Deutsche Bank verhoogt koersdoel Wolters Kluwer

Door ABM Financial News op 26 februari 2024 09:17 | Views: 3.857

Deutsche Bank verhoogt koersdoel Wolters Kluwer
Beeld: Wolters Kluwer

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft het koersdoel voor Wolters Kluwer verhoogd van 112,00 naar 124,00 euro, met een onveranderd Houden advies voor het aandeel. Dit bleek maandag uit een rapport van analist Silvia Cuneo.

De jaarcijfers waren volgens haar solide met aanhoudende verbetering bij de terugkerende omzet, die compenseerden voor uitdagingen bij de niet-terugkerende omzetstromen.

De vooruitblik naar 2024 stelde volgens de analist gerust, met opnieuw een jaar met 6 procent autonome groei. Ook lijkt enige margeverbetering haalbaar, volgens Deutsche Bank.

Wel zal de winst per aandeel in 2024 trager stijgen dan in 2023, denkt de zakenbank. Verder wordt productinnovatie een thema en daalt de cash conversie.

De waardering van Wolters Kluwer staat op een piek, maar wel in lijn met de waarderingen van sectorgenoten, aldus Cuneo, die opmerkte weinig neerwaartse risico's te zien voor het aandeel

Wolters Kluwer noteerde maandag een half procent hoger op 149,00 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.