:

De Monitor schreef op 9 januari 2020 01:02:

[...]

Als jij het niet wilt zien prima hoor. Maar Bassie heeft in deze gelijk. Hoe wil jij die veel te opportunistisch gestelde tijdlijnen dan wel zien?
Het is niets anders dan een gapfiller door de belegger een dikke vette worst voor te houden.
Als je de moeite zou gedaan hebben iets verder terug te lezen kon je mijn visie daarop lezen.

Samengevat : uitlopen tijdslijnen is niet leuk, mag op de AV best een vraag over gesteld worden.
Maar niemand kan ontkennen dat er wel van alles loopt, en dat weten we allemaal. Daarom no panic, het komt wel.

Dus stop nu met drammen, ga naar de AV en stel je vraag . En zet dan aub even een andere plaat op. We kennen deze onderhand van buiten

Trouwens je blaast wel warm en koud. Je zegt dat je aandeelhouder bent, gelooft in PÉ etc en dan in andere post vraag je je af welke idioot nu aandeelhouder wil zijn omdat ze je constant voorliegen over enkele datums. Wat is het nu eigenlijk ?
[verwijderd]
0
Bij DeGiro staat het geld direct klaar om weer te handelen.

Bedankt voor de info Jan huigen
Gregor
0
quote:

De koers is van ons schreef op 9 januari 2020 07:56:

[...]

Als je de moeite zou gedaan hebben iets verder terug te lezen kon je mijn visie daarop lezen.

Samengevat : uitlopen tijdslijnen is niet leuk, mag op de AV best een vraag over gesteld worden.
Maar niemand kan ontkennen dat er wel van alles loopt, en dat weten we allemaal. Daarom no panic, het komt wel.

Dus stop nu met drammen, ga naar de AV en stel je vraag . En zet dan aub even een andere plaat op. We kennen deze onderhand van buiten

Trouwens je blaast wel warm en koud. Je zegt dat je aandeelhouder bent, gelooft in PÉ etc en dan in andere post vraag je je af welke idioot nu aandeelhouder wil zijn omdat ze je constant voorliegen over enkele datums. Wat is het nu eigenlijk ?

Negeer die vent gewoon.
5.596 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... 276 277 278 279 280 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 apr 2024 17:36
Koers 0,877
Verschil -0,029 (-3,15%)
Hoog 0,910
Laag 0,875
Volume 3.882.227
Volume gemiddeld 6.770.496
Volume gisteren 4.531.435

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront