Media: klantenbestand Just Eat groeit in Europa

Door ABM Financial News op 13 juni 2024 10:08 | Views: 8.110

Media: klantenbestand Just Eat groeit in Europa
Beeld: Takeaway.com

(ABM FN-Dow Jones) Het klantenbestand in Europa van Just Eat Takeaway.com blijft stijgen. Dit stelde CEO Jitse Groen van de maaltijdbezorger donderdag in gesprek met Bloomberg TV.

De topman ziet de omzet en marges in Europa aantrekken, terwijl Grubhub in de VS juist aan marktaandeel verliest. Groen stelde tegenover Bloomberg wel dat Grubhub groter is dan voor de coronacrisis.

Grote sportevenementen, zoals het aanstaande EK in Duitsland en de Olympische Spelen in Parijs, kunnen de omzet deze zomer verder aanjagen, voorziet Groen.

Groen bevestigde tegen Bloomberg dat het opschorten van de zogeheten 'fee caps' in New York jaarlijks 100 miljoen dollar aan extra omzet kan opleveren.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
Robertwo2
1
De sportzomer komt eraan en het zal toch eens gebeuren, dat de zon gaat schijnen; just beat them !
Altijd
2
Nou, grafiekje gezien van het marktaandeel van Grub. We kunnen heel lang blindstaren op die feecaps, maar dat gaat niet veel meer helpen. Graag plan B, C, D, E tot Grub is opgelost.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.