Alfen plaatst transportverdeelstation voor Enexis

Door ABM Financial News op 8 april 2024 08:54 | Views: 6.627

Alfen plaatst transportverdeelstation voor Enexis
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Alfen heeft voor netbeheerder Enexis in drie dagen een transportverdeelstation met een capaciteit van 10.000 volt geplaatst in Deventer. Dit maakte Alfen maandagochtend bekend zonder financiële details te vermelden.

Het transportverdeelstation versterkt en stabiliseert het elektriciteitsnet en is een uitbreiding van het bestaande verdeelstation. Het ontvangt stroom met een hoger voltage van het elektriciteitsnet en verdeelt dit in lagere voltages voor eindgebruikers.

Volgens Enexis zijn er nog tientallen van deze installaties gepland in 2024.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
MOEdig Voorwaarts
0
Knap hoor!

Ze dachten kennelijk "we gooien er maar weer eens een nietszeggend, positief klinkend persbericht uit, na al die recente dalingen" ??
klebel
0
Ik lees ook dat ze er nog meer nodig hebben, mocht Alfen er daarvan ook een aantal van neerzetten is dat tóch leuk nieuws
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.