Amerikaanse huizenprijzen stijgen harder

Door ABM Financial News op 30 april 2024 15:16 | Views: 2.688

Amerikaanse huizenprijzen stijgen harder
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse huizenprijzen zijn in februari harder gestegen. Dit bleek dinsdag uit de cijfers van S&P Case-Shiller.

De nationale index, die alle negen Amerikaanse divisies bestrijkt, rapporteerde in februari een jaarlijkse stijging van 6,4 procent, vergeleken met een stijging van 6,0 procent in de voorgaande maand. 

De huizenprijzen in de 10 grootste steden lieten een stijging zien van 8,0 procent, vergeleken met een stijging van 7,4 procent in de voorgaande maand. 

De huizenprijzen in de 20 grootste stedelijke regio's stegen op jaarbasis van 7,3 procent, vergeleken met een stijging van 6,6 procent in de voorgaande maand.

San Diego bleef de hoogste stijging op jaarbasis rapporteren onder de 20 steden met een stijging van 11,4 procent in februari, gevolgd door Chicago en Detroit, met een stijging van 8,9 procent.

Portland kende in februari een aanzienlijke stijging van 2,2 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.


Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.