Beursblik: Jefferies verhoogt koersdoel Adyen

Door ABM Financial News op 29 februari 2024 18:22 | Views: 9.186

Beursblik: Jefferies verhoogt koersdoel Adyen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft het koersdoel voor Adyen verhoogd van 1.723,00 naar 1.821,00 euro met handhaving van het koopadvies. Dat bleek donderdag uit een analistenrapport van de zakenbank.

Op basis van de resultaten die Adyen in 20223 boekte, pasten de analisten hun taxaties aan en verhoogden zij het koersdoel.  De  verwachting voor de te verwerken betaalvolumes werd met 4 tot 6 procent naar boven bijgesteld, maar omdat Jefferies iets voorzichtiger werd over de 'take rate', gingen de omzettaxaties met slechts 2 tot 3 procent omhoog. De raming voor de EBITDA in 2024 werd verhoogd van 962 miljoen naar 978 miljoen euro en

De analisten wezen erop dat hun datamodel in januari een trendomslag liet zien na het herstel in december. Zij verwachten dat dit stabiliseerde in februari.

Het aandeel Adyen sloot donderdag 0,3 procent hoger op 1.460,00 euro

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
Tradingmate
0
Een Buy advies. Wellicht een moment voor IEX eens naar zijn eigen koersdoel van 1300 te kijken?!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.