Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel ING

Door ABM Financial News op 3 april 2024 08:57 | Views: 9.848

Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel ING
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux heeft woensdag het koersdoel voor ING verhoogd van 17,50 naar 18,60 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek uit een rapport van Kepler.

De koersdoelverhoging volgt in aanloop naar cijfers van ING, die op 2 mei worden verwacht. Analist Benoit Pétrarque van Kepler mikt op een nettowinst in het eerste kwartaal van 1,54 miljard euro. Daarmee zit zijn raming 10 procent boven de consensus. 

De nettorentebaten zullen afgelopen kwartaal iets gedaald zijn, maar voor heel 2024 zullen deze baten aan de bovenkant uitkomen van de afgegeven bandbreedte van 15 tot 15,5 miljard euro, voorziet Kepler. De rentecurve oogt daarbij aantrekkelijk dan in december 2023. 

Kepler verwacht verder een nieuw aandeleninkoopprogramma ter waarde van 2,5 miljard euro, waardoor ING dit jaar in totaal voor 4,5 miljard euro eigen aandelen inkoopt. De consensus mikt op 4,1 miljard euro

Het aandeel ING sloot dinsdag op 15,34 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.