Corbion « Terug naar discussie overzicht

Corbion 2017

953 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 44 45 46 47 48 » | Laatste
pielsje
0
iemand lid van www.betaville.co.uk/?

Hier staat een artikel wat misschien interessant kan zijn.
Echter ik kan het niet lezen
Kopium
0
quote:

CS69 schreef op 26 mei 2017 15:22:

Kent iemand de BerenbergBank welke op 11 mei het koers advies van 31 euro afgeeft. Volgens mij hebben ze niet eerder een koeradvies afgegeven voor Corbion
Was me niet bekend CS69, Google: bank in Duitsland, wel mooi koersdoel;)
Kopium
0
quote:

pielsje schreef op 28 mei 2017 11:38:

iemand lid van www.betaville.co.uk/?

Hier staat een artikel wat misschien interessant kan zijn.
Echter ik kan het niet lezen
is betaalsite voor m.n. geruchten in de markt, daar doe ik niet aan mee pielsje;)
pielsje
0
quote:

Kopium schreef op 28 mei 2017 15:43:

[...]

is betaalsite voor m.n. geruchten in de markt, daar doe ik niet aan mee pielsje;)
Je hebt helemaal gelijk, we zullen het z.s.m. weten lijkt me (mocht er iets spelen)
postpaul
0
Suiker is in twee dagen tijd hard gedaald en staat nu op een onwaarschijnlijke USD 14,85. Prima voor het aandeel.
Gevelboer
0
Hi Paul,
Was de daling van de suikerprijs niet direct in de koers terug te zien.
Wordt suiker als grondstof met termijncontracten verhandeld, zou dat de reden hiervoor kunnen zijnneemt niet weg dat een lage grondstofprijs gunstig is natuurlijk
Henker
0
Het aandeel ligt er de afgelopen dagen slap bij. Sinds het dividend is uitgekeerd is de koers niet met echt vooruit te branden. Is het wachten op wat nieuws?
Kopium
0
quote:

postpaul schreef op 30 mei 2017 17:58:

Suiker is in twee dagen tijd hard gedaald en staat nu op een onwaarschijnlijke USD 14,85. Prima voor het aandeel.
Mooi! Even geduld tot de pull-back is afgerond dan kan de weg omhoog weer ingezet worden, bedankt voor plaatsing postpaul
postpaul
0
quote:

Kopium schreef op 31 mei 2017 15:28:

[...]

Mooi! Even geduld tot de pull-back is afgerond dan kan de weg omhoog weer ingezet worden, bedankt voor plaatsing postpaul
Dat kan weleens sneller gebeurd zijn dan gedacht! Procentje erbij vandaag, met weer lekker hoge omzet en dat terwijl er tussentijds verliezen op de borden stonden. Ik weet overigens niet helemaal hoe dat exact technisch geïnterpreteerd moet worden, maar volgens mij betekent het een per saldo positieve candlestick voor verdere stijging. Het blijft erg interessant om dit aandeel te volgen (en te hebben). Suiker vandaag 1% gedaald, gesloten op $ 14,87. De € stijgt evenwel verder en dat kan gaan remmen.
roloff
0
quote:

postpaul schreef op 31 mei 2017 23:59:

[...]

Dat kan weleens sneller gebeurd zijn dan gedacht! Procentje erbij vandaag, met weer lekker hoge omzet en dat terwijl er tussentijds verliezen op de borden stonden. Ik weet overigens niet helemaal hoe dat exact technisch geïnterpreteerd moet worden, maar volgens mij betekent het een per saldo positieve candlestick voor verdere stijging. Het blijft erg interessant om dit aandeel te volgen (en te hebben). Suiker vandaag 1% gedaald, gesloten op $ 14,87. De € stijgt evenwel verder en dat kan gaan remmen.
TA Corbion (bron Tostrams): www.tostrams.nl/artikel-detail.aspx?I... Suk6 allen. Groet, Roloff
postpaul
0
Suiker is ook door de 14 gezakt, op Bloomberg gesloten op USD 13,74. Wederom 3,44% er af.
postpaul
0
quote:

rolof schreef op 2 juni 2017 16:17:

[...]TA Corbion (bron Tostrams): www.tostrams.nl/artikel-detail.aspx?I... Suk6 allen. Groet, Roloff
Dank rolof!
Kopium
0
quote:

rolof schreef op 2 juni 2017 16:17:

[...]TA Corbion (bron Tostrams): www.tostrams.nl/artikel-detail.aspx?I... Suk6 allen. Groet, Roloff
Corbion mist kracht! dacht het niet hoor, 'ze' is gewoon lekker bezig kracht op te bouwen;)

ook mooie indicator:

www.belegger.nl/Beleggingsfonds-Koers...

groet aan m'n Corbion vrienden,
Hopi
CS69
0
Wat een omzet, wat een interesse in Corbion vandaag, waar komt deze zo plots vandaan? Ik heb geen aanleiding kunnen vinden, wellicht dat meerdere Corbion vriend willen worden. Maar dan wel heel plots vandaag.
Kopium
0
quote:

CS69 schreef op 7 juni 2017 16:30:

Wat een omzet, wat een interesse in Corbion vandaag, waar komt deze zo plots vandaan? Ik heb geen aanleiding kunnen vinden, wellicht dat meerdere Corbion vriend willen worden. Maar dan wel heel plots vandaag.
Corbion Target PHO’s and Fat Reduction in Sweet Baked Goods.
07 Jun 2017 --- Corbion’s line of emulsifiers helps bakers eliminate PHOs and reduce saturated fat in sweet baked goods. Developed by a team of industry-leading experts, SweetPro also gives manufacturers a solution that helps protect the consistency, improves the tolerance and increases the storage stability in their finished products, helping boost their business by maintaining product quality. Products in the new portfolio include SweetPro S100 in bulk liquid form, SweetPro V100 in paste form and SweetPro P100 in powder form.

