Update: PPF vergroot belang in InPost

Door ABM Financial News op 13 april 2024 12:34 | Views: 4.856

Update: PPF vergroot belang in InPost
Beeld: InPost

(ABM FN-Dow Jones) Advent International heeft een extra pluk aandelen InPost aan PPF Group verkocht en die nadert zo een belang van 30 procent. Dit meldde PPF vrijdag voorbeurs.

Het gaat om een belang van 10 procent, dat als gevolg van een optieconstructie nu in handen is gekomen van PPF. In mei vorig jaar nam PPF op deze manier al 5 procent van de aandelen InPost van Advent over.

Tegelijk heeft PPF met Claure Group een akkoord bereikt over een verkoop van een belang van 3 procent in InPost. "Ik ben erg blij om Marcelo Claure, een doorgewinterde techinvesteerder, te mogen verwelkomen als aandeelhouder van InPost", zei CIO Didier Stoessel van PPF.

Na afronding van de verkoop houdt PPF een belang van 28,75 procent in InPost. En volgens het register van de AFM heeft Advent nog een belang van 15,03 procent.

Update: om resterende belang Advent toe te voegen.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.