Morgan Stanley kleiner in Adyen

Door ABM Financial News op 28 maart 2024 08:36 | Views: 5.238

Morgan Stanley kleiner in Adyen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley Investment Management heeft een kleiner belang in Adyen gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 26 maart 2024.

Morgan Stanley meldde een kapitaalbelang van 2,99 procent met eenzelfde stemrecht. 

Op 28 augustus 2023 meldde Morgan Stanley nog een kapitaalbelang van 3,02 procent met een dito stemrecht. Dit was de eerste melding van Morgan Stanley in de Amsterdamse betaalspecialist.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.