Jaarvergadering Vastned keurt alle agendapunten goed

Door ABM Financial News op 25 april 2024 16:53 | Views: 1.663

Jaarvergadering Vastned keurt alle agendapunten goed
Beeld: Vastned

(ABM FN-Dow Jones) Aandeelhouders van Vastned hebben tijdens de jaarvergadering van het vastgoedfonds hun goedkeuring gegeven aan alle agendapunten. Dit meldde het concern donderdag na afloop van de bijeenkomst.

Aandeelhouders gaven onder andere hun goedkeuring aan het dividendvoorstel over het boekjaar 2023 van 1,85 euro per aandeel. Aangezien Vastned in augustus een interimdividend uitbetaalde van 0,57 euro per aandeel, bedraagt het slotdividend 1,28 euro per aandeel.

Het aandeel Vastned zal op 29 april 2024 ex-dividend noteren. Op 3 mei wordt het dividend betaalbaar gesteld.

De jaarvergadering ging donderdag ook akkoord met de herbenoeming van Ber Buschman als lid van de raad van commissarissen voor een periode van twee jaar. Ook werd decharge verleend aan de raad van commissarissen en ging men akkoord met het beloningsbeleid.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.