Amazon wil belang in Grubhub vergroten

Door ABM Financial News op 30 mei 2024 08:25 | Views: 7.447

Amazon wil belang in Grubhub vergroten
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Amazon.com wil het belang in Grubhub van Just Eat Takeaway verhogen. Dit maakte de maaltijdbezorger donderdag bekend.

Amazon had al een belang van 4 procent in Grubhub, maar onder nieuwe afspraken kan de e-commercereus het belang met 3 procent uitbreiden en na een jaar met nog eens een procent.

Onder de nieuwe afspraken, die vijf jaar lopen, kunnen Amerikanen direct via de app en website van Amazon maaltijden van Grubhub bestellen. Afhankelijk van specifieke uitkomsten van de samenwerking en de orderontwikkeling, kan Amazon het belang in Grubhub verder vergroten tot 18 procent.

"We verwachten dat de nieuwe samenwerking een grote aanjager kan zijn voor de aanwas van nieuwe klanten", stelde CEO Howard Migdal van Grubhub. Amazon Prime-leden krijgen ook een gratis lidmaatschap op Grubhub+.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.