KBC Securities verhoogt koersdoel Wolters Kluwer

Door ABM Financial News op 14 juni 2024 09:36 | Views: 2.830

KBC Securities verhoogt koersdoel Wolters Kluwer
Beeld: Wolters Kluwer

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft het koersdoel voor Wolters Kluwer verhoogd van 113,00 naar 154,00 euro met handhaving van het Houden advies. Dit bleek vrijdag uit een analistenrapport van KBC.

KBC wees op de sterke koersstijging van 20 procent sinds begin dit jaar. Het beurshuis noemde die koerssprong opvallend, voor een aandeel dat doorgaans geldt als een 'veilige haven'. De analisten denken dat de populariteit van het aandeel veel te maken heeft met de aanhoudende AI-hype.

KBC stelde dat Wolters Kluwer "een overtuigend en echt AI-gerelateerd productaanbod heeft, waardoor deze waardering meer is dan alleen een hype". Daarom besloten de analisten om hun omzet- en margeverwachtingen door Wolters Kluwer te verhogen. 

Het aandeel Wolters Kluwer noteerde vrijdag op een groen Damrak 0,4 procent hoger op 152,90 euro

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.