“We understand the challenges manufacturers are faced with when developing high-quality sweet baked goods,” says Jim Robertson, senior product manager, emulsifiers. “To help address those challenges, our team of experts used their knowledge and expertise within the industry to develop SweetPro, which gives manufacturers the confidence that consumers are getting the delicious treats they crave.”

Robertson explains further, “In a marketplace that offers a variety of options for indulgent eating, SweetPro gives manufacturers a competitive edge. Our SweetPro line of emulsifiers helps take the pressure off of manufacturers so they can deliver sweet goods that taste their very best, any time, any place.”

PHO Removal Deadline Looms
The phasing out of partially hydrogenated oils (PHOs) has been an ongoing process over recent years, with many of the global players putting forward alternative portfolios way ahead of time. As the June 2018 deadline edges closer, manufacturers must ensure that their products no longer contain PHOs for uses that have been otherwise authorized by the US Food and Drug Administration. Many within the industry are way ahead of the curve as we head towards a supply chain that has eliminated PHOs. New launches are happening all the time from a wide range of international food ingredients companies focused on new innovations that side-step PHOs.

Major suppliers such as Corbion and a whole host of others, continue to drive the switch to non-PHO products, as the sector focuses on the multiple workarounds to get to a PHO-free stage.

Speaking with FoodIngredientsFirst, Robertson (pictured) explains how the company has helped others convert, plus gives insight into what could happen in relation to PHOs in other parts of the world.

“Our team of experts proactively developed and tested non-PHO solutions long before the FDA made its announcement in June 2015 of the deadline to remove all partially hydrogenated oils (PHOs) from food products by June 2018,” he says.

“With the FDA’s announcement, we knew the PHO supply would begin to diminish, as oil producers moved away from PHOs and the availability in the market would decline. So we launched our non-PHO emulsifier portfolio, ENSEMBLE, in June 2015, and set a realistic deadline of December 2016 to convert all of our products to non-PHO, because we wanted to ensure that we gave our customers enough time to convert their products as well.” It’s been important for Corbion to take the lead on converting to non-PHO, says Robertson, because customers look to convert products “in a non-disruptive, timely manner.” “That’s why our industry-leading experts developed a drop-in solution that mimics the functionalities of PHOs to help customers continue to deliver on the quality, taste and texture their consumers expect.”

And at this year’s Institute of Food Technologists Expo (IFT17), Corbion will present its specially created portfolio of emulsifiers, SweetPro, which helps protect the consistency, improve the handling and increase the storage stability of sweet baked goods.

“Consumers expect a delicious, indulgent experience when consuming sweet baked goods,” adds Robertson. “In addition to launching SweetPro at IFT17, Corbion will also be introducing a line of clean label cake mixes to help bakers meet the demands for clean and simple products that taste good.”

The current legislation pertains to the US. However, over time, how might other countries respond? In April 2017, Health Canada introduced a regulatory proposal to prohibit the use of PHOs in food to help protect the health of all Canadians.

A rationale from the Canadian government’s health department says: “Since the early 2000s, Health Canada has pursued a multi-faceted approach, aimed at reducing the trans fat intakes of Canadians. Although this approach has proven successful in reducing trans fat levels in the Canadian food supply, some foods still contain industrially produced trans fats, namely PHOs. These foods include some commercially baked goods (e.g. cookies), some shortenings and certain types of margarines.”

“Proceeding with prohibiting the use of PHOs in foods will effectively reduce trans fats in the food supply to the lowest level possible. It will also help achieve the public health objective of reducing trans fat intake by the great majority of Canadians to less than 1% of total energy intake. Achieving this public health objective is expected to lead to a further reduction in risk of CHD among the general population.”

Details of the proposed regulation have been posted online to seek comments from Canadians, including stakeholders, up until June 21, 2017.

by Elizabeth Green
Kopium
0
roloff
0
quote:

Kopium schreef op 14 juni 2017 16:02:

Wachten duurt lang..lang..lang.. wat duurt dat wachten lang.
Bert en Ernie;)
@Kopium,

Heb naast posities RDS, ASML en Acomo, ook posities in Corbion en onlangs Avantium.

Vooral de laatste 2 is lang wachten, dat klopt.

Beleggen is vooruit zien, laten we het daar maar op houden.

Enne .... volhouden! ;-) Suk6 Allen! Groet, Roloff
pfaas
0
953 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 44 45 46 47 48 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 10 mei 2024 17:35
Koers 21,520
Verschil +0,100 (+0,47%)
Hoog 21,780
Laag 21,300
Volume 92.741
Volume gemiddeld 103.386
Volume gisteren 67.178

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront